Witam,
Niestety nie mamy takiej informacji, zasadniczo film będzie grany dopóki
będą chętni go oglądać.
U2 w 3D
Posted 26 maja 2008 - 16:50
Posted 26 maja 2008 - 22:07
Nie wiem czy juz ktos o tym mowil ale....Dzis zorientowalam sie, ze Bono pomylil sie przy spiewaniu 'Jesus, Jew, Mahomet is true...'- zaczal od zlej strony opaski i przy Jesus wskazal na polksiezyc, a przy Mahomet na krzyz
ja tez to zauwazylam, nawet jeszcze teraz pamietam jak to zauwazylam ale jak już "ochłonęłam", to jakoś o tym zapomniałam ;]
ale ważne, że w ogóle zauważyłam
[czy ja nie nadużywam słowa "zauważylam"? ]
Posted 26 maja 2008 - 22:09
Nie wiem czy juz ktos o tym mowil ale....Dzis zorientowalam sie, ze Bono pomylil sie przy spiewaniu 'Jesus, Jew, Mahomet is true...'- zaczal od zlej strony opaski i przy Jesus wskazal na polksiezyc, a przy Mahomet na krzyz
Ktoś już o tym wspominał na forum w tym topiku.
#567 Guest_Mac_*
Posted 26 maja 2008 - 22:21
Swoją drogą puszczają te bajeczki już ponad rok, nikt na to nie chodzi a jakoś siedzi to na ekranach. Nie rozumiem tej polityki..
Posted 27 maja 2008 - 08:12
ekhem...Nie wiem czy juz ktos o tym mowil ale....Dzis zorientowalam sie, ze Bono pomylil sie przy spiewaniu 'Jesus, Jew, Mahomet is true...'- zaczal od zlej strony opaski i przy Jesus wskazal na polksiezyc, a przy Mahomet na krzyz
moje wrażenia i wpadki zauważone przeze mnie
#570 Guest_depe_*
Posted 16 czerwca 2008 - 03:52
'.. oczekuję, że wkrótce będziecie mogli obejrzeć film we wszystkich wymiarach na swoim HDTV' - stwierdza reżyser filmu U2 3D Catherine Owens.
Na pytanie: Czy technologia 3-D może być przetłumaczona-przetransferowana na potrzeby kina domowego? - odpowiada:
'Tak! Testowaliśmy już ten film na TV. Oglądaliśmy go na Samsungu HDTV. Wyglądało to fenomenalnie, po prostu niesamowicie..'
Cały artykuł
Sklep HMV już 'ma' U2 3D na DVD na swoich stronach..
http://hmv.com/hmvwe...l...&sku=802286
I jeszcze przypomnę, że mamy już jedno wydawnictwo U2 w wysokiej rozdzielczości..
Posted 21 czerwca 2008 - 06:02
Posted 22 czerwca 2008 - 11:12
Widocznie nie wszedzie tak praktykuja, bo przed chwila dzwonilem do Imaxa Katowice i dowiedzialem sie, ze w przyszlym tygodniu wracaja na ekran jakies dinozaury i inne hiciory, natomiast w perspektywie najlblizszego czasu nie maja zamiaru puszczac U23D damn it!Spokojnie, oni to wyświetlają co dwa tygodnie. W przyszłym powinno być. Przynajmniej ostatni takie metody praktykowali.
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users