Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
Napisano 01 lipca 2008 - 19:45
To teraz moja kolej.
Witam. Moje imię Sylwia, lat 17.
U2 zaczęłam się interesować tak na poważnie jakieś ponad pół roku temu, tak więc można powiedzieć nowicjuszka.
Wszystkie płyty już przesłuchane, dlatego z ręką na sercu mogę napisać, iż ich twórczość mnie, że tak powiem urzekła.
No, to ja już nie przynudzam. : P
Witam. Moje imię Sylwia, lat 17.
U2 zaczęłam się interesować tak na poważnie jakieś ponad pół roku temu, tak więc można powiedzieć nowicjuszka.
Wszystkie płyty już przesłuchane, dlatego z ręką na sercu mogę napisać, iż ich twórczość mnie, że tak powiem urzekła.
No, to ja już nie przynudzam. : P
Napisano 16 lipca 2008 - 21:54
witam po długiej przerwie
(może i nie jestem tu nowa ale pewnie po tak długim czasie większość osób mnie już pewnie zapomniała hehe no i witam tych którzy wcześniej mnie nie znali )
Witam Tę, która na gg wyszukuje i się sama nie zjawia ;P.
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."
Napisano 17 lipca 2008 - 15:45
witam po długiej przerwie
(może i nie jestem tu nowa ale pewnie po tak długim czasie większość osób mnie już pewnie zapomniała hehe no i witam tych którzy wcześniej mnie nie znali )
Pamiętam i miło wspominam czasy jeszcze przed forumowe
All that You can't - leave BEHIND...
So
So
Spoiler
what?!
Napisano 19 lipca 2008 - 20:55
Ja nie pamiętam ( może dlatego że nie jestem tu tak długo ) ale serdecznie witam
U2 Forever .... :* ''Adam i Larry budują fundament na którym Bono i Edge tworzą melodjee ''
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
Napisano 15 sierpnia 2008 - 08:54
Witam serdecznie wszystkich fanów U2;) Cieszę się, że będę mógł mieć styczność z osobami emocjonalnie związanymi z tym wspaniałym irlandzkim zespołem:) Wśród moich znajomych nie mogę wyróżnić tych co słuchają takiej muzyki, mam na myśli nie tylko U2 ale i inne czołowe kapele w stylu Coldplay, Radiohead, Cranberries czy Oasis:( Tak więc jeszcze raz z wielkim uśmiechem na twarzy witam wszystkich forumowiczów:D Będę dążył by jak najszybciej wchłonąć w to zgromadzenie
Pozdrawiam,
Marek;)
Pozdrawiam,
Marek;)
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych