KOSZULKA FORUMOWA !!
Napisano 12 września 2009 - 20:45
W tej chwili na przeszkodzie stoją trzy rzeczy:
cena - nie chce żeby cena koszulki z przesyłką była większa niż 20zł (tak jak to było za pierwszym razem);
urząd skarbowy - pierwsza edycja była rozliczona na firmę, teraz muszę zorganizować to sam;
ludzie - kiedy kilka miesięcy temu ogłosiłem, że mogę zrobić reedycję, nie było wielu chętnych;
Napisano 13 września 2009 - 09:08
a czy da radę zrobić trochę trwalszą koszulkę nawet jej kosztem ?
bo te 30 zł za dobrą koszulkę z którą będą się ludzie identyfikować można chyba spokojnie dać
Napisano 13 września 2009 - 11:10
Napisano 13 września 2009 - 11:16
Napisano 13 września 2009 - 20:41
Jest projekt reedycji koszulki U2-SITE (nawiązującej do nowej strony, która (w produkcji od dwóch lat) w końcu nabrała rumieńców).
W tej chwili na przeszkodzie stoją trzy rzeczy:
cena - nie chce żeby cena koszulki z przesyłką była większa niż 20zł (tak jak to było za pierwszym razem);
urząd skarbowy - pierwsza edycja była rozliczona na firmę, teraz muszę zorganizować to sam;
ludzie - kiedy kilka miesięcy temu ogłosiłem, że mogę zrobić reedycję, nie było wielu chętnych;
zatem zapytajmy raz jeszcze i wrzućmy foty koszulki by wszyscy wiedzieli o która chodzi
Napisano 13 września 2009 - 22:00
ale wtedy wszyscy walczyli z koszulkami forumowymi
a czy da radę zrobić trochę trwalszą koszulkę nawet jej kosztem ?
bo te 30 zł za dobrą koszulkę z którą będą się ludzie identyfikować można chyba spokojnie dać
Witam !
oczywicie da sie zrobic wszysko i na lepszej koszulce rowniez - tylko ze wtedy cena idzie w gore !
o ile ??
nie jestem w stanie odpowiedziec .. wszystko zalezy jaka koszulke sie wybierze i jakie ilosci beda zamawiane ....
w chwili obcnej sa dostepne tak jak na "koncertowej" koszulce - glownie "promo star" - ktore sa wypadkowa jakosci i ceny ....
ale wszystko sie da zalatwic ...
....
a wracajac do tematu - to za dni kilkja znikna koszulki z okazji zlotu w Poznaniu ....
i miejsce w sklepie bedzie wolne ?? ...
wiec na dnia rozpisze konkurs na koszulke forumowa !!! - konkurs z nagrodami !! ( mam nadzieje ze sie je uda zroganizowac !) i rozpoczynamy walke o koszulke forumowa !!...
wiec gotujcie sie projektanci .....
Napisano 14 września 2009 - 13:15
Napisano 14 września 2009 - 13:21
hmmm ale jeżeli jak rozumiem ma być reedycja koszulki sprzed 3 lat o czym tu właśnie piszemy to chyba wzór już istnieje...
.. jeśli to nie jest jasne to ..\
mnie chodzi o stworzenie nowego wzoru koszulki, który może się zmieniać co kilka miesięcy lub raz do roku ...
koszulki ktora bedzie nas identyfikowala z TYM forum ....
koszulki ktora mozna traktowac jako zwykly ciuch lub jako element kolekcji ...
ja przynajmniej w swoim zamysle nie mialem na celu reedytowanie jakiejkolwiek koszulki !!
(chyba lepiej cos nowego stworzyc niz cofac sie w przeszlosc ...)
a stworzenie kompletnie nowej i kompletnie unikalnej - dostepnej dla uzytkownikow tego forum ....
i o opinie na temat takowego pomyslu Was prosilem i nadal prosze ! ...
w zaden sposob nie chce tu umiejszac koszulki Jedrzeja !!!
jak dla mnie jest ona swietna - mam do dzis choc kompletnie jest "zanoszona" i nie nadaje sie na wyjscie w niej na ulice ...
jednak mam ja i szanuje, byla i jest wazna dla mnie !....
pozdrawiam
Napisano 14 września 2009 - 13:36
tylko morfeusz wysunął pomysł żeby reedytować tamta koszulkę i ja się do tego pomysłu skłaniam jako ze moja też jest "zanoszona" (choć w sumie jak na czas jaki ją nosze wygląda super) i chciałabym mieć nową taką samą albo przynajmniej z tym samym motywem
Napisano 14 września 2009 - 17:50
ależ ja rozumiem o co Ci pigolu chodzi:)
tylko morfeusz wysunął pomysł żeby reedytować tamta koszulkę i ja się do tego pomysłu skłaniam jako ze moja też jest "zanoszona" (choć w sumie jak na czas jaki ją nosze wygląda super) i chciałabym mieć nową taką samą albo przynajmniej z tym samym motywem
jesli bedzie takowa wola wiekszosci zaintereswoanych taka koszulka - to nie ma problemu
tylko ze Jedrzej musi swoja wyrazna wole wyrazic w tej kwestii !
i plik musze dosc z wzorem tamtej koszulii ...
potem to kwestia kilku dni .. przygotowanie, zrobienie prob i gotowe ....
pozdrawiam ....
Napisano 14 września 2009 - 21:08
jesli bedzie takowa wola wiekszosci zaintereswoanych taka koszulka - to nie ma problemu
tylko ze Jedrzej musi swoja wyrazna wole wyrazic w tej kwestii !
i plik musze dosc z wzorem tamtej koszulii ...
potem to kwestia kilku dni .. przygotowanie, zrobienie prob i gotowe ....
pozdrawiam ....
ale Jedrzej chyba zeszłym razem sam ją produkował i nie wiem czy tym razem nie miałoby być tak samo... Jedrzej może byś sie odezwał co ?
Napisano 14 września 2009 - 21:48
chętnie skorzystałabym z opcji reedycji koszulki, za pierwszym razem nie było mi dane być wśród tej społeczności i takowego U2gadżetu nie posiadam a bardzo bym chciała
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Napisano 15 września 2009 - 16:03
Wyprodukuję ją sam. Z prostego powodu - uważam, że można zrobić to znacznie taniej niż koszulkę forumową.
Napisano 15 września 2009 - 16:29
Napisano 27 września 2009 - 17:12
nick na koszulce - tez fajna opcja
Napisano 02 października 2009 - 18:13
#39 Guest_madredeus_*
Napisano 07 października 2009 - 20:33
Napisano 07 października 2009 - 20:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych