Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#1241 kite

kite

Użytkownik

• Members
  • 40 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 16:12

Witam. Forum czytam od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować. Choć na koncercie niestety nie byłam to dzięki bezetowi miałam okazję wysłuchać go live ;)

#1242 hannah

hannah

blue sadness

• Members
  • 937 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 17:06

Cześć kite! Witam nowych fanów i tych, którzy po dłuższym przyglądaniu się forum teraz postanowili się ujawnić! Mam nadzieję, że wkrótce poczujecie się tu jak w domu. Jako że po Chorzowie na forum jest nas naprawdę dużo, powstał pewien bałagan. Więc proszę, zapoznajcie się z tymi linkami i zastosujcie w praktyce:
http://u2forums.com/...?showtopic=1679
http://u2forums.com/...?act=boardrules
To ułatwi wszystkim funkcjonowanie tutaj. Życzę miłego użytkowania! Niedługo poznamy się lepiej!
The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#1243 Morrigan Etain

Morrigan Etain

Użytkownik

• Members
  • 3 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 18:51

Ja również dopiero po koncercie postanowiłam się zarejestrować - wcześniej podczytywałam forum "ukradkiem". Przez ostatni tydzień nie słuchałam niczego prócz U2 - absolutnie mnie wzięło. :D
A, no i jestem z Warszawy i ochrzcili mnie Justyną.

#1244 orionstar

orionstar

Użytkownik

• Members
  • 444 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 21:52

Pozdrawiam wszystkich :)

ja tez jestem tutaj od koncertu w Chorzowie i choc jestem chyba najstarszym fanem (nawet tak bylo w gazecie Wyborczej :) , od kilku dni siedze przy
kompie i czytam sprawozdania i robie reportaz z naszej wycieczki do Polski na U2 (bo jestem Czechem). Pojechalismy wraz z corka i bylo wspaniale!!
O ile ma ktos ochote popatrzec jak bylo pod brama nr.1 od 8:50 do 23:30 przy wyjsciu ze stadionu, to tutaj: http://scorpion-ostr...rajce.idnes.cz/
Troche mialem klopoty z postami ale juz troche lepiej. Jeszce raz pozdrawiam wszystkich fanow zpoza granicy
Dołączona grafika

#1245 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 22:05

O, witaj ;) Szacun !
Wydaje mi sie, ze widzialem cie w okolicach bramek, w tej koszulce

#1246 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 22:25

Dzięki :) Pamietamy Cię z kolejki, super ze się u nas zarejestrowałeś :)

#1247 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 22:30

hej hej :) fajne zdjęcia, też Cię pamiętam :)

#1248 orionstar

orionstar

Użytkownik

• Members
  • 444 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 22:44

Jakie to wspaniale uczucia, kiedy czlowiek sobie czyta, ze go zauwazono!
(albo ich, bo bylo nas dwoje w podobnych koszulkach, tylko ja wiecej biegalem wokol).
Jezeli ktos sie znajdzie na zdjeciach, to mu wysle oryginal ;) :) B)
Dołączona grafika

#1249 Polannd

Polannd

Użytkownik

• Members
  • 90 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 23:11

No to ja tez :D Witaam :D NA forum się zarejestrowałam przed zakupem biletów na koncert. Wcześniej jakoś jutowałam sama :D Przed koncertem byłam pod bramką nr.1 I jedna bardzo mila dziewczyna z forum do mnie podeszła i się przywitała. Niestety nie pamiętam pseudonimu z forum ani imienia bo po koncercie ledwie pamiętałam jak ja się nazywam. I mam na imię Kasia i jestem z okolic Torunia :D I kończę studia :D Pozdrawiam :D

#1250 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 23:12

@Orionstar : Zwrócilismy na Was uwagę, chyba przez ciekawe koszulki, a potem miło nam się jakos zrobilo, widzac kogoś w tym wieku razem z nami, w kolejce od rana :) Jestem na kilku fotkach w tle, widze kilka innych osób z forum. No niewazne, w kazdym razie, jeszcze raz witam ;)

Użytkownik acr edytował ten post 12 sierpnia 2009 - 23:15

#1251 orionstar

orionstar

Użytkownik

• Members
  • 444 Postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 08:31

@ acr

O ile jestes na zdjeciach to podaj mi numery zdjec z mego fotoreportazu, to ci wysle, tak ?
I choc jestem napewno "starszym fanem" to stary to ja sie wcale nie czuje :) , choc przyznam, do U2 to corka mnie przyprowadzila, znalem ich ale sie specialnie nie interesowalem. Ale po Vertigo tour, to postanowilismy, ze musimy na nastepny koncert pojechac do Chorzowa, no i stalo sie :)

A na nastepny to juz napewno oboje przyjedziemy, bo to cos zupelnie innego, niz sluchac sobie w domu - nie porownywalna atmosfera !! Tylko zalowalem ze Bono tylko raz przelecial okolo nas i byl raczej plecami a ja mialem jedna koszulke specialnie dla niego. Wyobrazcie sobie co by to bylo, gdyby sobie wzial... ???
Dołączona grafika

#1252 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 09:58

O ile ma ktos ochote popatrzec jak bylo pod brama nr.1 od 8:50 do 23:30 przy wyjsciu ze stadionu, to tutaj: http://scorpion-ostr...rajce.idnes.cz/
Troche mialem klopoty z postami ale juz troche lepiej. Jeszce raz pozdrawiam wszystkich fanow zpoza granicy

Pozdrawiamy i witamy!
Dziekuje za fotki, niektore maja super ujecia zespolu i fanow spod bramy nr 1. Odnalazlam sie nawet na jednej z nich, ale w tle :)
Rzeczywiscie chlopaki unikali naszej strony wybiegu (stalismy troche dalej od Was, rowniez przy barierkach wybiegu)...Edge szybko uciekal przed forumowymi paparazzi ;)
Koczowalismy przed brama nr 1, ja z numerem 158 ubrana na bialo. Byliscie za nami w kolejce i wlasnie koszulki z karykatura Bono przykluly moja uwage najbardziej, jak rowniez cool kapelusik. Trzeba bylo rzucic jedna pod nogi Bono.
Jestem jeszcze w pokoncertowym amoku, wiec siedze i segreguje fotki forumowiczow, starajac sie jednoczesnie nadazyc za postami. Fotek nie robilam pod brama, za jakis czas wrzuce swoje.

Pare osob z reprezentacji Trojmiasta jest tu: http://u2forums.com/...mp;#entry119956
post nr 198.

pozdrawiam,
Karolina

#1253 lena77

lena77

Użytkownik

• Members
  • 78 Postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 10:10

To super, jesteśmy z tych samych okolic!
Witamy!

Ha! Ja też z tych okolic! Tylko nie lubię się zbyt upubliczniać i dlatego jeszcze mnie nie było na tym wątku.

Ale jak już znalazłam sąsiadów to wrzucę kilka słów na swój temat:
Magdalena
32 lata
od jakichś 17 lat sympatyk U2
brat - U2fan i niezawodny towarzysz na koncerty
na forum oficjalnie od dnia sprzedaży biletów, a nie oficjalnie znacznie dłuuużej
lubię bardziej czytać niż pisać ;)

WITAJCIE WSZYSCY!!!

#1254 Lavender

Lavender

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 10:15

Witajcie Kochani!
Dołącza do Was Lavender - siostra Irish:)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów, zwłaszcza tych, których poznałam osobiście przed bramą nr 1.
Koncert w Chorzowie był nieziemski:)))

Pozdrowienia również dla znajomych z Czech:)
Dziękuje za umieszczenie linku do Waszego albumu! Odnalazłam się na kilku fotkach i bardzo się wzruszyłam!!!
:rolleyes:

#1255 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 12:57

czeeeeść! kurczę, strasznie fajnie, że zdecydowałaś się zapisać :))

#1256 Aislinn

Aislinn

Użytkownik

• Members
  • 54 Postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 11:46

Witajcie :)

Choć konto mam tutaj od dawna, jakoś tak się złożyło, że nie udzielałam się do tej pory na forum, poza tematem o zlocie fanów w Poznaniu. U2 słucham stosunkowo krótko, bo od 2003 roku, jednak dość szybko stali się moim zespołem nr 1.

Trochę o mnie:
Pochodzę z Gorzowa Wlkp., a od roku studiuję germanistykę w Poznaniu. Moją pasją jest muzyka, kultura irlandzka, w szczególności taniec, języki, sztuka i fotografia. Gdyby ktoś miał jakieś pytania, można pisać. Osoby interesujące się muzyką serdecznie zapraszam na swojego muzycznego bloga: http://nie-wszystko-...e.blog.onet.pl/, zaś innych pasjonatów Irlandii, jeśli takowi tu są, na stronę: http://irlandia-moje...i.blog.onet.pl/.

Pozdrawiam

#1257 breda

breda

Użytkownik

• Members
  • 77 Postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 21:37

No to i ja coś od siebie dorzucę:)
imię: Iwona
lat: za dużo :)

udzielam się tu rzadko (jestem w sumie od niedawna, chociaż czytam forum od jakiegoś czasu)
jak na razie zaliczyłam dwa Utowe koncerty ale liczę na więcej:)

"żeby coś dla siebie tu na ziemi, a nie w niebie z życia mieć..."

#1258 hannah

hannah

blue sadness

• Members
  • 937 Postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 16:58

No to i ja coś od siebie dorzucę :)
imię: Iwona
lat: za dużo :)
udzielam się tu rzadko (jestem w sumie od niedawna, chociaż czytam forum od jakiegoś czasu)
jak na razie zaliczyłam dwa Utowe koncerty ale liczę na więcej:)

Witaj wśród swoich! (różnimy się tylko imieniem i liczbą koncertów :) ) Mam nadzieję, że pobyt tutaj wejdzie ci w przyjemny nawyk. Mnie już wciągnęło na amen, dzień bez forum to dzień stracony. Życzę tobie i wszystkim nowym owocnego forumowania!
The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#1259 OutOfControl

OutOfControl

Użytkownik

• Members
  • 278 Postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 18:22

Dzień dobry, postanowiłam się tu zarejestrować co by tak w samotności mojej miłości do U2 nie przeżywać :D Trochę Was już czytałam i dzięki Waszym postom sporo nowych zespołów poznałam, mam nadzieje, że teraz będę też i pisać :)

#1260 breda

breda

Użytkownik

• Members
  • 77 Postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 20:10

Witaj wśród swoich! (różnimy się tylko imieniem i liczbą koncertów :) ) Mam nadzieję, że pobyt tutaj wejdzie ci w przyjemny nawyk. Mnie już wciągnęło na amen, dzień bez forum to dzień stracony. Życzę tobie i wszystkim nowym owocnego forumowania!

Dziękuję za przywitanie :) i właśnie zauważyłam że U2forumowanie wciągnęło mnie na dobre :) uzależnienie czy co? :D

"żeby coś dla siebie tu na ziemi, a nie w niebie z życia mieć..."

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych