Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
Napisano 25 lipca 2010 - 11:54
Dzień dobry. Przyznam się bez bicia że:
1) śledzę to forum od lat kilku
2) miałem już tu konto i napisałem parę postów, część ludzi pewnie pamięta - jechałem po get on your boots ostro. Generalnie skończyło się na paru głupich postach (a potem usłyszałem pierwszy bootleg z goyb na żywo i stwierdziłem, że jestem kretynem ) Tak czy siak zapomniałem hasła do tamtego konta więc założyłem nowe :x
3) męczy mnie jedna rzecz od koncertu w 2005 roku, a oto ona: http://u2forums.com/...ertem-05072005/ Jakby ktoś wiedział to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
1) śledzę to forum od lat kilku
2) miałem już tu konto i napisałem parę postów, część ludzi pewnie pamięta - jechałem po get on your boots ostro. Generalnie skończyło się na paru głupich postach (a potem usłyszałem pierwszy bootleg z goyb na żywo i stwierdziłem, że jestem kretynem ) Tak czy siak zapomniałem hasła do tamtego konta więc założyłem nowe :x
3) męczy mnie jedna rzecz od koncertu w 2005 roku, a oto ona: http://u2forums.com/...ertem-05072005/ Jakby ktoś wiedział to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
Napisano 26 lipca 2010 - 20:28
Skoro znów zaczęłam tu zaglądać to wypadałoby się przywitać
Więc dzień dobry, cześć i czołem!
Pytacie skąd się wzięłam? Dawno mnie nie było, jednak przez ten czas przekonałam się (po raz kolejny) że U2 to ja jednak najbardziej kocham, nikt się z nimi równać nie może i choćby nie wiem co zawsze do nich wracam, a fascynacja jest za każdym razem co raz większa
Pozdrawiam wszystkich U2fanów
Więc dzień dobry, cześć i czołem!
Pytacie skąd się wzięłam? Dawno mnie nie było, jednak przez ten czas przekonałam się (po raz kolejny) że U2 to ja jednak najbardziej kocham, nikt się z nimi równać nie może i choćby nie wiem co zawsze do nich wracam, a fascynacja jest za każdym razem co raz większa
Pozdrawiam wszystkich U2fanów
Napisano 06 sierpnia 2010 - 19:15
No to tak... Jestem zalogowany na forum od jakiegoś czasu. Póki co ograniczałem się do roli obserwatora, ale skoro to pisze to chyba coś się zmieniło.
Także w oczekiwaniu na wieści z Turynu postanowiłem przywitać się ładnie z wszystkimi na forum - hej !
Także w oczekiwaniu na wieści z Turynu postanowiłem przywitać się ładnie z wszystkimi na forum - hej !
Napisano 09 sierpnia 2010 - 21:25
OK, więc zaczynam spamowanie na forum od tego tematu.
Ogólnie to jako takim fanem U2 jestem od roku z hakiem, od tego też czasu śledzę na bieżąco forum. Wszystko za sprawą koncertu w Chorzowie z zeszłego roku. Trąbiono o tym w mediach, więc zacząłem sprawdzać filmiki na YT, szukałem zdjęć itp. W końcu przesłuchałem U218, a kolejne albumy i DVD jakby same poszły w ruch.
Ponadto po całym ostatnim 'szaleństwie' związanym ze śledzeniem koncertu z Turynu na żywo stwierdziłem, że też chcę w tym uczestniczyć (do tej pory tylko czytałem).
Więc... Hello everybody!
Ogólnie to jako takim fanem U2 jestem od roku z hakiem, od tego też czasu śledzę na bieżąco forum. Wszystko za sprawą koncertu w Chorzowie z zeszłego roku. Trąbiono o tym w mediach, więc zacząłem sprawdzać filmiki na YT, szukałem zdjęć itp. W końcu przesłuchałem U218, a kolejne albumy i DVD jakby same poszły w ruch.
Ponadto po całym ostatnim 'szaleństwie' związanym ze śledzeniem koncertu z Turynu na żywo stwierdziłem, że też chcę w tym uczestniczyć (do tej pory tylko czytałem).
Więc... Hello everybody!
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 17 sierpnia 2010 - 22:06
Witam wszystkich. Forum znam od dawna ale teraz postawiłem na aktywność. Rocznik 1974. U2 zrobili mi sieczkę w głowie w 1991 r. za sprawą oczywiście kultowego dzieła AB Taką miałem fazę, że wystarczył mi ledwie miesiąc by poznać całą dyskografię wstecz (jedynie "Pride" znałem już wcześniej). To było jak uderzenie obuchem. Fascynacja trwa do dzisiaj ale zapewniam, że bywam fanem krytycznym tak więc mam nadzieję na ciekawe polemiki Dzięki długiemu dość stażowi U2 znam chyba od podszewki ale jakby co nie uważam się za dinozaura. Zresztą podejrzewam u siebie permanentny stan dojrzewania więc metryka w moim przypadku ma niewielkie znaczenie Zaliczyłem obydwa Chorzowy (2x płyta) a w międzyczasie także koncerty RHCP i Depeche Mode. Pozdrawiam
"Jeszcze nigdy w historii rockowych tras objazdowych tak niewielu nie wcisnęło takiej chały tak wielu" - Bono o trasie ZOO TV Tour.
Napisano 12 września 2010 - 16:58
Cieszymy się i witamy
Napisano 13 września 2010 - 21:25
Hm,może też coś powinnam napisać o sobie.U2 kocham od słynnego koncertu Live Aid,który miałam szczęście oglądać na żywo.To była miłość od pierwszego...usłyszenia.Miłość ta sprawiła,że zwiedziłam kilka fajnych miejsc.Podróże z cyklu "Śladami Bono"sprawiły,że pokochałam też Zieloną Wyspę.Staram się wpadać tam kilka razy w roku-szczególne wtedy ,gdy "chłopcy wracają do domu". Pozdrawiam wszystkich fanów-Mi
Napisano 18 września 2010 - 09:25
Ja również witam ^^
Prawdopodobnie jestem tu jedną z najmłodszych,w lipcu skończyłam lat 14.
Jednak moja przygoda z U2 zaczęła się chyba około 2006 roku od kilku piosenek z TJT.
Cóż, większość moich znajomych uważa, że jestem nienormalna,ale raczej traktuję to raczej pozytywnie.
To by było na tyle?
Prawdopodobnie jestem tu jedną z najmłodszych,w lipcu skończyłam lat 14.
Jednak moja przygoda z U2 zaczęła się chyba około 2006 roku od kilku piosenek z TJT.
Cóż, większość moich znajomych uważa, że jestem nienormalna,ale raczej traktuję to raczej pozytywnie.
To by było na tyle?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych