2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
#121 Guest_madredeus_*
Posted 29 października 2009 - 14:48
Poszukuję jednej z dwóch opcji:
1. Albo kogoś z Poznania lub okolic, kto jedzie do Berlina i ma 2 wolne miejsca w aucie by zabrać mnie i zooshe.
lub
2. Dwóch osób z okolic Poznania, które zabrałyby się moim autem z nami.
Preferuję opcję pierwszą, ponieważ nie lubię prowadzić samochodu
Posted 29 października 2009 - 15:08
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
#123 Guest_depe_*
Posted 29 października 2009 - 15:12
Myślę, że odwrotnie. 'Twarzą' w kierunku strasse 17 Juni i SiegesSaule.... a scena będzie przed bramą "twarzą właśnie w kierunku Unter Den Linden"
Na Unter den Linden znajdują się ambasady, banki, 'biznesy', hotele, po środku rosną słynne lipy, które by zakłóciły widoczność, 17 Juni jest szersza, i nic prócz Tiergarten Park przy niej nie ma; to na strasse 17 Juni odbywał się berliński Live 8.
U2 zwykle zatrzymuje się w Berlinie w Hotelu Adlon, na Unter den Linden, tuż przy bramie. Będą mogli wyjść prosto z hotelu i na piechotkę 'od tyłu' wejść na scenę.
Fotka z tego roku. Hotel Adlon po lewej.
Serdecznie dziękuję GhostGirl za bilet!!! :*
Posted 29 października 2009 - 15:37
to zapewne ma zabezpieczac przed konikowaniem, ale jest rownie skuteczne co naturalne metody zapobiegania ciazy...
tak wiec nie ma co panikowac - ci co maja bilety napewno wejda na koncercik.
Posted 29 października 2009 - 18:51
oczywiscie gdyby, komus cos wypadlo i nie moglby pojechac, to prosze o kontakt, jestem ze Szczecina i az ŻAL nie byc!!!
Posted 29 października 2009 - 19:00
hah znajac mentalnosc Niemcow nikt nie wpadnie na pomysl zeby podrabiac bilety..ale my Polacy zawsze znajdziemy jakis sposob )
Te bilety powinny miec kody kreskowe, skoro to e-tickety
na Radiohead w Berlinie znalezli sie cwaniacy, co probowali tych metod ale ochroniaze zatrzymywali takich juz na bramce:]
Posted 29 października 2009 - 19:03
Tak, sa kody kreskowe.
http://www.u2.szczecin.pl
Posted 29 października 2009 - 19:06
Drodzy szczesliwcy posiadajacy bilety! czy te bilety maja kody kreskowe?? czy mozna wydrukowac po prostu 20 sztuk?? jak to w ogole wyglada???
oczywiscie gdyby, komus cos wypadlo i nie moglby pojechac, to prosze o kontakt, jestem ze Szczecina i az ŻAL nie byc!!!
bilety maja kody kreskowe - nawet dwa...
mozna sobie wydrukowac i 500 sztuk - zyjemy w wolnym kraju i kazdy sobie drukuje co chce - ale poniewaz bilety sa skanowane, zapewne tylko posiadacz biletu, ktory zostanie zeskanowany pierwszy (tzn bilet nie posiadacz) wejdzie na teren...
z drugiej strony ciekawe, czy te skanery sa polaczone ze soba w siec bo zapewne bedzie kilka wejsc i kilka skanerow... hmmm...
przerazilo mnie zdjecie z Live8 bo juz siebie widzialam oczami duszy heeeeen daleko na samym koncu, ale tam chyba bylo nieco wiecej ludzi
Posted 29 października 2009 - 19:09
pzryszlo mi takie cos do glowy, bo niejednokrotnie bylem swiadkiem przedzierania mimo ze bilety mialy kody, ale to u nas bylo
Posted 29 października 2009 - 19:23
Ech nie mam Biletu ....
!! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!!
!!! BŁAGAM !!! Jeśli ktos ma bilet na zbyciu , to bardzo prosze o niego !!! BŁAGAM !!!
!! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!! !! BŁAGAM !!!
Posted 29 października 2009 - 19:47
2. zbych / B
3. +1 / B
4. madredeus / B
5. mihnik / B
6. +1 / B
7. +1 / B
8. +1 / B
9. ghostgirl / B
10. depe / B
11. Mars_2000 /B
12. +1 /B
13.dredziarz /b
14+1/b
15. achtung / A
16. +1 / A
17. Małgosia / B
18. brat Małgosi / B
19. Grace / B
20. Bananix (Ola) / B
Yeah. Jak ja się cieszę!
Posted 29 października 2009 - 21:06
@madradeus - tak, trzeba mieć naklejki
@jadący maniacy:
na bilecie B widnieje napis, ze wejscie jest od strony wschodniej od Wilhelmstrasse, jesli na A jest napisane, ze wejscie jest od strony zachodniej, to podzial A-B bedzie oznaczal przod i tyl sceny, jesli scena bedzie podobna do tej z trasy... czy ktos kto ma bilet A moglby zerknac?
lepsza opcja niz blisko-daleko...
no coz, moze sie jeszcze czegos dowiemy blizej daty...
ceny biletow kolejowych waw-berlin: 45E w jedna strone (mozna jeszcze dorwac w cenie promocyjnej za 29E), z poznania - 33E...
znalazl ktos moze tansza opcje dojazdowa, podobno dojazd do granicy a pozniej lokalnym pociagiem jest bardziej oplacalny?
#140 Guest_madredeus_*
Posted 29 października 2009 - 21:09
znalazl ktos moze tansza opcje dojazdowa, podobno dojazd do granicy a pozniej lokalnym pociagiem jest bardziej oplacalny?
podobno da radę za 40 zł w jedną stronę ( z poznania) , do frankfurtu a potem dalej - nie znam szczegółów, google trza zapytać
Z Poznania można jeszcze jechać busem z prywatną firmą. Ostatnio taki przejazd na lotnisko kosztował mnie 100 zł w jedną stronę. Ceny kształtują się mniej więcej 70-120 zł.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users