Ogólnie o Bono :)
Started by
Johnny99
, mar 22 2007 17:05
1894 replies to this topic
Napisano 10 lipca 2007 - 14:58
Mysle że 170-175 to wzrost idealny
Heh ja z kolei mam 176 i chciałbym mieć przynajmniej 180 Jak widać każdy ma własne zdanie na ten temat.
W sumie to trudno mi uwierzyć, że Bono ma tylko 169 cm wzrostu. Tyle samo, co Bixente Lizarazu, straszny z niego musi być kurdupel, a generalnie to ja tego na scenie nie zauważam. Musiałbym go na boisku zobaczyć
Napisano 10 lipca 2007 - 17:01
O kurde, a ja w ogóle na jego buty nie zwracałem uwagi..
Napisano 10 lipca 2007 - 17:26
ktoś napisał że modelek jest pełno a Bono tylko jeden
no właśnie dlatego warto by być Bono
co do wzrostu to mając mniej niż 1.90 m wzrostu to się jest malućkim i to bardzo z mojej perspektywy
buty ma okropne
no właśnie dlatego warto by być Bono
co do wzrostu to mając mniej niż 1.90 m wzrostu to się jest malućkim i to bardzo z mojej perspektywy
buty ma okropne
Napisano 10 lipca 2007 - 22:40
Takie jest moje zdanie. Powinnaś je uszanować. Jak wiesz przeciętni ludzie nie narzucają na siebie skórzanych kamizelek,kowbojek i nie noszą kapeluszy tak jak robią to bluesmani. Natomiast image z zootv,to image gwiazdy rock'n'rolla,a gwiazdor nie tylko rocka budzi respekt,wydaje się ,że jest niedostępny itp.
Napisano 10 lipca 2007 - 22:52
Takie jest moje zdanie. Powinnaś je uszanować. Jak wiesz przeciętni ludzie nie narzucają na siebie skórzanych kamizelek,kowbojek i nie noszą kapeluszy tak jak robią to bluesmani. Natomiast image z zootv,to image gwiazdy rock'n'rolla,a gwiazdor nie tylko rocka budzi respekt,wydaje się ,że jest niedostępny itp.
Ale ja nie miałam złych intencji, mój drogi Powiedziałam tylko, że tekst mnie rozwalił, w tym pozytywnym sensie oczywiście. I tak było
Napisano 10 lipca 2007 - 23:05
No a teraz ponieważ jestem bardzo szczęśliwa faktem posiadania Propagandy i bycia w trakcie jej czytania, podam cytat z ksiązki:
o Bono "(...)Nie wiem czy zdaje sobie sprawe, że publiczność je mu z ręki. Kiedy mówi 'śpiewajcie", śpiewają. Kiedy mówi 'tańczcie', tańczą, a kiedy mówi 'do góry', wszyscy wstają i wyciągają ręce. Każdy jest pod wrażeniem jego wewnętrznej siły (...)" 1983
To taka mała dygresja, bo cytat mi się bardzo podoba
o Bono "(...)Nie wiem czy zdaje sobie sprawe, że publiczność je mu z ręki. Kiedy mówi 'śpiewajcie", śpiewają. Kiedy mówi 'tańczcie', tańczą, a kiedy mówi 'do góry', wszyscy wstają i wyciągają ręce. Każdy jest pod wrażeniem jego wewnętrznej siły (...)" 1983
To taka mała dygresja, bo cytat mi się bardzo podoba
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych