ja jade:P sam chyba poki coa wybiera się ktoś z zach-pom. ( szczecin , stargard szcz. ) ?
Kolej na 'samotnych'.
Started by
//The Fly//
, kwi 02 2009 19:28
87 replies to this topic
Napisano 30 lipca 2009 - 16:55
W taki razie- powodzenia! Wiesz... U mnie sprawa wyglada podobnie, bede ok.15! Jesli dobrze pojdzie.haaaa tu jest ten watek;D a ja wypisuje na forum w innych miejscach. tez jadę sama ale z Krakowa. i dotrę pod stadion chyba kolo 17tej wiec można mi życzyć powodzenia z dostaniem pod scenę;]
http://www.u2-site.com/
Napisano 03 sierpnia 2009 - 19:40
Właśnie, trzeba ustalić jak się spotkamy. I jeszcze kilka spraw - jedziemy normalnymi przedziałami czy kuszetkami? Jak w grupie to zakładam, że normalnymi;)
Ktoś wie już jak z powrotem?
No i pamiętajmy! PKP - (P)rzyjemność - (K)omfort - (P)unktualność!!!
Ktoś wie już jak z powrotem?
No i pamiętajmy! PKP - (P)rzyjemność - (K)omfort - (P)unktualność!!!
Napisano 03 sierpnia 2009 - 20:53
A czy jedzie ktoś może sam z Łodzi? Ja jadę sam i myślę że będę jechać z samego rana (albo może nawet w nocy) żeby odkoczować swoje pod stadionem i możliwie jak najbliżej sceny się dostać Jakby ktoś był chętny to możemy jechać wspólnie, jakimkolwiek środkiem transportu byleby koniecznie pod stadionem być jakoś najpóźniej może przed 12... Sam jeszcze nie wiem co z powrotem, jakoś po koncercie, coś będzie trzeba wymyślić Pisze się ktoś?
Napisano 04 sierpnia 2009 - 10:16
z okolicy to tak jakby ja
Z której okolicy ?
Pewnie, że tak
Wyjeżdżam z kumplem pociągiem o 20.43.
A Ty czym jedziesz?
Jadę z kolegą 08:21 - 18:15. Cztery lata temu też jechałem na noc, ale w tym roku stwierdziliśmy, że jeżeli mamy bilety na trybuny to nie ma sensu zawalać nocy w pociągu
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych