Jump to content

Photo

U2 Tour 2010

• This topic is locked This topic is locked
578 replies to this topic

#241 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 24 września 2009 - 12:29

Edit: sprostowanie....

Na terenie dojczlandu jest taka cena... Poza granicami, faktycznie... 35 euro :| !!

:(

#242 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 24 września 2009 - 12:31

Wiedeń zapraszam tu: http://u2forums.com/...mp;#entry132874

GhostGirl prosiła o temat. Sensownie.
Tak nagle te daty wyskoczyły, ale zrobimy z nimi porzadek, osobne watki, te sprawy. Soon.

#243 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 posts

Posted 24 września 2009 - 12:31

Szkoda że nie podali całej trasy potwierdzonej, wiedeń wiadomo będzie ciężko. O bilety do na niemcy raczej się nie martwię można zaryzykować kupno w normalnej sprzedaży albo na ebay.
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#244 Margot

Margot

Użytkownik

• Members
  • 1 132 posts

Posted 24 września 2009 - 12:37

1. Zooshek
2. GhostGirl
3. depe + może ktoś jeszcze ..
4. Zbych + Skrzat
5. Olive
6. bob
7. Bananix
8. waz
9. morfeusz
10. Kłapouchy
11. merckx
12.bonuk
13.bob+....
14. Margot

A co tam! Ja chce powtorke z Berlina:D

#245 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 posts

Posted 24 września 2009 - 12:38

1. Zooshek
2. GhostGirl
3. depe + może ktoś jeszcze ..
4. Zbych + Skrzat
5. Olive
6. bob
7. Bananix
8. waz
9. morfeusz
10. Kłapouchy
11. merckx
12.bonuk
13.bob+....
14. Margot

A co tam! Ja chce powtorke z Berlina:D

Kto jeszcze na odsiecz Wiedeńską??
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#246 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 24 września 2009 - 12:40

Kto jeszcze na odsiecz Wiedeńską??

Nie ten temat.... :] http://u2forums.com/...?showtopic=2698

#247 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 posts

Posted 24 września 2009 - 12:45

Ehh... fajnie, że będzie trasa w 2010, ale szkoda trochę, że tak szybko ogłosili... <_< Wiedeń faktycznie kusi, ale w kontekście rychłej sprzedaży biletów i prawdopodobnie dużego zainteresowania (jedyny koncert w regionie) chyba będę sobie musiał darować, szczególnie, że na razie nie planowałem planowania przyszłorocznych wakacji. ;)

Zastanawiałem się nad Atenami / Stambułem, ale to z kolei początek września - a więc sesja - i pewne (w moim przypadku już niewielkie, ale jednak jakieś) prawdopodobieństwo egzaminu... Z miejsc, które mogłyby mnie interesować pozostaje więc chyba tylko Sewilla. To jak, ktoś chętny na wyjazd do Hiszpanii? ;)

P.S. Liczyłem jeszcze na Madryt, ale raczej nie dołożą, mimo, że tam są 2 bardzo dobre stadiony. Pod koniec września to już raczej sezon piłkarski jest, a w Madrycie chyba nie ma w lecie wielu opadów i mogą być problemy z murawą... Muszą na nią chuchać i dmuchać, więc na koncert nikt się raczej nie zgodzi.

#248 margo

margo

Użytkownik

• Members
  • 4 358 posts

Posted 24 września 2009 - 12:58

Czemu to tak wszystko mega szybko?
Wakacje się albo niedawno skończyły, albo się kończą, a tu trzeba zaplanować następne eh :/
Znowu dilemata. Skąd ja wezmę tyle KASY ?
A biorąc pod uwagę, że wielu wykonawców jeszcze nie zabrało się za planowanie tras na przyszły rok...
Ale na którymś z koncertów się na bank pojawię, ale chyba poczekam na ogłoszenie całej trasy. Bo teraz nie wytrzasnę piniążków

Music can change the world, because it can change people.

#249 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 24 września 2009 - 12:59

Czemu to tak wszystko mega szybko?

U2roopa wyczerpująco wyjaśnił.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#250 margo

margo

Użytkownik

• Members
  • 4 358 posts

Posted 24 września 2009 - 13:02

Doczytałam,
dzięki Johnny
cóż, takie życie...

Music can change the world, because it can change people.

#251 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 posts

Posted 24 września 2009 - 13:39

Za szybko ten świat się kreci, ale powoli zaczynam ogarniać całość!

#252 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 posts

Posted 24 września 2009 - 14:25

@orionstar - czy u Ciebie slychac jakies pogloski o koncercie w Pradze lub Bratyslawie?
byla kiedys taka plotka ale nie wiem czy to zyczenia czy ktos 'dobrze poinformowany' sie wygadal...

jesli to drugie to bardzo prawdopodobne jest umieszczenie ktoregos z tych koncertow w okolicach datowych Wiednia a co za tym idzie, moznaby obskoczyc 2 koncerty jednym transportem...

#253 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 24 września 2009 - 14:32

Nieeee, nie dam rady tak szybko skombinowac kasy, buuu :( I na pewno nie zdecyduje sie na Austrie, za daleko.
Poczekam na UK lub Niemcy, mam nadzieje ze w okolicach Bozego Narodzenia bedzie mozna kupic bilety chociaz z drugiej reki a jesli przez oficjalny sklep, to tym lepiej :D

#254 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 posts

Posted 24 września 2009 - 14:41

Szkoda naprade, ze nie na Budapesztu, zwłaszcza, że moi znajomi zorku są tam na stypendium, a ja jadę w lutym tam, wiec zakup biletu, koszty przesylki to byłby pikuś.

last blog fb

#255 orionstar

orionstar

Użytkownik

• Members
  • 444 posts

Posted 24 września 2009 - 14:43

Pozdrawiam :) ! Na koncert w Czechach - w Pradze raczej nie licze, choc to sie nie wydaje, tymczasowo problem jest z porzadnym stadionem, nawet Madonna miala koncert na jakiejs tam "zielonej lace" a nie na stadionie... Chetnie bysmy z corka pojechali do Wiednia, mamy taki zamiar. Chyba jakis autobus z Polski ?? Podskoczymy z wami :D
Dołączona grafika

#256 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 posts

Posted 24 września 2009 - 14:43

Ludzie !!!!

Nie srajcie ogniem pod siebie...zobaczcie jakie są rozstrzały między terminami koncertów, oczywistym jest że jeszcze wpadnie być może kilka miast, opcjonalnie dojdą drugie koncerty w tych samych miastach więc spokojnie nie siejmy paniki... O JEZU !!!!! U2 ZNOWU RUSZA W TRASĘ !!!!!!!!!!!!!!1
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#257 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 posts

Posted 24 września 2009 - 15:15

pomijajac problemy z kasa, to powiem szczerze, ze odzylam... po skonczeniu europejskiej trasy mialam lekki dolek, taki moj prywatny zespol odstawienia, ze juz po wszystkim, ze tylko 2 koncerty, ze chcialoby sie jeszcze i jeszcze...
a tu taki mily dreszczyk emocji - niepokoj pomieszany z podnieceniem :) jak pierwsza randka. no dobra, druga pierwsza randka. albo trzecia. nie czepiajmy sie szczegolow ;)

'be careful what you wish for' jak to mowia, bo jeszcze mozesz sie doprosic w najbardziej nieoczekiwanym momencie...

#258 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 posts

Posted 24 września 2009 - 15:25

pomijajac problemy z kasa, to powiem szczerze, ze odzylam... po skonczeniu europejskiej trasy mialam lekki dolek, taki moj prywatny zespol odstawienia, ze juz po wszystkim, ze tylko 2 koncerty, ze chcialoby sie jeszcze i jeszcze...

Miałam bardzo podobne odczucia, a to proszę nowa trasa jak grom z jasnego nieba, nawet jeśli trzeba będzie czekac rok.

#259 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 posts

Posted 24 września 2009 - 16:14

Turcja i Rosja po raz pierwszy - no no, nieźle.

Chryste, zdaje się że 360 tour naprawdę nie przyniósł aż takich dużych wpływów skoro muszą nawet do kacapów jechać czego nie nigdy jeszcze nie zrobili...kiedyś tam nie jeździli zapewne ze względu na Czeczenię ale teraz widać ruska kasa im nie śmierdzi... :angry:
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#260 ania666

ania666

Użytkownik

• Members
  • 82 posts

Posted 24 września 2009 - 16:20

Super ze znowu trasa, ale ta szybkość przedsprzedaży biletów mnie zaskoczyła.
Szczerze powiedziawszy zestresowałam się, że już bilety mają sprzedawać, bo z kasą cienko, spłukani po tej trasie i poza tym znowu ten stres...

No ale wszystko potem okazuje się tego warte :)

Na razie chyba jedynie skok na bank trzeba zaplanować ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users