AutoFlaga
Napisano 28 marca 2009 - 17:40
Pozdrawiam
Napisano 28 marca 2009 - 17:52
Napisano 28 marca 2009 - 19:27
i godny uwagi oraz wykonania, przy okazji jestem w stanie sie tym zajac ....
muszę ponegocjowac i pogadac ....
zobacze !! ???
niczego nie obiecuje - ale postaram sie !!!!
tylko trzebva zadac troche pytan:
czy ma byc na jekims "patyku" ?
czy wieszamy flage na antenie ?
jak to zorganizowac ???
no i najwazniejsze projekt !!!
kolejne glosowanie i nadsylanie projektow ????
musze wszystko przemyslec i dam znac oczywiscie !!!
pozdrawiam
ps. bede zmotoryzowany i chetnie taka flage wywiesze !!!
Napisano 28 marca 2009 - 19:41
Myślałam o takim maszcie mocowanym na szybę, dokładnie to co mieli kibice piłki nożnej. A logo na fladze może takie samo jak na koszulkach? (od razu się przyznaję, że nie wiem czy już jakiś projekt zwyciężył) ale jeśli bedzie takie samo będzie stanowić fajny komplecik
Pigol, więc jeśli możesz się zorientować co i jak to będzie super
pozdrawiam
Napisano 28 marca 2009 - 19:54
Super, że pomysł się Wam podoba
Myślałam o takim maszcie mocowanym na szybę, dokładnie to co mieli kibice piłki nożnej. A logo na fladze może takie samo jak na koszulkach? (od razu się przyznaję, że nie wiem czy już jakiś projekt zwyciężył) ale jeśli bedzie takie samo będzie stanowić fajny komplecik
Pigol, więc jeśli możesz się zorientować co i jak to będzie super
pozdrawiam
to nie bedzie latwe do zorganizowania .... ale lubie wyzwania .....
postaram sie !!!!
z tym mocowanie do szyby moze byc trudno - to mocno podniesie koszty !!!!
moze na cos inne sie wpadnie ...
wzor z koszulki trzeba bedzie lekko zmodyfikowac .....
ale to juz moja robota ....
pozdrawiam
Napisano 28 marca 2009 - 20:22
Napisano 28 marca 2009 - 23:34
mój Starszy nie zgodzi się, aby jego czcigodne autko hańbiła flaga (jak on to rzecze) jakiegoś udwa...
przypomniało mi się, jak w '97 wisiały min. w Gdańsku takie duże billboard'y reklamujące koncert... i kiedyś poszedłem do kumpla, a tam jego starszy nawija, że "jakąś porąbaną reklamę dziś widziałem... U...2...P...O...P... co to qrwa jest?" pamiętam, że ostro z tego laliśmy
Napisano 29 marca 2009 - 11:05
przypomniało mi się, jak w '97 wisiały min. w Gdańsku takie duże billboard'y reklamujące koncert... i kiedyś poszedłem do kumpla, a tam jego starszy nawija, że "jakąś porąbaną reklamę dziś widziałem... U...2...P...O...P... co to qrwa jest?" pamiętam, że ostro z tego laliśmy
Hahahah bart555, rozbawiłeś mnie Wyobrażnia poszła w ruch i oto widzę skonsternowanego Staruszka kolegi zadającego sobie to samo pytanie patrząc dziś na U.....2......3.......6......0..... o a rok temu na U....2......3.......D hahahahah "co to qrwa jest ??!!???"
A wracając do wątku do napisałam do tego sprzedawcy i póki co czekam na odpowiedź.
Napisano 29 marca 2009 - 17:02
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 30 marca 2009 - 11:14
Jest też opcja zrobienia sitodruku ale to już większy koszt i potrzeba sporo chętnych aby to nie wyszło za drogo.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych