Ogólnie o Bono :)
Started by
Johnny99
, mar 22 2007 17:05
1894 replies to this topic
Posted 10 lipca 2007 - 14:58
Mysle że 170-175 to wzrost idealny
Heh ja z kolei mam 176 i chciałbym mieć przynajmniej 180 Jak widać każdy ma własne zdanie na ten temat.
W sumie to trudno mi uwierzyć, że Bono ma tylko 169 cm wzrostu. Tyle samo, co Bixente Lizarazu, straszny z niego musi być kurdupel, a generalnie to ja tego na scenie nie zauważam. Musiałbym go na boisku zobaczyć
Posted 10 lipca 2007 - 17:01
O kurde, a ja w ogóle na jego buty nie zwracałem uwagi..
Posted 10 lipca 2007 - 17:26
ktoś napisał że modelek jest pełno a Bono tylko jeden
no właśnie dlatego warto by być Bono
co do wzrostu to mając mniej niż 1.90 m wzrostu to się jest malućkim i to bardzo z mojej perspektywy
buty ma okropne
no właśnie dlatego warto by być Bono
co do wzrostu to mając mniej niż 1.90 m wzrostu to się jest malućkim i to bardzo z mojej perspektywy
buty ma okropne
Posted 10 lipca 2007 - 22:40
Takie jest moje zdanie. Powinnaś je uszanować. Jak wiesz przeciętni ludzie nie narzucają na siebie skórzanych kamizelek,kowbojek i nie noszą kapeluszy tak jak robią to bluesmani. Natomiast image z zootv,to image gwiazdy rock'n'rolla,a gwiazdor nie tylko rocka budzi respekt,wydaje się ,że jest niedostępny itp.
Posted 10 lipca 2007 - 22:52
Takie jest moje zdanie. Powinnaś je uszanować. Jak wiesz przeciętni ludzie nie narzucają na siebie skórzanych kamizelek,kowbojek i nie noszą kapeluszy tak jak robią to bluesmani. Natomiast image z zootv,to image gwiazdy rock'n'rolla,a gwiazdor nie tylko rocka budzi respekt,wydaje się ,że jest niedostępny itp.
Ale ja nie miałam złych intencji, mój drogi Powiedziałam tylko, że tekst mnie rozwalił, w tym pozytywnym sensie oczywiście. I tak było
Posted 10 lipca 2007 - 23:05
No a teraz ponieważ jestem bardzo szczęśliwa faktem posiadania Propagandy i bycia w trakcie jej czytania, podam cytat z ksiązki:
o Bono "(...)Nie wiem czy zdaje sobie sprawe, że publiczność je mu z ręki. Kiedy mówi 'śpiewajcie", śpiewają. Kiedy mówi 'tańczcie', tańczą, a kiedy mówi 'do góry', wszyscy wstają i wyciągają ręce. Każdy jest pod wrażeniem jego wewnętrznej siły (...)" 1983
To taka mała dygresja, bo cytat mi się bardzo podoba
o Bono "(...)Nie wiem czy zdaje sobie sprawe, że publiczność je mu z ręki. Kiedy mówi 'śpiewajcie", śpiewają. Kiedy mówi 'tańczcie', tańczą, a kiedy mówi 'do góry', wszyscy wstają i wyciągają ręce. Każdy jest pod wrażeniem jego wewnętrznej siły (...)" 1983
To taka mała dygresja, bo cytat mi się bardzo podoba
Reply to this topic
12 user(s) are reading this topic
0 members, 12 guests, 0 anonymous users