Wroclaw (+Poznan) wesolym ciopongiem do Chorzowa
Napisano 23 lipca 2009 - 20:41
Może to kwestia przewrażliwienia..., a z drugiej strony rezygnować z towarzystwa doborowej ekipy.
Jeszcze pomyślę. Być ok. 6 rano pod stadionem to jednak chyba już przesada...
Napisano 23 lipca 2009 - 22:34
Ja osobiście bym wolał ten o 00.22 bo on jedzie do Szczecina ale watpię aby się udało tak wcześnie dotrzec na PKP w dodatku po takim zastrzyku emocji.. a pociąg do Szczecina mamy chyba dopiero o 7 z minutami :/ wiec ja pewnie też będę wracał tym do Poznania przynajmniej trochę sobie miasto zwiedze może jakiś pub bedzie jeszcze czynnyA jak bedzie z powrotem? W który pociąg się wbiijamy? Jest jakis o 00.22 ale to za wczesnie, ten o 00.47 ma 2 przesiadki, jakiś rozsądny jest o 4.34... jak myslicie? A może jakieś inne opcje polwrotne są, autobus np? A orientujecie się czy jakaś specjalna komunikacja koncertowa bedzie, PKP cos podstawia?
Tak to jest jednak troche przesada Ale chyba osobiscie to rozumiemNatomiast ja jeszcze zastanawiam się nad wariantem wcześniejszego pociągu, który jest w Katowicach planowo o 4.49.
Może to kwestia przewrażliwienia..., a z drugiej strony rezygnować z towarzystwa doborowej ekipy.
Jeszcze pomyślę. Być ok. 6 rano pod stadionem to jednak chyba już przesada...
Napisano 23 lipca 2009 - 22:43
Dobra, takie tam marzenia, no ale. Pomarzyc zawsze mozna, nie? Wiadomo, ze chodzi tu o to, aby czas oczekiwania umilic sobie towarzystwem, znajomymi ktorych zna sie doskonale z forum itp. tak wiec...:]
Napisano 23 lipca 2009 - 22:46
Pomijajac podroz z taka mocna ekipa, to chcialem zaznaczyc ze 15 minut wczesniej do katowic wbija krakow, a 10 minut wczesniej- warszawa.
Aż tak dokładnie można by nie wierzyć pkp, z założenia te pociągi się spóźniają, więc będzie na pewno tak że zjedziemy się o tej samej porze :]
Napisano 23 lipca 2009 - 22:55
A co do postu buzzons. Przypomnialo mi sie jak 2 lata temu na odcinku wroclaw-katowice, wlasciwie zaraz za wroclawiem jacys ludzie ukradli tory Pociagi mialy 10 godzin opoznienia. Ale bylby hardcore, jak przypadkiem akurat tego typu sytuacja by miala miejsce 6 sierpnia z rana i dojechalibysmy do katowic o 20 \m/
Napisano 24 lipca 2009 - 14:30
Mrówa "Przypomnialo mi sie jak 2 lata temu na odcinku wroclaw-katowice, wlasciwie zaraz za wroclawiem jacys ludzie ukradli tory Pociagi mialy 10 godzin opoznienia. Ale bylby hardcore, jak przypadkiem akurat tego typu sytuacja by miala miejsce 6 sierpnia z rana i dojechalibysmy do katowic o 20 \m/" nie krakaj, WYPLUJ zaraz te słowa, odpukaj w niemalowane, okręć się w lewo i kopnij w tyłek czarnego kota!!
Sorry ale nie wiem jak się cytuje, forumowa noga jestem. Czyli brama numer 1 to nasz cel. Myślę, że jak będziemy o 8 pod stadionem to i tak niźle, choć i tak pewnie nie będziemy pierwsi....
PS. To jak z browarami? Nie żebym namawiała do złego młodzież ale będzie to "wesoły" ciopąg czy nie?
Napisano 24 lipca 2009 - 15:03
Napisano 24 lipca 2009 - 23:57
nie sposób Marcinie i nie próbuj
Napisano 27 lipca 2009 - 13:29
I jeszcze jedno, umawiamy sie w jakims konkretnym miejscu czy juz na peronie?
Pozdrawiam i licze dni...
Napisano 28 lipca 2009 - 14:15
Zakładając, że U2 wyjdzie tak ok 21:15 graja maks 2 godziny to co mówicie zdąże na pociąg do Poznania o 00:22 bądź ewentualnie o 00:44(2 przesiadki ((( ) ale ja muszę być 7 sierpnia już wpracy między 9 a 10....Pomocy jak myślicie zdąże na pociąg...
Już nie mogę doczekać się KONCERTU !!!!
U2 na zawsze:)))
Napisano 28 lipca 2009 - 14:58
Mam pytanie odnosnie biletów na pociąg, trzeba je wczesniej kupic czy jak bede w nocy o 1.45 to tez ze spokojem kupie?? Orientuje sie ktoś? A moze kasy są w nocy nieczynne?? Nie wiem, PKP rzadko jeżdze.
I jeszcze jedno, umawiamy sie w jakims konkretnym miejscu czy juz na peronie?
Ja pojade 5 sierpnia po poludniu po swoj bilet, ale kazdy zrobi jak chce. o 4 rano u mnie we Wroclawiu moze byc malo kas czynnych, wiec wole nie ryzykowac:]
I ten, co do miejsca. Moze nie bezposrednio zwiazane z pytaniem Twoim, ale powiedzcie mi, grupo poznanska (noo... poznansko-szczecinska), jak na siebie trafimy w pociagu? Nie wszystkich z tej listy znam, wiec moze umowmy sie ze zajmiecie miejsca w pierwszym wagonie?
Witam wszystkich
Zakładając, że U2 wyjdzie tak ok 21:15 graja maks 2 godziny to co mówicie zdąże na pociąg do Poznania o 00:22 bądź ewentualnie o 00:44(2 przesiadki ((( ) ale ja muszę być 7 sierpnia już wpracy między 9 a 10....Pomocy jak myślicie zdąże na pociąg...
Już nie mogę doczekać się KONCERTU !!!!
U2 na zawsze:)))
Spokojnie zdazysz na pociag, nawet jak wrocisz na dworzec na piechote. O to sie nie martw. Gorzej moze byc z miejscowka w pociagu, ale mysle ze dasz sobie rade;) pozdro
Napisano 28 lipca 2009 - 18:47
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych