AKCJA FLAGA pt.2
Started by
acr
, mar 24 2009 23:22
819 replies to this topic
Posted 05 sierpnia 2009 - 16:31
Przyjeżdża Tata i od progu - "Musisz wziąć coś białego i czerwonego, bo będziecie machać jutro na koncercie. Przed chwilą w radiu słyszałem".
Przychodzi Mama i mówi - "A Ty bierzesz coś białego, czy czerwonego? Bo cały dzień trąbią w radiu o tym".
Przybiega siostra - "Będziesz machać białym, czy czerwonym?" - "Białym." - "Aaaa to znaczy, że na trybunach będziesz..."
Akcja widocznie rozgłośniona jest na maxa, bo nie sądziłam, że rodzinka kuma takie akcje
Do szalonego zobaczyska biało - czerwoni!
Przychodzi Mama i mówi - "A Ty bierzesz coś białego, czy czerwonego? Bo cały dzień trąbią w radiu o tym".
Przybiega siostra - "Będziesz machać białym, czy czerwonym?" - "Białym." - "Aaaa to znaczy, że na trybunach będziesz..."
Akcja widocznie rozgłośniona jest na maxa, bo nie sądziłam, że rodzinka kuma takie akcje
Do szalonego zobaczyska biało - czerwoni!
Posted 06 sierpnia 2009 - 10:01
Chciałam zakomunikować, że w Radio Katowice od samego rana jest mowa o koncercie U2. Są puszczane non stop ich utworki, relacje na żywo spod stadionu w Chorzowie, i była rozmowa ze Zbychem Który notabene przypomniał o fladze Samo radio również non stop o tym przypomina
Dzieje się, oj dzieje Cały dzień w radio Katowice o U2
Dzieje się, oj dzieje Cały dzień w radio Katowice o U2
Posted 06 sierpnia 2009 - 23:20
Było super! Jeszcze podczas występu Snow Patrol miałem wątpliwości czy happening się uda. Jednak to co zobaczylem podczas NYD przerosło moje oczekiwania! Byłem po prostu dumny!
Dziękuję wszystkim obecnym na koncercie, dziekuje u2. Czuje sie spelniony, moge spokojnie umrzeć(ale tego nie zrobie bo czekam na kolejny Chorzów).
Dziękuję wszystkim obecnym na koncercie, dziekuje u2. Czuje sie spelniony, moge spokojnie umrzeć(ale tego nie zrobie bo czekam na kolejny Chorzów).
Posted 07 sierpnia 2009 - 07:09
Posted 07 sierpnia 2009 - 08:22
Już w robocie po godzinie snu w Częstochowskim hotelu. Koncert mi się średnio udał niestety, bo przez całą 1-szągodzinę walczyłem ze schizą omdleniową i w zasadzie mało pamiętam. Bycie na płycie chyba jednak nie jest dla mnie.
Flaga wyszła chyba jeszcze lepiej, niż 4 lata temu.
Flaga wyszła chyba jeszcze lepiej, niż 4 lata temu.
Posted 07 sierpnia 2009 - 09:28
Powiem tak flaga wyszła super widziałem tylko białe trybuny no i sam stałem w morzu czerwieni. Koncert baja!
Widziałem chłopaków metr od siebie, chociaż sama organizacja koncertu masakra do RED ZONE 1 ochrona nie wiedziała jak mam iść, hehe ale udało się... :D
pozdrawiam
Widziałem chłopaków metr od siebie, chociaż sama organizacja koncertu masakra do RED ZONE 1 ochrona nie wiedziała jak mam iść, hehe ale udało się... :D
pozdrawiam
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users