U2 Tour 2010
Napisano 01 października 2009 - 08:53
Napisano 01 października 2009 - 08:59
Napisano 01 października 2009 - 09:12
#384 Guest_madredeus_*
Napisano 01 października 2009 - 09:41
Napisano 01 października 2009 - 10:08
Mam też do płatności interentowych kartę Visa Electron ( Inteligo) jednak nie wszędzie jest chyba akceptowana do płatności internetowych.
Płaciłam Visa Electron i poszło bez problemu Jak zawsze z resztą...
#386 Guest_madredeus_*
Napisano 01 października 2009 - 10:39
Płaciłam Visa Electron i poszło bez problemu Jak zawsze z resztą...
Dzięki
Dotychczas też nigdy nie miałam problemów (za subskrypcję też nia płaciłam), ale wiesz jak to jest, w najważniejszym momencie okazuje się potem, że nie da rady
Napisano 01 października 2009 - 11:00
Visa Electron (moim zdaniem) jest najlepsza do płacenia w necie. Bardzo często nie jest naliczana żadna opłata za transakcję
#388 Guest_madredeus_*
Napisano 01 października 2009 - 11:10
Chill out
Bardzo często nie jest naliczana żadna opłata za transakcję
Właśnie dlatego ją mam I póki co nie zdarzyło mi się, by mi ją odrzuciło.
Orientuje się może ktoś, kiedy przewidywana jest sprzedaż biletów na portugalski koncert?
#389 Guest_depe_*
Napisano 01 października 2009 - 11:15
Nikt się nie orientuje, póki oficjalnie nie ogłoszą.Orientuje się może ktoś, kiedy przewidywana jest sprzedaż biletów na portugalski koncert?
Na razie jest: TBA
Wszystko jest tu:
http://www.u2.com/tour/index/
Napisano 01 października 2009 - 13:09
Mam bardzo ważne pytanko a w zasadzie pytanka- czy najlepiej kupować na Eventim.de, kiedy rusza sprzedaż na koncety 2010(interesują mnie niemieckie no i oczywiście Wiedeń), co z formą płatności- moge zapłacić przy odbiorze i czy tylko w Euro?
Bardzo przepraszam za swoją niewiedzę i tech-ułomność . Z góry dziękuje za odpowiedź!
Napisano 01 października 2009 - 15:39
Mam bardzo ważne pytanko a w zasadzie pytanka- czy najlepiej kupować na Eventim.de, kiedy rusza sprzedaż na koncety 2010(interesują mnie niemieckie no i oczywiście Wiedeń), co z formą płatności- moge zapłacić przy odbiorze i czy tylko w Euro?
Bardzo przepraszam za swoją niewiedzę i tech-ułomność . Z góry dziękuje za odpowiedź!
Kupujesz/zamawiasz w kraju w ktorym obowiazuje euro ... odpowiedz prosta.
Jak sobie wyobrazasz platnosc przy odbiorze ? Zreszta niewazne ... placisz przy zamowieniu (karta/przelew) i czekasz na przesylke.
Everything You Know Is Wrong
Napisano 01 października 2009 - 15:50
Rzym - 7/8 sierpnia
Zurych - 14/15 sierpnia
Bruksela - 21/22 sierpnia
ciuch ciuch!
Napisano 01 października 2009 - 19:43
Napisano 02 października 2009 - 10:00
Bilety rzucają do sprzedaży z rocznym wyprzedzeniem przy nie wszystkich datach jeszcze potwierdzonych. Co to za polityka ?
To jest takie robienie w konia i stawiania fanów w dość kłopotliwej sytuacji.
Okaże się, że zaplanujemy sobie już teraz wyjazdy do Wiednia, Frankfurtu, Paryża. Niektórzy z nas wykorzystają przy tej okazji cenne kody na presales, a potem okaże się, że wrzucą na U2.com nowy termin gdzieś bliżej, dogodniej dla nas (czytaj: taniej) i dupa zbita wówczas... Chyba nie każdego stać będzie na wybranie się na więcej jak 1-2 koncerty i do tego w Europie.
A jeszcze gorzej będzie jak zaczniemy czekać z decyzją w nadziei na dodanie ciekawych miejsc, a tu okaże się, że ich nigdy nie będzie.
Pozwoliłem sobie w postaci graficznej zebrać obecne daty - te potwierdzone i te jeszcze nie. Mam trochę wątpliwości odnośnie spodziewanego Zurychu, czy to będzie sierpień czy jednak wrzesień (bo różne daty widziałem)...Niemniej jednak od razu widać jak dużo jest jeszcze dziur...
Ogólnie, brak jakiegokolwiek miasta w UK, brak Europy Centralnej. Brak info czy będą zapełniać te luki i jak gęsto. Do dupy z tym wszystkim...
Napisano 02 października 2009 - 10:16
Napisano 02 października 2009 - 10:34
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 02 października 2009 - 10:37
U2...to także "firma", a nie tylko "Nasz" zespół.
Pamiętaj, że ta "firma" istnieje wyłącznie dzięki nam
I jeśli będą taką strategię prowadzić, to wielu fanów zacznie się zastanawiać, czy naprawdę warto być ich fanem jeśli zaczynają nami brutalnie mówiąc trochę pomiatać i testować nasze "przywiązanie". W końcu coś pęknie...
Ja, szczerze mówiąc, już trochę zaczynam.
To naciąganie na resubskrypcję w związku z nowym legiem, sprzedaż biletów rok do przodu (a pamiętam jak lałem się całkiem niedawno w robocie z kumpla który kupował bilety na Knopflera z rocznym wyprzedzeniem, że to idiotyzm), brak potwierdzenia całej trasy ...
Napisano 02 października 2009 - 11:23
Ta dziura, to może ich wakacje i nic już tam nie dołożąTa dziura między 19 a 28 aż się prosi by ją zapełnić
Napisano 02 października 2009 - 11:31
Ta dziura, to może ich wakacje i nic już tam nie dołożą
Nigdy nie robią sobie przerw w ramach danego legu. Wakacje będą mieli przed i po Europie. Zresztą robienie "przerw" jest nieracjonalne - trzeba przecież i tak ponosić koszty zatrudnionych pracowników, przechwywania sprzętu itp.
Podzielam pogląd, że skandalem jest ogłoszenie niekompletnej rozpiski trasy. Każdy powinien mieć możliwość podjęcia świadomej decyzji, a nie spekulowania czy w jego kraju koncert zostanie ogłoszony. A może właśnie oto chodzi? Ogłoszono Austrię - gdzieć w tle jest Zurych. Pewnie część fanów ze Szwajcarii zdecyduje się na zakup biletów do Wiednia. Podobnie może być np. z Belgią, Norwegią czy Węgrami. Innego wytłumaczenia nie widzę. Jest przecież mnóstwo czasu, także do końca roku (nie ma potrzeby ogłaszania tak wcześnie oferty dla subskrybentów, szczególnie że poprzednia obowiązuje od lutego).
#400 Guest_depe_*
Napisano 02 października 2009 - 11:33
Dokładnie tak.Nigdy nie robią sobie przerw w ramach danego legu. Wakacje będą mieli przed i po Europie. Zresztą robienie "przerw" jest nieracjonalne - trzeba przecież i tak ponosić koszty zatrudnionych pracowników, przechwywania sprzętu itp.
Te koszty, o których wspominasz podczas trasy 360, to kwota ponad 700 tys. USD dziennie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych