u mnie też jest nerwówka dzisiaj a co będzie jutro. SZAŁ
I te wszystkie nerwy i paniki, dla jednej przyjemności ;P Powaleńcy z nas Bez urazy, oczywiście, bo w pozytywnym tego znaczeniu
A właściwie to jak to GC działa?
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:34
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:42
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:45
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:57
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:58
Posted 05 sierpnia 2009 - 16:03
zastanawia mnie jedna rzecz. oglądałem jakis urywek koncertu z Niemiec bodajżde, i z tego co widziałem, ludzie na trybunach siedzieli jak kołki :/ Czyżby tylko na płycie mozna się dobrze zabawić i pośpiweać razem z Bono i fanami? Pytanie głupie, wiem, ale to mój pierwszy koncert, mam bilet na trybuny i chciałbym się naaaaprawdę dobrze bawić, poskakać, pośpiewać
Posted 05 sierpnia 2009 - 16:21
I na trybunach można się super bawić. Ja cztery lata temu byłam akurat na sektorach siedzących, ale cały koncert przeskakaliśmy. Ani minuty nie siedzieliśmy na krzesełkach. Ludzie wokół tak samo. Zabawa była pierwsza klasa. Chyba, że nasz sektor był tak rozrywkowy , ale nie sądzę.
W tym roku jednak będę skakać na płycie i już nie mogę się doczekać.
Posted 05 sierpnia 2009 - 16:25
Tez mam nadzieje, ze ludzie beda zywiolowi na trybunach, bo sektor sie trafilI na trybunach można się super bawić. Ja cztery lata temu byłam akurat na sektorach siedzących, ale cały koncert przeskakaliśmy. Ani minuty nie siedzieliśmy na krzesełkach. Ludzie wokół tak samo. Zabawa była pierwsza klasa. Chyba, że nasz sektor był tak rozrywkowy , ale nie sądzę.
W tym roku jednak będę skakać na płycie i już nie mogę się doczekać.
Posted 05 sierpnia 2009 - 16:28
0 members, 2 guests, 0 anonymous users