Kolej na 'samotnych'.
Started by
//The Fly//
, kwi 02 2009 19:28
87 replies to this topic
Posted 02 kwietnia 2009 - 19:28
Głupio by wyszło, gdyby ktoś, kto przyjedzie sam, sterczał zestresowany po bramą stadionu i rozglądał się nerwowo dookoła. Dlatego wątek jest dla tych, którzy chcą się umówić z pozostałymi w jakimś obmyślonym punkcie w Chorzowie (razem raźniej). Wiecie ludzie, żeby nie iść samemu pod stadion, nie sterczeć te 7, czy 8 godzin z wielkimi oczami i nie pocić się z nerwów w tłumie. Ja naprzykład będe sam, i obawiam się, że będe sterczał jak ten rumun pod jedynką, lub siódemką i czekał aż zaczną wpuszczać. Jakby ktoś miał zamiar z kimś się zgadać, gdzie będzie czekał, wypatrywał, obserwował, napisać jakieś cechy rozpoznawalne, żeby łatwiej było się odnaleść, plis, write here.
Bo nie wierze, że wszycy jadą na koncert w zwartej, przyjacielskiej grupie.
Więc jakby co, to śmiało
Bo nie wierze, że wszycy jadą na koncert w zwartej, przyjacielskiej grupie.
Więc jakby co, to śmiało
Posted 02 kwietnia 2009 - 19:31
to jak coś to szukam drugiej połowki, może być 0.7, a może nawet być kobieta
Posted 02 kwietnia 2009 - 21:41
Ja jade sama, lecz niewiem jesczze jakim srodkiem transportu. Do sierpnia sporo czasu, jeszcze się wyklaruje...ale jakby podeszła do was niska 23 -latka wygladajaca na 16, to bedę ja. Lookin' for some coke and sympathy jak to spiewali stonesi
Warszawa jedzie zorganizowaną grupą, jakimś pociągiem, pewnie już nocą przed dniem koncertu. Jeśli chcesz, odezwij się w swoim czasie jak się będziemy konkretnie organizować, to powiększymy grupę
Posted 03 kwietnia 2009 - 09:57
Mój tata jedzie sam;P
A to dlatego, że ja mam miejsce na płytę i chce być jak najbliżej;)
A tata ma miejsce siedzące i będzie jechał autokarem od Hevika zapewne (kto z Poznania ten wie o kim mówię).
Jak ktos będzie jechał sam tym autokarem mogę załatwi mu towarzystwo
A to dlatego, że ja mam miejsce na płytę i chce być jak najbliżej;)
A tata ma miejsce siedzące i będzie jechał autokarem od Hevika zapewne (kto z Poznania ten wie o kim mówię).
Jak ktos będzie jechał sam tym autokarem mogę załatwi mu towarzystwo
we can be heroes...just for one day
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users