Ogólnie o Bono :)
#621 Guest_VeRTi-go_*
Posted 02 grudnia 2008 - 20:54
Ale za to Larry wygląda mi na młodszego, EDGE nic się nie zmienia, a Adam również jest ok.
Mam nadzieję, że Bono zdąży zapuścić sobie włosy do następnego koncertu w Polsce .
Posted 04 grudnia 2008 - 14:14
Co ty chesz od Bono ? Świetnie wygląda taki ma styl i wydaje mi sie ze pasuje do niego idealnie. Uważam ze lepiej żebyśmy "mieli" Bono z krótkimi ale gęstszymi włosami niż z długimi a rzadkimi (albo wogóle bez ! <shock>) . To już pan koło 50-tki a nie jakiś młodzieniaszekOglądałam dziś w miarę świeże fotki U2 i stwierdzam, iż obecny styl Bono nie odpowiada mi totalnie. Te okrągłe okulary, krótkie włosy... Nieee. Nie może tak być!
Ale za to Larry wygląda mi na młodszego, EDGE nic się nie zmienia, a Adam również jest ok.
Mam nadzieję, że Bono zdąży zapuścić sobie włosy do następnego koncertu w Polsce .
#628 Guest_VeRTi-go_*
Posted 12 grudnia 2008 - 19:14
Co ty chesz od Bono ? Świetnie wygląda taki ma styl i wydaje mi sie ze pasuje do niego idealnie. Uważam ze lepiej żebyśmy "mieli" Bono z krótkimi ale gęstszymi włosami niż z długimi a rzadkimi (albo wogóle bez ! <shock>) . To już pan koło 50-tki a nie jakiś młodzieniaszek
Rozumiem... ;], Mówiąc, że Bono wygląda świetnie w takich włosach, sprawiasz wrażenie, jakbyś do siebie się odwoływał... A właściwie to zrobiłeś- wiem to!
Nic więcej już nie powiem, nie chcę urazić... Zapraszam na gg.
W każdym razie zdania nie zmienię: chcę Bono z Vertigo Tour (ewentualnie z ET)! Byle nie z POPmartu!
Edited by acr, 12 grudnia 2008 - 19:16 .
Posted 12 grudnia 2008 - 19:17
Rozumiem... ;], Mówiąc, że Bono wygląda świetnie w takich włosach, sprawiasz wrażenie, jakbyś do siebie się odwoływał... A właściwie to zrobiłeś- wiem to!
Nic więcej już nie powiem, nie chcę urazić... Zapraszam na gg.
W każdym razie zdania nie zmienię: chcę Bono z Vertigo Tour (ewentualnie z ET)! Byle nie z POPmartu!
kurw... no babo
bono ma sie prezentowac czy spiewac?
#637 Guest_VeRTi-go_*
Posted 12 grudnia 2008 - 19:48
Co do śpiewania i prezencji: jakbyś nie wiedział, że akurat wygląd idola też ma wpływ na to, jak jest postrzegany. I akurat wygląd jest krytykowany jako jeden z pierwszch aspektów bycia gwiazdą. Jak to kiedyś powiedział Bono- jest swego rodzaju handlarzem piosenek. Śpiew to talent, który musi "sprzedać". Ale wiadomym jest, że opakowanie też się liczy. Im ładniejsze opakowanie, (w naszym przypadku jego image), tym bardziej będzie zwracał uwagę (nie mówię o fanach).
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users