U2 Tour 2010
Posted 19 sierpnia 2009 - 12:57
Posted 19 sierpnia 2009 - 13:06
Są państwa, których nie sposób ominąć w przypadku U2. Oprócz Niemców takim krajem jest również np. Holandia.
Posted 19 sierpnia 2009 - 13:12
2010:
Argentyna
Chile
wyprawa życia byłaby....
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...light my way
Oooh...ultraviolet...
Posted 19 sierpnia 2009 - 13:58
Wiemy, że tak jest i to nie tylko w przypadku U2 - innym idealnym przykładem jest Metallika, która potrafi grać u Niemców 7 koncertów, a u nas obiecała i nie potrafiła zagrać nawet jednego w tym roku, ale do rzeczy... Macie jakieś pomysły dlaczego tak jest? Od razu mówię, że nie chodzi tu o brak hal w Polsce (prędzej stadionów ).Właśnie.
Są państwa, których nie sposób ominąć w przypadku U2. Oprócz Niemców takim krajem jest również np. Holandia.
http://www.youtube.com/user/YtseMan90
New Years Day Chorzów Flaga:
http://www.youtube.c...h?v=xHpbRgp528k
#105 Guest_piotrek85_*
Posted 19 sierpnia 2009 - 14:05
Brak chęci po stronie organizatora. Mniejsza zasobność portfela u polskich fanów też nie jest bez znaczenia. Zresztą ktoś kiedyś podawał link do pewnego artykułu, w którym wspomniano o tym, że koszty organizacji koncertów w Polsce są wyższe niż na zachodzie.Wiemy, że tak jest i to nie tylko w przypadku U2 - innym idealnym przykładem jest Metallika, która potrafi grać u Niemców 7 koncertów, a u nas obiecała i nie potrafiła zagrać nawet jednego w tym roku, ale do rzeczy... Macie jakieś pomysły dlaczego tak jest? Od razu mówię, że nie chodzi tu o brak hal w Polsce (prędzej stadionów ).
Posted 19 sierpnia 2009 - 14:30
Posted 19 sierpnia 2009 - 14:56
Moim zdaniem szanse na powrót są, jeżeli będzie drugi leg europejski to na bank wrócą do Londynu i Niemiec a wtedy nie przyjechać do nas byłoby chamstwem. Poza tym ciągle pozostaje możliwość scenariusza POPMartowego czyli całej serii koncertów w niepopularnych miejscach, wtedy na pewno graliby w Czechach czy Norwegii to u nas też powinni.
Także bądźmy dobrej myśli i Poznań jest jak najbardziej si :>
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Posted 19 sierpnia 2009 - 15:00
Posted 19 sierpnia 2009 - 15:01
Chamstwem jest fakt, że 40 milionowy naród nie ma odpowiedniej infrastruktury do organizowania tego typu przedsięwzięć. Jeśli koncepcja trasy jest typowo stadionowa, to nie rozłożą się między żurawiami, na środku stoczni.a wtedy nie przyjechać do nas byłoby chamstwem.
Fajnie by było, ale Poznań jest nierealny, jak już ktoś wspomniał . Stadion przy Bułgarskiej ma być oddany w 2011r.Także bądźmy dobrej myśli smile.gif i Poznań jest jak najbardziej si :>
Tak swoją drogą, to mnie Praga,czy nawet Monachium jak najbardziej odpowiadają Blisko i podróż o wiele bardziej komfortowa niż do Chorzowa, czy Warszawy o Gdańsku już nie wspominając.
Posted 19 sierpnia 2009 - 15:08
Tak swoją drogą, to mnie Praga,czy nawet Monachium jak najbardziej odpowiadają Blisko i podróż o wiele bardziej komfortowa niż do Chorzowa, czy Warszawy o Gdańsku już nie wspominając.
Faktycznie. Nawet z Wro, podroz pociagiem do Berlina odpowiednim pociagiem jest tansza niz do Chorzowa, jakby sie uprzec. No i sama organizacja koncertow (pomijajac stadiony itp.) jest tam na najwyzszym poziomie. Nie wiem jak w Czechach z organizacja, ale podroz i bilety rowniez na normalnym poziomie- tak na moja kieszen :]
Posted 19 sierpnia 2009 - 15:09
Ale na poważnie, Gdańsk ściągnął Dalajlamę i Havla, podejrzewam że 30stolecie będzie w jeszcze bardziej prestiżowej otoczce więc może, może jednak ten cień szansy pozostaje?
Zmieniając temat to ciekaw jestem setlisty. Jak sądzicie będzie jak na ZOOtv czy set ulegnie totalnej modyfikacji? (czyli wywalą blok od UC do Vertigo bo że bisy się zmienią to podejrzewam że jeszcze nawet na 2legu)
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Posted 19 sierpnia 2009 - 15:15
Mogę powiedzieć, że również na wysokim poziomie. Byłem w Pradze na koncercie Metalliki rok temu i wszystko było przemyślane od początku do końca. Czesi mają taką nietypową dla Słowian mentalność, nie wiem może odziedziczoną po Niemcach, z którymi mają wielowiekowe związki historyczne, ordnung muss seinNie wiem jak w Czechach z organizacja
Posted 19 sierpnia 2009 - 15:21
http://www.2012.org....na/stadion.html
Posted 19 sierpnia 2009 - 16:17
bilety rowniez na normalnym poziomie- tak na moja kieszen :]
czyli po ile?
#115 Guest_piotrek85_*
Posted 19 sierpnia 2009 - 16:31
Temat dotyczy przyszłorocznej trasy koncertowej a nie tego kto jaką ma kieszeń.czyli po ile?
Swoją drogą jeśli występy u Czechów i Niemiec się potwierdzą to nie ma co liczyć na koncert u nas.
Posted 19 sierpnia 2009 - 16:40
Temat dotyczy przyszłorocznej trasy koncertowej a nie tego kto jaką ma kieszeń.
Swoją drogą jeśli występy u Czechów i Niemiec się potwierdzą to nie ma co liczyć na koncert u nas.
tak, temat dotyczy trasy dlatego chce się dowiedzieć jaki jest koszt podróży do Czech a nie kto jaką ma kieszeń.
#118 Guest_depe_*
Posted 23 sierpnia 2009 - 00:47
Musi.
Nie ma innego wyjścia.
Z tego co wiem.
Ju2tro zapodam pare ciekawych finansowych statystyk..
z pierwszej ręki//
PS:
ciężko IM idzie w sensie finansowym..
to już wiem..
zainwestowali
ponad 150 mln..
360 nie spłaca się..
Posted 23 sierpnia 2009 - 20:55
Chamstwem jest fakt, że 40 milionowy naród nie ma odpowiedniej infrastruktury do organizowania tego typu przedsięwzięć. Jeśli koncepcja trasy jest typowo stadionowa, to nie rozłożą się między żurawiami, na środku stoczni.
I zaczynam rozumieć dlaczego w 2010 stoczni już nie będzie... - nie wiedziałam że nasi związkowcy są takimi fanami U2 zeby niszczyć zakład dla koncertu!
A może zrzucimy się na wykup i sami zorganizujemy koncert na terenie postoczniowym.
Sorry za mój 1 offtop ale nie mogłem się powstrzymać.
Posted 23 sierpnia 2009 - 22:58
Zagra.
Musi.
Nie ma innego wyjścia.
Z tego co wiem.
Ju2tro zapodam pare ciekawych finansowych statystyk..
z pierwszej ręki//
PS:
ciężko IM idzie w sensie finansowym..
to już wiem..
zainwestowali
ponad 150 mln..
360 nie spłaca się..
No depe, dawaj te dane:] ciekawym.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users