Można do niego zadzwonić do niego o 4 nad ranem
Bono jest nocnym markiem nawet o 4 rano jak widać zdarza mu się nie spać
Posted 13 lutego 2009 - 16:26
Posted 24 lutego 2009 - 14:20
Posted 24 lutego 2009 - 15:35
Nieważne miejsce Bono, ale brak wielu znakomitych śpiewających. Mam wrażenie, że zrobili ten ranking o tak sobie z chwilowej zachcianki i zapomnieli o kilku osobach. Eh te rankingiW Rolling Stone ciekawy ranking
100 Greatest Singers Of All Time.
Nasz ulubieniec na pozycji nr 32, krótką notkę o nim napisał wokalista Green Day, B.J. Armstrong.
Posted 08 marca 2009 - 20:56
Ja już zdążyłam się do tego skrzeczenia przyzwyczaić.Według mnie skrzeczy aż uszy puchną.
Posted 24 marca 2009 - 16:20
Kreatywny kierowca Bono
Według The Edge, Bono jest strasznym kierowcą. Nie chodzi o to, że wokalista jeździ jakoś wyjątkowo niebezpiecznie, ale traci orientację, włączając płyty U2.
- Bono jest kreatywnym kierowcą - stwierdził The Edge, gitarzysta kwartetu. - Nakazy drogowe traktuje jako pomocne wskazówki. I wszystko jest dobrze, dopóki nie próbuje jeszcze do tego grać. Mężczyźni nie mają za bardzo podzielnej uwagi. Na co dzień Bono widzi bardzo szeroko, ale w trakcie jazdy jakoś mu to nie wychodzi. Wielokrotnie straszył ludzi, włączając nasze utwory w trakcie jazdy.
U2 już wkrótce wyruszy w trasę promującą nowy album "No Line On The Horizon", który trafił do sklepów w lutym. Podczas tournée nazwanego "360°", grupa zawita do Polski i wystąpi na Stadionie Śląskim 6 sierpnia.
Posted 24 marca 2009 - 18:27
Posted 24 marca 2009 - 21:00
0 members, 2 guests, 0 anonymous users