Happy Birthday, Bono!!!!
Napisano 10 maja 2009 - 21:11
Czasem muszę być trochę surowa.
Na moderatora ją!
Napisano 10 maja 2009 - 21:45
Napisano 10 maja 2009 - 22:51
A ja teraz będę tak pisał.
I co?
dostaniesz bana !!!!<3
#70 Guest_Fanka U2_*
Napisano 11 maja 2009 - 11:37
Na moderatora ją!
Dzięki za poparcie, ale moderatorem nie będę. Proszę moderatorów o zamknięcie tematu do przyszłego roku. Na chwilę obecną opuszczam forum (z przyczyn niezależnych). Na razie nie wiadomo, kiedy wrócę. Dziękuję za uczestnictwo.
Pozdrawiam
Fanka U2
Napisano 11 maja 2009 - 15:12
PLEEEAASEEE DOOOOONT GOOOOOO.....Dzięki za poparcie, ale moderatorem nie będę. Proszę moderatorów o zamknięcie tematu do przyszłego roku. Na chwilę obecną opuszczam forum (z przyczyn niezależnych). Na razie nie wiadomo, kiedy wrócę. Dziękuję za uczestnictwo.
Pozdrawiam
Fanka U2
Napisano 11 maja 2009 - 15:32
Dzięki za poparcie, ale moderatorem nie będę. Proszę moderatorów o zamknięcie tematu do przyszłego roku. Na chwilę obecną opuszczam forum (z przyczyn niezależnych). Na razie nie wiadomo, kiedy wrócę. Dziękuję za uczestnictwo.
Pozdrawiam
Fanka U2
To straszne!
Napisano 11 maja 2009 - 15:48
nie no ja po prostu nie wierzę no nie wierzęDzięki za poparcie, ale moderatorem nie będę.
ależ kochanie, co ty mówisz???? nie opuszczaj nas!Na chwilę obecną opuszczam forum (z przyczyn niezależnych). Na razie nie wiadomo, kiedy wrócę. Dziękuję za uczestnictwo.
Pozdrawiam
Fanka U2
Pozdrawiam
Cactus :*
<ściana>
tak w ogóle to mam już dość tego pokemoniastego tematu
Napisano 11 maja 2009 - 15:59
Napisano 11 maja 2009 - 16:06
też tak uważamTak w ogóle, to wydaje mi się, że ktoś się za Fankę U2 podszywa i śmieje się tak samo jak my, bo to chyba niemożliwe, żeby być poniżej poziomu 0.
hmmm... ciekawe czemu Fanki U2 nie będzie w najbliższym czasie... może ma wycieczkę z przedszkolem
#78 Guest_Fanka U2_*
Napisano 11 maja 2009 - 17:03
Tak w ogóle, to wydaje mi się, że ktoś się za Fankę U2 podszywa i śmieje się tak samo jak my, bo to chyba niemożliwe, żeby być poniżej poziomu 0.
Wręcz przeciwnie. Tylko ktoś robi ze mnie żartownisia i jestem tutaj anonimowa... =P Tak a propos... Opuszczam forum przez jakiś czas (z przyczyn niezależnych). Nie wiadomo, kiedy wrócę... Jestem tutaj po raz ostatni. Być może kiedyś pojawię się na forum. Ale kiedy? Lepiej o to nie pytajcie... I jeszcze raz dziękuję za uczestnictwo w forum.
Pozdrawiam
Fanka U2 =*
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych