Boot już na U2start. Cztery gwiazdki.
czyli jak mówi poeta 'get on your boots!'
Napisano 21 sierpnia 2010 - 10:38
Boot już na U2start. Cztery gwiazdki.
Napisano 21 sierpnia 2010 - 10:54
W Crazy Tonight snipet Discotheque, tak wyraznego jeszcze nie slyszalem
Napisano 21 sierpnia 2010 - 11:24
Może zostanie faktycznie tak, że HM będzie na zmianę z UV. A skoro już są tacy zmienni, to może im kto przypomni, że nadal nie grają I Will Follow, Out Of Control, All I Want Is You, Bullet The Blue Sky, The Fly, Gone, Bad, Pride - no, te dwa ostatnie kiedyś tam były. Nie mówiąc już o tym, że kilka powrotów z ostatnich tras sprawdziło się znakomicie i warto byłoby o nich nie zapominać (Electric Co!). Aha, jest jeszcze ostatnia płyta ! Breathe, Unknown Caller, NLOTH - było coś takiego, e ? A są tam też jeszcze inne numery - naprawdę ! Ale nie sądzę, by dało się to przetłumaczyć facetom, którzy bez żalu wywalają Unforgettable Fire zamiast np. nietykalnego bardziej niż Janusz Palikot Elevation. Co tu zresztą mówić, od samego początku trasy nie ma żadnej racjonalności ani żadnej idei w setlistach. Na poprzednich z czasem to się zwykle nieco poprawiało, teraz jest odwrotnie.
North Star brzmi coraz lepiej.
Napisano 21 sierpnia 2010 - 11:44
Tak, byl. Moze w naplywie emocji dokladnie nie slyszalem ale odnotowac, odnotowalem. Sluchajac Crazy z Helsinek rzucilo mi sie to wlasnie w uszy az z ciekawosci siegnalem bo boota z Frankfurtu. Na spokojnie tez dobrze slychac ;]We Frankfurcie był na pewno snipet Discotheque, tylko nie dam sobie ręki obciąć czy w Crazy, ale zwróciłam na to uwagę, nawet skomentowałam to do męża.
Everything You Know Is Wrong
Napisano 21 sierpnia 2010 - 13:27
Napisano 21 sierpnia 2010 - 13:41
A w ogole to skad pewnosc ze to oni ukladaja te setl...ups, SATELISTY?
Napisano 21 sierpnia 2010 - 14:06
Patrzac na gusta i gusciki chyba wlasciwym bylo by okreslenie HATElisty. I tak zle i tak niedobrze.A w ogole to skad pewnosc ze to oni ukladaja te setl...ups, SATELISTY?
Napisano 22 sierpnia 2010 - 12:44
Napisano 22 sierpnia 2010 - 13:23
ale nadal nie mogę powstrzymać wrażenia, że zarówno trzymanie się tego kawałka na Vertigo Tour, jak i powrót do niego podczas tej trasy służy głównie podbudowaniu ego wokalisty, na zasadzie "ja jeszcze potrafię i wam pokażę".
Napisano 28 sierpnia 2010 - 16:42
Utwór świetnie wkomponowuje się w setlistę - po "In A Little While" granym w 2009r. ewidentnie czegoś mi brakowało, jakiegoś takiego przejścia.
Napisano 30 sierpnia 2010 - 11:37
Napisano 08 września 2010 - 21:16
Napisano 08 września 2010 - 22:51
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych