Hello, Hello
Posted 26 kwietnia 2009 - 13:59
Jeśli chodzi o mnie to słucham U2 jakieś 2 lata już (mniej nawet), a zaczęło się od bootlegu (właściwie DVDrip - audio z Dvd) z drugiego Slane Castle na Elevation Tour. Ogólnie te 19 piosenek zmieniło troche moje życie - m.in .zacząłem grać na gitarze i wyrwałem się z niesamowicie ciasnej playlisty rmf i innej zetki (którą teraz gardzę, stając się troche snobem muzycznym )
Forum czytam regularnie już od zimy w sumie (wiadomo-najszybasze źródło informacji ), ale dopiero teraz udało mi się zalogować
I oczywiście w Chorzowie się stawię
Posted 27 kwietnia 2009 - 18:17
Witam wszystkich forumowiczów !
Jeśli chodzi o mnie to słucham U2 jakieś 2 lata już (mniej nawet), a zaczęło się od bootlegu (właściwie DVDrip - audio z Dvd) z drugiego Slane Castle na Elevation Tour. Ogólnie te 19 piosenek zmieniło troche moje życie - m.in .zacząłem grać na gitarze i wyrwałem się z niesamowicie ciasnej playlisty rmf i innej zetki (którą teraz gardzę, stając się troche snobem muzycznym)
Forum czytam regularnie już od zimy w sumie (wiadomo-najszybasze źródło informacji ), ale dopiero teraz udało mi się zalogować
I oczywiście w Chorzowie się stawię
No to witamy! Ten koncert jest świetny, bez dwóch zdań. AIWIY w połączeniu z WTSHNN to cudo!! No i gratuluję porzucenia ciasnych list Polecam PR3 lub PRWrocław
#1131 Guest_FanU2odzawsze_*
Posted 27 kwietnia 2009 - 20:56
to na górze to była ironia oczywiście
Edited by acr, 28 kwietnia 2009 - 17:08 .
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users