[RS5] - Moim zdaniem Bonias tutaj mówi: "I don't want to talk about the..." i urywa, chociaz kupy to się trzymać nie będzie (jedynym wytłumaczeniem jest to, że zaraz musi spiewac "Let me in the sound", więc musi urwać żeby zdążyć).
W walce on Willy vs. on the way, trzymałbym się raczej Williego. Bono zaakcentował ostatnią sylabę i przez to tak dziwnie to brzmi, ale powiedzcie sobie na głos kilka razy Willy akcentując ostatnią sylabę.
Dałem koledze żeby sprawdził i mówi, że on the way, więc już sam nie wiem
Nie pomogę w rozwiązaniu sporu.
[RS7] - w drugiej linijce wyraźnie słyszę zamiast "fault" coś w stylu "follow" i czy przy pozostałych dwóch też nie jest "follow".
[RS11] - zgadzam się w 100%
[RS13] - na koncercie usłyszałem "Warszawa", po raz pierwszy gdy słuchałem bootlega też usłyszałem "Warszawa", a teraz już sam nie wiem:/
z [RS16] się zgodzę.
W TuF'ie przed ostatnim refrenem coś jest (to jest miejsce między [RS23] i [RS24]), ale nie moge nic konstruktywnego utworzyć tutaj :/
Za to w [RS24] "Walk till xxx lie down" moim zdaniem, ale w połączeniu z tym co podał Chojny to wychodzi "Walk till besiege the lie down", co totalnie nie ma sensu, więc już sam nie wiem.
[RS25] - bardziej skłaniałbym się ku "Stays in my heart", ale...
[RS26] - tu słychać wyraźnie __ork city!. Ale "work" to chyba nie będzie.
[RS28] - "It is holiday" ?????
W Crazy [RS30], [RS31] i [RS32] się zgodzę. Ale 33 i 34 jest coś innego, ale nie mam pojecia co
Brzmi jak "never", ale znów nie ma sensu bo tu jakiś czasownik powinien być. "Lever", "fever" ?
[RS41] - jak najbardziej tam jest "hehe"
[RS42] - coś "open" ?
[RS44] - zgadzam się
[RS45] - też się zgodzę.
[RS48] - jak dla mnie też jest OK.
[RS51] - "On my soul"
To tylko moje propozycje. Może komuś podsunę jakiś pomysł na prawidłowe zdania.
Pozdrawiam