Edit: sprostowanie....
Na terenie dojczlandu jest taka cena... Poza granicami, faktycznie... 35 euro :| !!
U2 Tour 2010
Napisano 24 września 2009 - 12:29
Napisano 24 września 2009 - 12:31
GhostGirl prosiła o temat. Sensownie.
Tak nagle te daty wyskoczyły, ale zrobimy z nimi porzadek, osobne watki, te sprawy. Soon.
Napisano 24 września 2009 - 12:31
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 24 września 2009 - 12:37
2. GhostGirl
3. depe + może ktoś jeszcze ..
4. Zbych + Skrzat
5. Olive
6. bob
7. Bananix
8. waz
9. morfeusz
10. Kłapouchy
11. merckx
12.bonuk
13.bob+....
14. Margot
A co tam! Ja chce powtorke z Berlina:D
Napisano 24 września 2009 - 12:38
Kto jeszcze na odsiecz Wiedeńską??1. Zooshek
2. GhostGirl
3. depe + może ktoś jeszcze ..
4. Zbych + Skrzat
5. Olive
6. bob
7. Bananix
8. waz
9. morfeusz
10. Kłapouchy
11. merckx
12.bonuk
13.bob+....
14. Margot
A co tam! Ja chce powtorke z Berlina:D
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 24 września 2009 - 12:40
Napisano 24 września 2009 - 12:45
Zastanawiałem się nad Atenami / Stambułem, ale to z kolei początek września - a więc sesja - i pewne (w moim przypadku już niewielkie, ale jednak jakieś) prawdopodobieństwo egzaminu... Z miejsc, które mogłyby mnie interesować pozostaje więc chyba tylko Sewilla. To jak, ktoś chętny na wyjazd do Hiszpanii?
P.S. Liczyłem jeszcze na Madryt, ale raczej nie dołożą, mimo, że tam są 2 bardzo dobre stadiony. Pod koniec września to już raczej sezon piłkarski jest, a w Madrycie chyba nie ma w lecie wielu opadów i mogą być problemy z murawą... Muszą na nią chuchać i dmuchać, więc na koncert nikt się raczej nie zgodzi.
Napisano 24 września 2009 - 12:58
Wakacje się albo niedawno skończyły, albo się kończą, a tu trzeba zaplanować następne eh :/
Znowu dilemata. Skąd ja wezmę tyle KASY ?
A biorąc pod uwagę, że wielu wykonawców jeszcze nie zabrało się za planowanie tras na przyszły rok...
Ale na którymś z koncertów się na bank pojawię, ale chyba poczekam na ogłoszenie całej trasy. Bo teraz nie wytrzasnę piniążków
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 24 września 2009 - 12:59
Czemu to tak wszystko mega szybko?
U2roopa wyczerpująco wyjaśnił.
Napisano 24 września 2009 - 13:02
dzięki Johnny
cóż, takie życie...
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 24 września 2009 - 13:39
Napisano 24 września 2009 - 14:25
byla kiedys taka plotka ale nie wiem czy to zyczenia czy ktos 'dobrze poinformowany' sie wygadal...
jesli to drugie to bardzo prawdopodobne jest umieszczenie ktoregos z tych koncertow w okolicach datowych Wiednia a co za tym idzie, moznaby obskoczyc 2 koncerty jednym transportem...
Napisano 24 września 2009 - 14:32
Poczekam na UK lub Niemcy, mam nadzieje ze w okolicach Bozego Narodzenia bedzie mozna kupic bilety chociaz z drugiej reki a jesli przez oficjalny sklep, to tym lepiej
Napisano 24 września 2009 - 14:43
Napisano 24 września 2009 - 14:43
Nie srajcie ogniem pod siebie...zobaczcie jakie są rozstrzały między terminami koncertów, oczywistym jest że jeszcze wpadnie być może kilka miast, opcjonalnie dojdą drugie koncerty w tych samych miastach więc spokojnie nie siejmy paniki... O JEZU !!!!! U2 ZNOWU RUSZA W TRASĘ !!!!!!!!!!!!!!1
Napisano 24 września 2009 - 15:15
a tu taki mily dreszczyk emocji - niepokoj pomieszany z podnieceniem jak pierwsza randka. no dobra, druga pierwsza randka. albo trzecia. nie czepiajmy sie szczegolow
'be careful what you wish for' jak to mowia, bo jeszcze mozesz sie doprosic w najbardziej nieoczekiwanym momencie...
Napisano 24 września 2009 - 15:25
Miałam bardzo podobne odczucia, a to proszę nowa trasa jak grom z jasnego nieba, nawet jeśli trzeba będzie czekac rok.pomijajac problemy z kasa, to powiem szczerze, ze odzylam... po skonczeniu europejskiej trasy mialam lekki dolek, taki moj prywatny zespol odstawienia, ze juz po wszystkim, ze tylko 2 koncerty, ze chcialoby sie jeszcze i jeszcze...
Napisano 24 września 2009 - 16:14
Turcja i Rosja po raz pierwszy - no no, nieźle.
Chryste, zdaje się że 360 tour naprawdę nie przyniósł aż takich dużych wpływów skoro muszą nawet do kacapów jechać czego nie nigdy jeszcze nie zrobili...kiedyś tam nie jeździli zapewne ze względu na Czeczenię ale teraz widać ruska kasa im nie śmierdzi...
Napisano 24 września 2009 - 16:20
Szczerze powiedziawszy zestresowałam się, że już bilety mają sprzedawać, bo z kasą cienko, spłukani po tej trasie i poza tym znowu ten stres...
No ale wszystko potem okazuje się tego warte
Na razie chyba jedynie skok na bank trzeba zaplanować
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych