Barcelońskie soundchecki i dress rehearsale
Napisano 30 czerwca 2009 - 06:29
Zapowiada się, że wiele zrekompensuje nam scena.
Fragment video z COBL:
http://www.youtube.c...player_embedded
Scena podczas TUF:
Chyba doczekamy się bootlegu z tego występu...
Więcej fotek:
http://www.u2eastlin...#msg-1000509893
Napisano 30 czerwca 2009 - 07:43
generalnie nie będę teraz marudził co bym z setlisty wyrzucił, bardzo się ucieszę jak usłyszę ultraviolet- kawałek który kiedyś, kiedy zaczynałem przygodę z U2 był dla mnie zdecydowanym numero uno i nadal pozostaje jednym ze ścisłej czołówki ulubionych
Napisano 30 czerwca 2009 - 08:29
Nawet MY akustycznie nie dali, ani Drawning Mana, czyli jak dla mnie największe niespodzianki. Strach obleciał? I ten MOS na koniec... Mam nadzieję, że do Chorzowa Bono nie zrazi się z Walk On co do tej akcji z maseczkami.
Napisano 30 czerwca 2009 - 08:34
Strach obleciał?
Wspomniane przez Ciebie utwory mogły być ćwiczone jako "zamienniki" na drugi koncert w Barcelonie, gdzie pewnie klika zmian w setliście się pojawi. Jest jeszcze jakiś 1 % szans, że na generalnej próbie nie zagrali wszystkich kawałków które pojawią się na dzisiejszym koncercie, chcąc zachować pewnien element zaskoczenia.
I ten MOS na koniec...
... ma szansę stać się najlepszym zakończeniem koncertu U2 w historii
Napisano 30 czerwca 2009 - 08:43
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Napisano 30 czerwca 2009 - 09:49
Liczylem na wiecej z zooropy i pop- przeliczylem sie.
Mam nadzieje, ze przynajmniej na trase doloza tak 2-3 kawalki wiecej i bedzie wsrod nich drowning man!
Napisano 30 czerwca 2009 - 12:52
Napisano 30 czerwca 2009 - 13:41
No jak co założymy maski z wizerunkiem Wałęsy na Walk On!I bardzo dobrze. To świadczy o tym, że zagrają go tylko dla nas w Chorzowie
Aż się boję zapytać.
A co będzie jeśli nie zagrają?
Co wtedy z flagą?
To fakt...NYD musi być. Bono wspominał, że chce zobaczyć jeszcze raz polską flagę.
Z drugiej strony, czego Bono nie mówił...
A tak na serio, to trzeba krzyczeć ile sił, a najlepiej mieć jakiś nieduży transparent z napisem New Year's Day i wciskać Bono przed oczy kiedy się da, najlepiej już na lotnisku - zdążą się przygotować
PS Jednak dobrze widziałem, że ten ekran może się rozciągać w pionie:
http://www.u2eastlin...hp?18,file=1753
W sumie ekstra by było jakby on normalnie był takiej wielkości, bez dziur
Napisano 30 czerwca 2009 - 14:33
W sumie ekstra by było jakby on normalnie był takiej wielkości, bez dziur
No w tedy osoby siedzące wysoko na trybunach nic by nie widzieli co sie na scenie dzieje
Więc rozwiązanie bardzo dobre.
Pewnie kawałki będą podzielone an te z animacjami i te zblizeniami na nich. bedziesz skakał wysoko to będziesz wszystko widział
a tak w ogóle to mozna lornetki wnosic?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych