2010-08-25 - Luzhniki - Moskwa, Rosja
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:01
racerman znowu nadaje
chciało by się powiedzieć :
- Bono , why ?
- For money !
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:03
Co wy chcecie od Rosji? Czytać tego już nie można. Piękny kraj, Dostojewski, Puszkin, Bułhakow ...
... Bakunin, Lenin, Trocki, Stalin, NKWD, KGB, całe KPZR...
10/10 :*:*ale co ma powiedzieć? "schowajcie pały bo czuję się mały?"
PASZLI STĄD!Alfabiet uze my znajem, daze piszem i czitajem.A ty szto, nie panimajesz pa ruski?
Everything You Know Is Wrong
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:04
Ale to są oczywiście szczątkowe informacje, a media, prasa, internet lubią sensacje i złe wiadomości...mechanizm działania mediów po prostu. nie dostanie sie informacji, jak swietnie sie fani bawia na kocnercie, tylko, ze jakies nieporozumienienie, albo zjecie kordonu policji...blagam, wiecej dystansu do wiadomosci, zwlaszcza, jak cos nie jest z agencji prasowych.
Ale fakt jest faktem.- Stanowiska AI, One i Greenpeace zostaly usuniete, jacys ludzie z AI zatrzymani. Prosta sprawa, nie ma w tym wielkiej manipulacji medialnej. Mnie to szokuje. Szokowaloby takze jakby stalo sie w innym kraju. Nie jestem z zalozenia anty-rosyjska. Jednak stalo sie to wlasnie tam, nigdzie indziej (a zespol podrozowal z tymi organoizacjami do wielu krajow) i mnie ta sytuacj zniesmaczyla. I szokuje mnie widok milicji z palkami na koncercie U2. Tyle.
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:04
nowe Intro
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:06
Też na to już wcześniej zwróciłam uwage i trochę nie chciało mi się wierzyć, że ten kordon milicji i wojska jest pod sama scenąAle zwroccie uwage ze nie ma barierek. Nie stac ich bylo na kawalek metalu, za to milicji i wojska jak mrowkow. E KO NO MIA !!
Myślę, że jeśli rzeczywiście został o tym poinformowani, to o tym wspomni. To jak nadepnięcie na boniowy odcisk.Chodzi o to, że nie pozwolono Amnesty International rozstawić swojego stoiska. Zespół zdziwiony, ponieważ pierwszy raz spotykają się z takimi utrudnieniami...
Wolontariusze podczas tradycyjnej przed koncertowej akcji zostali zatrzymani i przewiezieni na policję. Bono poinformowany o sytuacji.
ja się w ogóle cały czas zastanawiałam
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:07
prędzej mi kaktus na czole wyrosnie , niż Bono powie coś o demokracji czy innych pierdołach ....
chciało by się powiedzieć :
- Bono , why ?
- For money !
Mam nadzieje ze twoje slowa sie nie sprawdza... Jakos marzy mi sie dzisiaj zobaczyc/uslyszec 'starego' Bono ktory mial wiecej odwagi/tupetu/ charyzmy
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:07
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:08
Sorry, ale to jest jedno zdjęcie, informacja o AI jest nieoficjalna wciąż (chyba, ze jakas agencja prasowa ja podala). pewnie jest to prawda, przykro mi z tego powodu, nawet jako czlonkowi AI, ale no nie spalowali nikogo.
Tego też do końca nie wiemy, właściwie nie wiemy nic. Poczekajmy, zobaczymy z czasem...
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:08
Być może Bono zadzwoni do Putina i powie kilka słów ..... hehehe
Posted 25 sierpnia 2010 - 18:09
Mam nadzieje ze twoje slowa sie nie sprawdza... Jakos marzy mi sie dzisiaj zobaczyc/uslyszec 'starego' Bono ktory mial wiecej odwagi/tupetu/ charyzmy
Tylko pamiętajmy, że podnoszenie ręki na Rosję, to nie jest dobre rozwiązanie...
Możecie na mnie psy wieszać ale uważam, że lepiej czasem w życiu odpuścić...
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users