Bono wyznaje :
http://muzyka.onet.p...na-jaskre/lytc8
Napisano 17 października 2014 - 17:31
Napisano 18 października 2014 - 17:29
Śmiesznie , nawet TVN24 podało tą informację , jaskra Bono o której wiemy od dawna , nagle stała się informacją dnia
Napisano 18 października 2014 - 17:37
Śmiesznie , nawet TVN24 podało tą informację , jaskra Bono o której wiemy od dawna , nagle stała się informacją dnia
Napisano 18 października 2014 - 17:43
Nie nie , tym razem na ich fejsbukowej stronie Ale aż sprawdzę ten pasek
Napisano 19 października 2014 - 13:33
@derka
Wiadomość na żółtym pasku to jest mały pikuś ! Sam w to nie wierze , ale do studia TVN24 ściągnięta została okulistka , która tłumaczyła że ciemne oksy nie mają związku z jaskrą a Bono buduje wokół siebie mit i ( UWAGA) chce tym poprawić swój wizerunek Nie wiem jak jaskra i ciemne okulary poprawiają wizerunek ( no okulary jeszcze tak , ale jaskra ? ) także mocno z tego leje
http://www.tvn24.pl/...kra,479455.html
No na prawdę , ściągnęli specjalnie okulistę ?
Napisano 19 października 2014 - 14:17
Co za zaangażowanie, niedługo samego Bono zaproszą i skonfrontują z tą Panią
Bono nie powiedział, że z powodu jaskry nosi ciemne okulary - tylko, że z tego powodu nosi jakiekolwiek okulary! Zamieszczony tendencyjnie fragment teledysku Beautiful Day miał za zadanie potwierdzać tę ich postawioną tezę, ale puściliby Magnificent, Get On Your Boots - od ery Vertigo te okulary z ciemnymi szkłami sporadycznie zakłada. Okulistka zapewne zna się doskonale na zagadnieniach medycznych rozpoznania i leczenia tej choroby, ale nie miała za pacjenta gwiazdy rocka, której pstrykano ostrym światłem flesza aparatu fotograficznego przez czterdzieści lat kariery. A i samo środowisko sceny pełne intensywnych świateł nie należy do najkorzystniejszych. Myślę, że mogło to w jakiś sposób spowodować postęp choroby.
Napisano 19 października 2014 - 14:45
Nie wierzę Niby już dawno po wakacjach, a jednak sezon ogórkowy w pełni
Tylko czekać, aż zaproszą eksperta od prawa międzynarodowego i pogłówkują czy rozdawanie za darmo muzyki pół miliarda ludzi jest legalne czy może jest na to jakiś paragraf
A swoją drogą to Redgar ma rację, przecież Bono niemal zawsze nosi okulary przeciwsłoneczne z kolorowymi szkłami, a nie klasyczne ciemne okulary (ostatni raz chyba się w takich pokazał na promocji iPhone'a)
Napisano 19 października 2014 - 15:04
Zaraz TvTrwam zwoła kogoś z Narodówki i dojdą do wniosku że kolorowe szkła Bono mówią o jego orientacji , i przyszedł czas aby go spalić ! Bo jeśli o zgrozo dotrą do Sleep Like A Baby Tonight , to stwierdzą że co gorsza nie jest on już taki święty za jakiego go od zawsze uważali przy dźwiękach October
Napisano 19 października 2014 - 15:18
Napisano 19 października 2014 - 22:04
Właśnie na TVP Info puścili fragment wywiadu u Grahama Nortona, że Bono przyznał się po raz pierwszy do tego, że ma jaskrę. Podali to jako dobry przykład, że gwiazda nie wstydzi się swojej choroby. Dobry przykład dla zwykłych ludzi, itd. itp. Później podali kilkanaście innych przykładów z branży.
Edit: jak widać inne serwisy też już podłapały.
Napisano 21 października 2014 - 08:59
@derka
Wiadomość na żółtym pasku to jest mały pikuś ! Sam w to nie wierze , ale do studia TVN24 ściągnięta została okulistka , która tłumaczyła że ciemne oksy nie mają związku z jaskrą a Bono buduje wokół siebie mit i ( UWAGA) chce tym poprawić swój wizerunek Nie wiem jak jaskra i ciemne okulary poprawiają wizerunek ( no okulary jeszcze tak , ale jaskra ? ) także mocno z tego leje
http://www.tvn24.pl/...kra,479455.html
No na prawdę , ściągnęli specjalnie okulistę ?
Jeśli przebywamy dużo czasu w miejscach nasłonecznionych, bądź pracujemy w miejscach o zwiększonym nasyceniu światłem UV, na przykład emitowanym przez oświetlenie halogenowe, to powinniśmy pomyśleć o zakupie okularów z soczewkami uszlachetnionymi dodatkową powłoką UV, odcinającą promieniowanie UV o długości fali do 400nm.
http://www.optykomat...ieganie_jaskrze
I kto tu buduje swój wizerunek?
Napisano 21 października 2014 - 13:43
Napisano 21 października 2014 - 20:06
Dziś o mało co kłótni w domu nie było o to, że Bono robi tylko z siebie gwiazdeczkę i "gra" chorego na jaskrę. "Przecież na jaskrę nie nosi się okularów. Mówili tak lekarze w telewizji"
Rodzice <3
Napisano 21 października 2014 - 20:53
moja mama stwierdziła, że "przecież nawet ślepy Bono mógłby śpiewać". dzięki, mamo.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych