Jump to content

Photo

Barcelońskie soundchecki i dress rehearsale

717 replies to this topic

#321 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 19:33

Edge wyraźnie powiedział, że pewnych 'standardów' granych wcześniej niemal na każdym koncercie tym razem grać nie będą.
Wygląda na to, że padło na Bulleta, One i NYDay.
Ja tam jestem zadowolony. A powinni odrzucić jeszcze ze 2-3.
Ile można..?

NYDay odrzucony w Polszy? Trochę by nam padł Projekt - Flaga ;))

#322 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 19:39

Jestem pewien na 101% że na ŚLĄSKU zagrają NYD :rolleyes:

#323 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 19:57

Nie zdziwie się jak NYD nie będzie w podstawowym secie a dopiero będzie zagrane (po uprzednim wykrzyczeniu przez publiczność) na bisa...

#324 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 20:17

Na nowym filmiku z odliczania do rozpoczęcia trasy na U2.com widać jak Larry gra melodie z Electrical Storm :)

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#325 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 20:44

Nie zdziwie się jak NYD nie będzie w podstawowym secie a dopiero będzie zagrane (po uprzednim wykrzyczeniu przez publiczność) na bisa...

Nooooooooooo zajebiście by było.Obyś był prorokiem :rolleyes:

#326 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 20:52

Na nowym filmiku z odliczania do rozpoczęcia trasy na U2.com widać jak Larry gra melodie z Electrical Storm :)

Pewnie większość się zaraz oburzy na tę wiadomość, ale mnie by ona może nie ucieszyła, ale na pewno też nie zmartwiła. Lubię tę piosenkę.

#327 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 20:57

A gdzie ten filmik można luknąć??????

#328 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:10

Stan na teraz:
I´ll go crazy if I don´t go crazy tonight (remix)/ Pride (in the name of love) / discurso Desmomd Tutu / MLK / One (incompleto) / Pride (in the name of love) (incompleto) / discurso Desmomd Tutu / One (incompleto) / The unforgettable fire (incompleto) / The unforgettable fire...

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#329 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:17

!!!!!!!

Boże spraw, żeby i na koncercie zagrali. Wówczas umrę.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#330 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:19

The unforgettable fire i zjeżdżam :rolleyes:

#331 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 22 czerwca 2009 - 21:19

Boże spraw, żeby i na koncercie zagrali. Wówczas umrę.

W takim razie lepiej by było gdyby nie zagrali. :P

#332 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:27

W takim razie lepiej by było gdyby nie zagrali. :P

Hihi. Jeśli miałabym przez to umrzeć z rozkoszy, to na taką śmierć się godzę :P

Kurczę, szkoda, że New York się nie pojawia... Również czekam na Wire.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#333 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:30

UPDATE:

I´ll go crazy if I don´t go crazy tonight (remix) / Pride (in the name of love) / discurso Desmomd Tutu / MLK / One (incompleto) / Pride (in the name of love) (incompleto) / discurso Desmomd Tutu / One (incompleto) / The unforgettable fire (incompleto) / The unforgettable fire / Vertigo (incompleta) / The unforgettable fire (desde la mitad) / The unforgettable fire (desde la mitad) / Vertigo (incompleta) / City of blinding ligths / The unforgettable fire (desde la mitad) / Vertigo / City of blinding ligths / I´ll go crazy if I don´t go crazy tonight (remix) / discurso MLK / Pride (in the name of love)...

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#334 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:37

ja cały czas liczę na Bullet. dżizas, przecież to MUSI być! :( nie będę płakać, jak na swoim pierwszym koncercie U2 nie usłyszę One, no ale Bullet... :( jakaś nowa aranżacja... albo nawet stara, z ET np. :P ... ale to musi być! tego nie może nie być!

Vertiga jakieś, kurczę, Elevationy, mogliby sobie odpuścić, no ale Bullet The Blue Sky?! nie. ja się tak nie bawię. ;(

No oby jednak nie, a wcześniej! Bo ludzie nie wytrzymają i zaczną wcześniej machać flagami ;) I połowa będzie zdezorientowana, wyjdzie na to, że jesteśmy nieprzygotowani. :rolleyes: Oby było jeszcze gdy jest trochę jasno.

Ta poprzednia setlista mi się nie podoba, bo zaczynać od Breathe? No to jeszcze OK, ale NLOTH tak szybko - :unsure: To miało bisy rozpoczynać! Prawie wszystkie utwory z NLOTH na początku i na samym końcu - dziwny układ, ale za ZooTV też tak było. :mellow:

No i niech mi ktoś powie co to ma być?:
I'll go crazy if I don´t go crazy tonight (Remix) -????? Oby tylko nie ten durnawy Dirty cośtam :angry: :P

#335 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:42

Gdzie?? Co?? Jak?? Supppper!! :rolleyes:
A Breathe wcale mi na początek nie pasuje, ale może chodzi o to żeby Bono zdążył wyrobić się wokalnie. Ta zasada może też być w innych songach, więc może dlatego tak dziwnie.
http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#336 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 21:59

UPDATE:

I´ll go crazy if I don´t go crazy tonight (remix) / Pride (in the name of love) / discurso Desmomd Tutu / MLK / One (incompleto) / Pride (in the name of love) (incompleto) / discurso Desmomd Tutu / One (incompleto) / The unforgettable fire (incompleto) / The unforgettable fire / Vertigo (incompleta) / The unforgettable fire (desde la mitad) / The unforgettable fire (desde la mitad) / Vertigo (incompleta) / City of blinding ligths / The unforgettable fire (desde la mitad) / Vertigo / City of blinding ligths / I´ll go crazy if I don´t go crazy tonight (remix) / discurso MLK / Pride (in the name of love) / MLK / Where the streets have no name / Walk on ....

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#337 mssunflower

mssunflower

jestę słonecznikię

• Members
  • 505 posts

Posted 22 czerwca 2009 - 22:45

no i poraz kolejny mamy Walk On. oby zagościł w setliście na dłużej, jako zamknięcie ;)

#338 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 posts

Posted 23 czerwca 2009 - 00:11

Mam nadzieję, że mimo wszystko, takie 'standardy' jak WOW'y i Pride się pojawią. Cieszy mnie też, że do setu wracają perełki, takie jak In A Little While i Walk On, których brakowało na ostatniej trasie. Uradowany jestem także z tego, że grają TUF'a, ale to mnie nie dziwi, spodziewałem się powrotu kawałków z The Unforgettable Fire na tej nowej trasie, bo między tą płytą a NLOTH jest trochę analogii, ale o tym może kiedy indziej. :)
Dołączona grafika

#339 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 posts

Posted 23 czerwca 2009 - 07:59

Nie wiem, z tym i willl go crazy to Edge wspominał że na koncertach będzie wersja gitara only, bez organek i fortepianek i tak dalej.. Może dlatego remix.

#340 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 posts

Posted 23 czerwca 2009 - 09:27

Ja się ciesze z ES... Ale ucieszyłbym się bardziej gdyby zagrali jeszcze np. Crumbs From Your Table... ale jeszcze lepiej by było gdyby zagrali HEARTLAND, który podobno nigdzie i nigdy nie było jeszcze grane w wersji live. Chcieli grać utwory które nigdy nie grali na zywo? Niech zagrają genialnego Heartlanda!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users