no wiesz ja się zapisałam na kurs:P
Ależ to gratulacje i pochwały, mnie chodziło o to, że jeśli wersja (muzycznie) będzie nieciekawa to jedyną ciekawostką przy tym utworze mogłaby być tancerka
Olu to trenuj, trenuj może Bono wyciągnie cię z publiki!!
A nuż się uda!
muzycznie ciekawie. nie musi się dziać dużo, żeby kawałek, wersja, zainteresowała
No właśnie wiem, że muzycznie ciekawie, taka ironia była
Co do tego to się zgadzam.
Na myśl przychodzi Satellite Of Love, no ale tu sam głos Bono robił dużo dobrego
albo 40 z PopMartu, niby nic, niby wolę full band, a tu aż się wzruszyć można, aż żal, że kończą...
wiem że to trochę utwór innego formatu itd. ale obczajcie sobie Please z ET. zarówno wersje akustyczne, akustyczną z additional piano, jak i raz zagraną na tej trasie, ascetyczną w porównaniu z PopMartem full band. ascetyczną, a moim skromnym, bardzo ciekawą.
A to ciekawe, bo wersję akustyczną słyszałem, ale o full band nie!
Gdzie to grali? Chętnie posłucham. Tak zgadza się, że ascetyczne były, ale to pasuje w miarę do przekazu tego utworu, emocje mniejsze niż na PopMarcie, ale też było je widać u Bono.
Tyle, że właśnie do MW to ni jak mi nie pasuje, bo tu przekaz jakby inny, zabawa, taniec, dlatego akustyk ni w 5 ni w 10, ale... OK dość chyba biadolenia, może zagrają normalnie, może w ogóle, a jak bedzie akustyk to i tak posłucham - nikły procent jest na ciekawą wersję...
No to czekamy na nową wersję "MY"