Kolej na 'samotnych'.
Started by
//The Fly//
, kwi 02 2009 19:28
87 replies to this topic
Napisano 04 kwietnia 2009 - 15:15
Jeja żartowałem tylko. Przepraszam Będę juz tylko poważnie się wypowiadał
Kuba, nie o to mi chodziło. Oczywiste jest, że teraz nikt się jeszcze zmawiać z nikim nie będzie. Kupa czasu do koncertu. Będa pisać niektórzy, co jakiś czas, 'oferty matrymonialne' dla beki, wiem to Jak zostanie jakiś miesiąc do koncertu, wtedy wątek ruszy pełną parą. Mam nadziejkę
Napisano 04 kwietnia 2009 - 20:29
Warszawa jedzie zorganizowaną grupą, jakimś pociągiem, pewnie już nocą przed dniem koncertu. Jeśli chcesz, odezwij się w swoim czasie jak się będziemy konkretnie organizować, to powiększymy grupę
Acr, ja się piszę na grupę warszawską. Też planowałem wyjechać w nocy i nawet patrzyłem pociągi na dzień dzisiejszy jak jeżdzą Najlepszy jest jakoś 0:30 chyba i w Chorzowie jest na 5:30 chyba Ale na razie jest dużo czasu, żeby się zorganizować
Napisano 05 lipca 2009 - 12:57
Witam,jestem z Trójmiasta bardzo pilnie poszukuję transportu w dwie strony do Chorzowa... autokar,auto...szukałam już prawie wszędzie może ktoś przygarnie 1 osobę... może ktoś ma namiary na jakąś firmę ,jeśli nie znajdę transportu będę musiała zrezygnować z wyjazdu..;((((Podaje w razie czego nr. 503 494 459. Marta martarat@wp.pl
Napisano 24 lipca 2009 - 10:25
Z bratem mamy miejsca siedzące. Nie liczę na cudowną odmianę losu i wtargnięcie na płytę, więc nie będziemy jechali ciopągiem z Warszawy zaraz po północy. Ktoś się wybiera expresem w czwartek po 13? A może jakiś autokar? Jak by ktoś, coś...
PM, please.
PM, please.
All that You can't - leave BEHIND...
So
So
Spoiler
what?!
Napisano 24 lipca 2009 - 12:49
A wybiera się ktoś może z okolic Tarnowskich Gór albo Częstochowy?
jak najbardziej sie wybiera ...
z samej Czestochowy ....
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych