MWays akustyczne
Kurw#*%%^$!@#$@!@!!! Co za paranoja.
Napisano 28 czerwca 2009 - 11:18
Już było
Vertigo w Londynie
Ja to ise ciesze że Chorzów jest za miesiąc, może zmądrzeją do tego czasu w niektórych kwestiach.
Napisano 28 czerwca 2009 - 11:21
No bez przesady, co się z chłopakami stało? Zabijają całą magię piosenki.
Jak tak dalej pójdzie to i Vertigo będzie akustycznie
Nie nagrali do tej pory MTV: U2 Unplugged i niech im nawet do głowy nie przychodzi! Już wystarczy tych akustyków, choć niektóre są na prawdę niezłe - tak Stuck In A Moment im się udał, ale pewnych piosenek niech nie ruszają. No gdzie takie Street akustycznie?? No Edgu by się namachał. A swoją droga to nie widziałem, aby Adam grał na akustykach (basowych oczywiście) - może ma podobne zdanie o MTV: U2 UnpluggedOtóż to. Może dołączą Bulleta i odpuszczą sobie te akustyki.
Tak na marginesie, przy tej tendencji należy oczekiwać płyty "MTV: U2 Unplugged".
Wrrr
Napisano 28 czerwca 2009 - 12:18
Pojawiła się wczorajsza setlista z prób!!!I znow M Ways akustycznie. Nie chce wiedzieć jak to brzmi. Ten pobyt w Fez im w głowach zamieszał chyba...
Napisano 28 czerwca 2009 - 12:39
Polecą nowym setem i oby tylko ciemno było, ale jak dla mnie albo Magni, albo NLOTH powinny być później. No i BD na dokładkę. Taka zbitka.Pojawiła się wczorajsza setlista z prób!!!I znow M Ways akustycznie. Nie chce wiedzieć jak to brzmi. Ten pobyt w Fez im w głowach zamieszał chyba...
setlista z próby:
|tBreathe
No Line On The Horizon
Get On Your Boots
Magnificent
Beautiful Day
No to może wyjść im na złe, ludzie, którzy dobrze nie znają U2 - do połowy UC mogą usnąć No na co ten AoH. DM super, ale to gratka dla fanów (czyli dla nas ) głównie. MW może to uratować, ale nie akustycznie! IALW super, ale nie po Harlemach i MW akustycznym, ja nie wiem, kto to układał.I Still Haven't Found
Drowning Man
Angel Of Harlem
Mysterious Ways
In A Little While
Unknown Caller
No tu już się trochę ożywi sytuacja, TUF , Verigo Tour Repraise i nowe Crazy.The Unforgettable Fire
City Of Blinding Lights
Vertigo
Crazy Tonight (remix)
Po staremu, AIWIY może fajnie się wkomponować w Walk On, ale zobaczymy, tylko MLK dał bym nadal przed Streets...Sunday Bloody Sunday
Pride
MLK
Walk On (snippet All I Want Is You)
Tu chyba się nic nie zmieni do koncertu, tylko czemu Desmond jest przed Streets?? Niech będzie przed Pride lub MLK! Niech tylko intra to nie popsuje...Desmond Tutu speach
Where The Streets Have No Name
One
Ultaviolet
With Or Without You
Moment Of Surrender
i oczywiście M Ways akustycnie;P
Napisano 28 czerwca 2009 - 12:42
Napisano 28 czerwca 2009 - 13:02
Napisano 28 czerwca 2009 - 13:20
a może poczekacie z tym wieszaniem psów na MW akustycznie aż je usłyszycie:P?
Everything You Know Is Wrong
Napisano 28 czerwca 2009 - 13:20
a może poczekacie z tym wieszaniem psów na MW akustycznie aż je usłyszycie:P?
Napisano 28 czerwca 2009 - 14:49
- Mysterious Ways (múltiples tomas durante 15 minutos; incluso una versión acustica)
- Crazy Tonight (remix)
- Sunday Bloody Sunday (incompleta)
- Sunday Bloody Sunday
- Walk On
- Walk On (de nuevo)
- Where The Streets Have No Name
- Where The Streets Have No Name (de nuevo)
- Discurso Desmond Tutu /intro de Streets
ciuch ciuch!
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych