Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wroclaw (+Poznan) wesolym ciopongiem do Chorzowa

182 replies to this topic

#61 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 20:41

Natomiast ja jeszcze zastanawiam się nad wariantem wcześniejszego pociągu, który jest w Katowicach planowo o 4.49.
Może to kwestia przewrażliwienia..., a z drugiej strony rezygnować z towarzystwa doborowej ekipy.
Jeszcze pomyślę. Być ok. 6 rano pod stadionem to jednak chyba już przesada... :P

#62 maxpio

maxpio

Użytkownik

• Members
  • 92 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 22:34

A jak bedzie z powrotem? W który pociąg się wbiijamy? Jest jakis o 00.22 ale to za wczesnie, ten o 00.47 ma 2 przesiadki, jakiś rozsądny jest o 4.34... jak myslicie? A może jakieś inne opcje polwrotne są, autobus np? A orientujecie się czy jakaś specjalna komunikacja koncertowa bedzie, PKP cos podstawia?

Ja osobiście bym wolał ten o 00.22 bo on jedzie do Szczecina :) ale watpię aby się udało tak wcześnie dotrzec na PKP w dodatku po takim zastrzyku emocji.. a pociąg do Szczecina mamy chyba dopiero o 7 z minutami :/ wiec ja pewnie też będę wracał tym do Poznania przynajmniej trochę sobie miasto zwiedze może jakiś pub bedzie jeszcze czynny :D

Natomiast ja jeszcze zastanawiam się nad wariantem wcześniejszego pociągu, który jest w Katowicach planowo o 4.49.
Może to kwestia przewrażliwienia..., a z drugiej strony rezygnować z towarzystwa doborowej ekipy.
Jeszcze pomyślę. Być ok. 6 rano pod stadionem to jednak chyba już przesada... :P

Tak to jest jednak troche przesada :) Ale chyba osobiscie to rozumiem ;)
No cóż. Interesuje się muzyką U2

#63 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 22:43

Dla wszystkich ktorzy maja dylemat i nie moga sie zdecydowac, czy byc pod stadionem o 4, 2 czy w ogole dzien wczesniej. Pomijajac podroz z taka mocna ekipa, to chcialem zaznaczyc ze 15 minut wczesniej do katowic wbija krakow, a 10 minut wczesniej- warszawa. Jak w kilkadziesiat osob uderzymy pod stadion, to nie zdziwie sie jesli odgrodza nas od innych i zrobia specjalna strefe dla fanow z u2forums ;)
Dobra, takie tam marzenia, no ale. Pomarzyc zawsze mozna, nie? Wiadomo, ze chodzi tu o to, aby czas oczekiwania umilic sobie towarzystwem, znajomymi ktorych zna sie doskonale z forum itp. tak wiec...:]

#64 buzzons

buzzons

Użytkownik

• Members
  • 74 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 22:46

Pomijajac podroz z taka mocna ekipa, to chcialem zaznaczyc ze 15 minut wczesniej do katowic wbija krakow, a 10 minut wczesniej- warszawa.

Aż tak dokładnie można by nie wierzyć pkp, z założenia te pociągi się spóźniają, więc będzie na pewno tak że zjedziemy się o tej samej porze :]

#65 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 23 lipca 2009 - 22:47

Będziecie pod bramą nr.1 tak? Też sie tam wybieram, chyba nie ma szans się załapać na dojazd z Katowic do Chorzowa z wami, ale pod stadionem mam nadzieje że da radę pogadać. ; ) Będe tam tak około między 7:00 a 8:00 z kumplem.

#66 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 22:55

No my jestesmy (planowo) w pare grupek miedzy 7 a 7:20 w katowicach, wiec przed 8 wbijamy pod barierki najpozniej. Jest wiec szansa ze sie nie miniemy.

A co do postu buzzons. Przypomnialo mi sie jak 2 lata temu na odcinku wroclaw-katowice, wlasciwie zaraz za wroclawiem jacys ludzie ukradli tory :D Pociagi mialy 10 godzin opoznienia. Ale bylby hardcore, jak przypadkiem akurat tego typu sytuacja by miala miejsce 6 sierpnia z rana i dojechalibysmy do katowic o 20 \m/

#67 Irish

Irish

użytkowniczka

• Members
  • 1 574 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 22:59

dojazd z Katowic do Chorzowa o tej porze na pewno nie zajmie wam więcej niż 25 minut ;)

#68 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 23 lipca 2009 - 23:06

Cholera ja będe w Katowicach o 6:00, wiec chyba będe pierwszy pod stadionem :D

#69 maxpio

maxpio

Użytkownik

• Members
  • 92 Postów

Napisano 23 lipca 2009 - 23:08

to w takim razie zajmij miejsca:)
No cóż. Interesuje się muzyką U2

#70 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 24 lipca 2009 - 14:30

maxipo "ja pewnie też będę wracał tym do Poznania przynajmniej trochę sobie miasto zwiedze może jakiś pub bedzie jeszcze czynny " nie JESZCZE a JUŻ :) jakby co zapraszam na śniadanie :)

Mrówa "Przypomnialo mi sie jak 2 lata temu na odcinku wroclaw-katowice, wlasciwie zaraz za wroclawiem jacys ludzie ukradli tory Pociagi mialy 10 godzin opoznienia. Ale bylby hardcore, jak przypadkiem akurat tego typu sytuacja by miala miejsce 6 sierpnia z rana i dojechalibysmy do katowic o 20 \m/" nie krakaj, WYPLUJ zaraz te słowa, odpukaj w niemalowane, okręć się w lewo i kopnij w tyłek czarnego kota!!

Sorry ale nie wiem jak się cytuje, forumowa noga jestem. Czyli brama numer 1 to nasz cel. Myślę, że jak będziemy o 8 pod stadionem to i tak niźle, choć i tak pewnie nie będziemy pierwsi....

PS. To jak z browarami? Nie żebym namawiała do złego młodzież ale będzie to "wesoły" ciopąg czy nie? ;)

#71 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 24 lipca 2009 - 15:03

zlocisty napoj jak wiemy jest bardzo moczopedny a kwestia chodzenia do toitoi'ow byla juz poruszana, wiadomo ze i tak bedzie trzeba tam chodzic, ale bez przesady :P Kto bedzie chcial ten bedzie pil, jego brocha. Ja tam sie zadowole tego typu trunkiem juz po koncercie.

#72 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 24 lipca 2009 - 23:57

nie sposób Marcinie i nie próbuj :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#73 Haftung Bejbe:P

Haftung Bejbe:P

Użytkownik

• Members
  • 431 Postów

Napisano 26 lipca 2009 - 15:25

Zapewne pojedziemy tym pociągiem powrotnym po 4... chociaz kto wie moze jeszcze później B) B)

Kurczę jeszcze kilka dni... :D :D
we can be heroes...just for one day

#74 bob

bob

Użytkownik

• Members
  • 717 Postów

Napisano 26 lipca 2009 - 16:35

Jedziemy tym po 4 Haftung nie zapomnij,że 8 idziemy z Trampkiem na zajebczastą impre wypić za zdorwie nie tylko Edga,ale i młodej pary ;)

#75 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 27 lipca 2009 - 13:29

Mam pytanie odnosnie biletów na pociąg, trzeba je wczesniej kupic czy jak bede w nocy o 1.45 to tez ze spokojem kupie?? Orientuje sie ktoś? A moze kasy są w nocy nieczynne?? Nie wiem, PKP rzadko jeżdze.
I jeszcze jedno, umawiamy sie w jakims konkretnym miejscu czy juz na peronie?
Pozdrawiam i licze dni... :)

#76 kwojciu

kwojciu

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 14:15

Witam wszystkich
Zakładając, że U2 wyjdzie tak ok 21:15 graja maks 2 godziny to co mówicie zdąże na pociąg do Poznania o 00:22 bądź ewentualnie o 00:44(2 przesiadki :(((( ) ale ja muszę być 7 sierpnia już wpracy między 9 a 10....Pomocy jak myślicie zdąże na pociąg...
Już nie mogę doczekać się KONCERTU !!!!
U2 na zawsze:)))

#77 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 14:58

Mam pytanie odnosnie biletów na pociąg, trzeba je wczesniej kupic czy jak bede w nocy o 1.45 to tez ze spokojem kupie?? Orientuje sie ktoś? A moze kasy są w nocy nieczynne?? Nie wiem, PKP rzadko jeżdze.
I jeszcze jedno, umawiamy sie w jakims konkretnym miejscu czy juz na peronie?

Ja pojade 5 sierpnia po poludniu po swoj bilet, ale kazdy zrobi jak chce. o 4 rano u mnie we Wroclawiu moze byc malo kas czynnych, wiec wole nie ryzykowac:]

I ten, co do miejsca. Moze nie bezposrednio zwiazane z pytaniem Twoim, ale powiedzcie mi, grupo poznanska (noo... poznansko-szczecinska), jak na siebie trafimy w pociagu? Nie wszystkich z tej listy znam, wiec moze umowmy sie ze zajmiecie miejsca w pierwszym wagonie?

Witam wszystkich
Zakładając, że U2 wyjdzie tak ok 21:15 graja maks 2 godziny to co mówicie zdąże na pociąg do Poznania o 00:22 bądź ewentualnie o 00:44(2 przesiadki :(((( ) ale ja muszę być 7 sierpnia już wpracy między 9 a 10....Pomocy jak myślicie zdąże na pociąg...
Już nie mogę doczekać się KONCERTU !!!!
U2 na zawsze:)))

Spokojnie zdazysz na pociag, nawet jak wrocisz na dworzec na piechote. O to sie nie martw. Gorzej moze byc z miejscowka w pociagu, ale mysle ze dasz sobie rade;) pozdro

#78 bordeaux

bordeaux

Użytkownik

• Members
  • 7 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 16:31

...no ja nie znam nikogo :mellow: tak więc grupo poznańsko-szczecińsko-wrocławska jeżeli faktycznie zajmiecie pierwszy wagon to chociaż będę wiedziała gdzie wbijać...

#79 kwojciu

kwojciu

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 18:41

Dzieki za pomoc:)Powiedz prosze jeszcze czy mam dojechac do Chorzowa Miasto czy wysiasc w Katowicach!Wyczytałem ze tam bedzie tramwaj 11 który jedzie pod stadion:)Dobrze wyczytałem:) Jesli masz jakies porady z checia posłucham:)pozdrawiam

#80 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 28 lipca 2009 - 18:47

Tzn. do stadionu najblizej bedziesz mial z dworca w katowicach. Faktycznie tramwajem 11 dojedziesz pod sam stadion, mozesz wsiasc niedaleko dworca albo pod rondem obok spodka jesli nie znajdziesz pierwszego przystanku, ale to raczej nie jest trudnym zadaniem :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych