U2 w 3D
Posted 03 kwietnia 2008 - 09:44
Posted 03 kwietnia 2008 - 10:23
Posted 03 kwietnia 2008 - 13:11
Niestety byl to glownie pokaz vipowo/konkursowy, wiec atmosferki super nie bylo, mimo ze odwiedzil nas znakomity gosc ktory dal czadu!
Wielkie dzieki dla Wojtka, AniRG i Paczka
Jutro robimy mega zadyme na wspolnym ogladaniu o 18:40!
Posted 03 kwietnia 2008 - 15:45
Jutro sie przekonamy mam nadzieję, że Helios nie zawiedzieKurde czemu we Wrocku nie ma IMAX'a?
No ale mam nadzieję, że Helios nie zawiedzie
ale mawiają, że nadzieja matką głupich
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 03 kwietnia 2008 - 18:04
i nawet ta drętwa atmosfera nie popsuła mi zabawy cały czas śpiewałem lub udawałem Larrego lub The Edga jutro będzie odpał na całego już nie mogę się doczekać normalnie aż wziąłem wolne w pracy żeby nie być zmęczonym i mieć powera także na aftera a na pewno jutrzejszy pokaz nie będzie ostatnim, na który pójdę muszę iść na to jeszcze z rodzicami, którzy byli ze mną w Chorzowie niech poczują to jeszcze raz...
Posted 03 kwietnia 2008 - 18:52
Adama też za mało, ale fajne było uczucie, że można dostać od niego gryfem :)
Świetny film!
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Posted 03 kwietnia 2008 - 19:00
Fanstastycznie bylo slychac (lepiej niz w Dublyn) to co dzialo sie na scenie przed The Fly - ... Edge krzyczacy do Dallasa.... "What The F..."
I wlasnie na takie smaczki glownie zwracalem teraz uwage, bardzo fajnie widac takie rzeczy troche kulisowe, wymiane gitar, napoje, z lodem u perkusisty;)
I rozpierdziela mnie pierwsza polowa Bulleta to ile tam jest smaczkow slyszalnych to jest kosmos!!!!
A jutro jutro bedzie sie dzialo
Posted 03 kwietnia 2008 - 19:05
SUPER. juz normalnie nie moge sie doczekac, a to tylko kino nie wiem co bedzie przed prawdziwym koncertem!!!??? i trzeba wziac aparat! koniecznie! ale jeszcze dlugo do soboty
EDIT: a jak nie tam to gdzie kupic takie koszulki?
EDIT: KTO IDZIE W SOBOTE O 22.00 DO IMAXU W KATOWICACH??
Używaj funkcji 'edytuj'!!! //Max
Edited by Max, 03 kwietnia 2008 - 19:27 .
Sygnaturka
Posted 03 kwietnia 2008 - 19:27
z tego co wiem wisialy tam tylko koszulki Depe, jesli chcesz jakąś kupić poogladaj sobie allegro lub ebay
ja idę drugi raz dopiero w przyszlym tygodniu i na pewno nie tak pozno ;D Gliwicka to nieprzyjemna okolica ;pp
Posted 03 kwietnia 2008 - 23:40
Oczywiscie zgadzam sie- film byl niesamowity! Nigdy wczesniej nie bylam na 3d wiec moj zachwyt jest tym wiekszy. Najbardziej mi sie podobaly partie z adamem i jego basem, ktory smiga ci praktyczie przed nose:P
Rozumiem, ze film tworzony byl dla duzej publicznosci, dlatego setlista byla jaka byla. Zaluje jednak, ze nie dodali czegos mniej znanego....ale taka opiie pewnie ma jakies 1% publicznosci, a dla tworcow licza sie glownie zyski...
Haha a jutro do Imaxa :D
ps okulary sa platkiowe, nie takie papierowe jak kiedys byly
Posted 03 kwietnia 2008 - 23:48
okulary sa platkiowe, nie takie papierowe jak kiedys byly
no i chwała Bogu, bo te papierowe się rozwalają i ledwo się trzymają głowy widza
ale mam nadzieję, że nie będą takie obleśne jak distałam na filmie 4d - żółty plastik i brązowe 'szkiełka'. ludzie na sali wyglądali jak inbecyle w tych pinglach
a ja razem z nimi
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users