Ogólnie o Bono :)
Napisano 09 września 2007 - 21:44
No tak, ale lata lecą i nawet jak będzie miał fryzure jak na Vertigo Tour to może nie będzie wyglądał w niej już tak dobrze. Czas powoduje, niestety, nieodwracalne zmiany w naszym wyglądzie, na pewne mamy wpływ np. fryzura, ale jak ktoś łysieje to raczej już nie da się nic zrobić. Trzeba się starzeć z godnością.ale nic by się nie stało jakby jeszcze dodatkowo ładnie wyglądał co nie? uwielbiam cieszyć ucho jego głosem ale fajnie też by było móc znowu cieszyć oczy jego wyglądem bo jakoś jeszcze z kilka latek temu wyglądał świetnie
zawsze w ostateczności pozostają stare zdjęcia:P
Napisano 11 września 2007 - 20:09
Napisano 11 września 2007 - 20:14
A ja myślę że Bono wygląda super nie ma 2 zdań na pewno o 100% lepiej niż kościane dziadki z the rolling stones
Bono jest od Panów z Rolling Stonesów młodszy gdzieś tak o 30 %, więc porównywać ich to raczej nie ma sensu.
Jak dla mnie Bono wygląda rewelacyjnie. Jego krótkie owłosienie bardzo mi pasuje
Napisano 11 września 2007 - 20:30
Jak dla mnie Bono wygląda rewelacyjnie. Jego krótkie owłosienie bardzo mi pasuje
Zdecydowanie bardziej niż długie, plus maksymalnie obciachowe kurtki z Vertigo Tour.
Jak już mówiłem, dla mnie ideałem w tej kwestii jest Bono rocznik 2000. Klasa. I też krótkie włosy.
Napisano 13 września 2007 - 10:07
Napisano 13 września 2007 - 14:46
A dla mnie jest wręcz odwrotnie. Ścięcie włosów zdecydowanie go odmłodziło. Na czwartym legu VT, z tymi długimi włosami wyglądał najgorzej: " jestem starym pierdzielem, ale udaję że nie ". Dużo lepiej mu teraz w krótkich.
on nie jest stary, jest w średnim wieku, a to duża różnica
ale te włosy o których piszesz rzeczywiście były już troszeczke za długie, mi chodzi o takie jakie miał na początku VT, według mnie były w sam raz
Napisano 13 września 2007 - 18:08
Wygląda bardziej elegancko.hmm elegancko zależy jakie ujęcie na zdjeciu i jaka mina i okulary.
http://www.poplemon.com/home.php - zdjecia z pogrzebu Pavarotti wiecej
http://muzyka.wp.pl/...,1,galeria.html ogólne 2007
zapraszam do oglądania.
To jest piękny dzień
Czujesz się jakby niebo spadło
To jest piękny dzień nie pozwól mu odejść.
frag. Beautiful Day
Napisano 13 września 2007 - 20:05
Dłuższe włosy wyszczuplały głowę, twarz zwłaszcza. Teraz głowa Boniasa uwidacznia coś innego. Ogólnie Bono teraz trochę przytył i z krótką fryzurą wygląda jak taki mały mafionso.
co się dziwić, wciąż ma wakacje to sobie pozwala na dodatkowe kilogramy i w ogóle, ale mam nadzieje że w przyszłym roku z okazji wydania nowego albumu (musi być w przyszłym roku! musi!) wróci do dawnej formy, a także fryzury
#320 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 13 września 2007 - 20:21
Co to się porobiło... jeszcze jak mu te "wypady włosną" to będzie wogole koniec...
Edek jeszcze przejdzie bo on to ma głowe raczej jajowatą i jest szczupły więc nie widze tu porownania
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych