FAQ
Posted 05 sierpnia 2009 - 13:42
Bram w sumie jest więcej niż 7. Ale po prostu jeśli idziesz na płytę to wchodzisz albo jedynka albo siódemką - są najbliżej tuneli prowadzących na płytę stadionu.Tak w ogóle czy ktoś by mi powiedział ile jest bram na stadionie.?
Czy brama 1,7 jest w miare blisko sceny?
( jadę na koncert 1 raz więc nie wiem)
http://www.youtube.com/user/YtseMan90
New Years Day Chorzów Flaga:
http://www.youtube.c...h?v=xHpbRgp528k
Posted 05 sierpnia 2009 - 14:11
Krzesełek nie wniesiesz, tak samo jak parasoli by the way...Bierzecie jakieś krzesełka. Bo moja mama uparcie chce mi dać krzesełko do siedzenia. A ja jej tłumacze ze nie ma sensu. Bo nie będę miała póżniej gdzie go schować.
Wydaje mi się,że lepiej rozłożyć peleryne i usiąść na niej
Posted 05 sierpnia 2009 - 14:42
Może znajdą się jeszcze tacy, którzy mają nadzieję na miejsce tuż za wybiegiem więc będę wypatrywał. Jakby Ktoś podobne miał zamiary dajcie znać proszę!
Szkoda, że tak Wszyscy rozstrzeleni będziemy z powodów przeróżnych, ale odbijemy na zlocie mam nadzieję
A wogóle to jeszcze klimatu nie czuję, za dużo przeróżnych okoliczności na głowie w ostatnich dniach, eh!
Ale jutro musi być " crazy " night! I będzie, kurna!
Pozdrawiam i do zobaczenia pod stadionem!
Niech moc będzie z Wami!
Posted 05 sierpnia 2009 - 14:57
W związku z koncertem grupy U2, który odbędzie się na Stadionie Śląskim w Chorzowie w dniu 06.08.2009 r. (czwartek), Komunikacyjny Związek Komunalny GOP wprowadza następujące zmiany w kursowaniu linii tramwajowych i autobusowych kursujących w rejonie Stadionu Śląskiego:
Komunikacja tramwajowa:
* przed koncertem uruchomiona zostanie linia specjalna oznaczona jako "S", która będzie kursować na trasie "Katowice Plac Wolności" - "Chorzów Stadion Śląski" z częstotliwością co 5 minut (na odcinku centrum Katowic - Stadion Śląski wspólne odjazdy komunikacji tramwajowej tj. linie nr 6, 11, 19 i "S" funkcjonować będą co 2-3 minuty),
* w godzinach 15:00 - 24:00 linia nr 11 dodatkowo obsługiwać będzie przystanek "Katowice Rynek" kier. Bytom (stanowisko dla linii nocnych zlokalizowane przy DH Skarbek),
* w celu odwozu uczestników koncertu, na pętlę przy Stadionie Śląskim podstawionych zostanie 20 dodatkowych "S"-ek, które w kierunku Katowic i Bytomia odjadą po zakończonym koncercie,
* dodatkowo wprowadzone zostaną zwiększenia pojemności taboru dla linii nr 11, 19.
Komunikacja autobusowa:
* dla linii autobusowych 820, 830 i 840 w godzinach 12:00 dnia 06.08.2009 r. - 02:00 dnia 07.08.2009 r. wprowadza się dodatkową obsługę przystanku Chorzów AKS.
Dodatkowe informacje:
Bezpłatna infolinia KZK GOP nr 0 800 16 30 30
Komunikacyjny Związek Komunalny GOP
kzkgop.pl
niestety nic nie pisza o tym, ze nie trzeba miec biletow. ja wiem ze powrot - spoko, kanar nie przejdzie, ale z dojazdem moze byc inaczej.
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:05
Po co zadawać te pytania, "czy mogę wziąć wodę?" "A może mogę wziąć zamiast wody sok pomarańczowy?" " a porzeczkowy także można?"
nie jestem w stanie tego pojąć, jak można się takimi głupotami przejmować ludu! to nie jest festyn tylko koncert rockowy! po co się martwić tym czy mnie z wodą wpuszczą? trudno, raz na 4 lata przypada nam koncert U2 i trzeba być przygotowanym na to że woda na stadionie będzie kosztować troszkę więcej, a my nie będziemy mieli żadnych problemów na bramce i spokojnie wejdziemy na paru koncertach już w życiu byłem (m. in. na śląskim na U2, Pearl Jam, RHCP ) i nigdy by mi do głowy nie przyszło zastanawiać się na czym usiądę...gazeta pod tyłek i na beton! widzę że tutaj raczej większość pierwszy raz na takiej imprezie także z tego co mógłbym doradzić to postarajcie się wykombinować tak żeby nie mieć plecaka. Sweter przewiącać w pasie, wszystko do kieszeni i naprawde będzie się przyjemnie czekało do wieczora
Nie róbmy z jutra pielgrzymki, to jest rockowy koncert także ubieramy stare trampki, koszule flanelowe i obowiązkowo wszyscy bierzemy nieswieże skarpetki
Czewone w garści, transport potwierdzony, jadę z ekipą łacznie 7 osób, dotrę niestety dopiero około 12, więc GC przebadł nad czym ubolewam, ponieważ nie poszaleję z wieloma z Was
spokojnie dasz radę jak będziesz o 12. Na ostatnim U2, RHCP tez byłem mniej więcej o tej porze a i tak zostało wiele opasek do rozdania na bliższy sektor na płycie
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:18
Cezar, daj spokoj, jak dojedziesz to na pewno wpuscimy Cie do kolejki!
Co jak co ale takie rozumowanie jest wybitnie irytujące trudno, kolega się spóźni, ale myślę że wciskanie się przed bramami na tekst "bo tam stoi mój kumpel i on mi zajął" jest troche nie na miejscu
Pozdrawiam
Posted 05 sierpnia 2009 - 15:18
Dzwoniłem tam. Niestety na "linie przedkoncertowe" obowiązują standardowe bilety (3 zł normalny; 1,5 zł ulgowy - na trasie Katowice - Chorzów).DODATKOWA KOMUNIKACJA KONCERT GRUPU U2 - STADION ŚLĄSKI
W związku z koncertem grupy U2, który odbędzie się na Stadionie Śląskim w Chorzowie w dniu 06.08.2009 r. (czwartek), Komunikacyjny Związek Komunalny GOP wprowadza następujące zmiany w kursowaniu linii tramwajowych i autobusowych kursujących w rejonie Stadionu Śląskiego:
Komunikacja tramwajowa:
* przed koncertem uruchomiona zostanie linia specjalna oznaczona jako "S", która będzie kursować na trasie "Katowice Plac Wolności" - "Chorzów Stadion Śląski" z częstotliwością co 5 minut (na odcinku centrum Katowic - Stadion Śląski wspólne odjazdy komunikacji tramwajowej tj. linie nr 6, 11, 19 i "S" funkcjonować będą co 2-3 minuty),
* w godzinach 15:00 - 24:00 linia nr 11 dodatkowo obsługiwać będzie przystanek "Katowice Rynek" kier. Bytom (stanowisko dla linii nocnych zlokalizowane przy DH Skarbek),
* w celu odwozu uczestników koncertu, na pętlę przy Stadionie Śląskim podstawionych zostanie 20 dodatkowych "S"-ek, które w kierunku Katowic i Bytomia odjadą po zakończonym koncercie,
* dodatkowo wprowadzone zostaną zwiększenia pojemności taboru dla linii nr 11, 19.
Komunikacja autobusowa:
* dla linii autobusowych 820, 830 i 840 w godzinach 12:00 dnia 06.08.2009 r. - 02:00 dnia 07.08.2009 r. wprowadza się dodatkową obsługę przystanku Chorzów AKS.
Dodatkowe informacje:
Bezpłatna infolinia KZK GOP nr 0 800 16 30 30
Komunikacyjny Związek Komunalny GOP
kzkgop.pl
niestety nic nie pisza o tym, ze nie trzeba miec biletow. ja wiem ze powrot - spoko, kanar nie przejdzie, ale z dojazdem moze byc inaczej.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users