DokładnieI tutaj pasuje powiedzenie- małe jest piękne:P
Ogólnie o Bono :)
Napisano 07 maja 2007 - 16:12
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
#104 Guest_jakubbaranowski_*
Napisano 07 maja 2007 - 19:22
Wow cóż za odpowiedź (ale nadal się nie dowiedziałem bo nie wiem czy te 163 to serio czy nie)Według schematu scholastycznego: jeżeli A równa się B, a B równa się C, to A =C czyli...Piękne jest małe, a małe to Bono, czyli Piękne= Bono
Napisano 20 maja 2007 - 12:04
Jak ktoś jeszcze nie widział to prosze:
http://www.atu2.com/...ted/redhill.jpg
Zostaje tylko żal, że prawdopodobnie nigdy nie zobaczymy tego video...
Napisano 20 maja 2007 - 13:25
Bono ma wzrostu tyle co ja, i tej wersji się trzymajmy
tak poważnie to spotkałam sie z 2 wersjami: 163 (jedynie słuszna opcja) i 168 (oszczerstwo!)
i jeszcze pytanie: w butach czy bez?
163? Nigdy się z taką informacją nie spotkałam, ale jestem skłonna uwierzyć
Lol... lepiej... kiedyś znalazłam (to była jakaś angielska strona), że Bono ma 175 cm... co wywołało u mnie niepohamowany atak śmiechu
Być może ma faktycznie 168 ale w butach... A koturn to nie wiem ile może mieć - max 4 cm?
http://images.teamsu...0.preview_0.jpg
PS. I tak podzielam opinię, że małe jest piękne
Napisano 20 maja 2007 - 18:56
Krąży wersja, że nie byli zadowoleni ze współpracy z reżyserem (Neilem Jordanem) no i z samego teledysku, a szkoda wielka.
Krazy też inna wersja w którą wierzę, a może to i jedno i drugie.
Z tych samych powodów, dla których nie wydali tego na singlu, a był taki plan.
Na próbach okazało się że Bono nie będzie mógł zawsze dawać z siebie tyle ile wtedy w studiu, w tym konkretnym momencie gdy nagrali najlepszą ścieżkę wokalną refrenu, więc podobno nie chcieli dawać ludziom czegoś słabszego, a wymyslili sobie jakiś przymus grania singli i najważniejszych kawałków. Gdzieś tak wyczytałem, nie wiem czy to nie w Into The Heart było, nie chce mi się sprawdzać ;]
Napisano 20 maja 2007 - 19:09
Takie uzasadnienie byłoby mało racjonalne. Oto bowiem musielibyśmy przyjać, że zespół nagrał klip do utworu a dopiero później zastanawiał się czy będą w stanie wykonać kawałek na koncertach.
No, niby wyszło dopiero na próbach, może wcześniej go nie grali w celu sprawdzenia.
Napisano 20 maja 2007 - 19:18
No, niby wyszło dopiero na próbach, może wcześniej go nie grali w celu sprawdzenia.
No ale już na etapie nagrywania w studiu mogli przewidzieć, że jakieś probemy mogą wystąpić. Gdyby zdarzyło im się to przy nagrywaniu np. Elevation byliby mnóstwo kasy w plecy
Napisano 20 maja 2007 - 19:24
No ale już na etapie nagrywania w studiu mogli przewidzieć, że jakieś probemy mogą wystąpić. Gdyby zdarzyło im się to rzy nagrywaniu np. Elevation byliby mnóstwo kasy w plecy
Ale klip do Red Hill chyba tyle nie kosztował
Nie wiem, nie mamy żadnej innej teorii która wyjaśniałaby to, że zmienili plany wydawnicze i nigdy tego nie zagrali na zywo, więc ja się trzymam tej, a kto wie, jak było naprawdę..
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych