2009-08-15 - London, England - Wembley Stadium - 2
Started by
bee
, mar 23 2009 09:31
390 replies to this topic
Napisano 11 sierpnia 2009 - 14:46
Pewnie nie o to chodzi, ale na drugie Wembley są jeszcze bilety w normalnej sprzedaży.
Napisano 15 sierpnia 2009 - 15:46
podobno podczas soundchecku White As Snow sie objawilo...
ale i tak wiemy, ze to nic nie oznacza
dzisiaj nie bedzie mnie na posterunku podczas koncertu - jak znam zycie, nastapi zapewne rewolucja, Bonias bedzie spiewal 'Like a Virgin' z okazji dzisiejszego swieta, Edek zagra wszystko jak z nut, Larry wezmie fanke do tanca a Adam bedzie spiewal, deklamowal i tanczyl na rurze
zycze Wam topielca w niebieskim pokoiku... conajmniej albo chociaz czegos zlego i bynajmniej nie majkelowatego
dzisiaj nie bedzie mnie na posterunku podczas koncertu - jak znam zycie, nastapi zapewne rewolucja, Bonias bedzie spiewal 'Like a Virgin' z okazji dzisiejszego swieta, Edek zagra wszystko jak z nut, Larry wezmie fanke do tanca a Adam bedzie spiewal, deklamowal i tanczyl na rurze
zycze Wam topielca w niebieskim pokoiku... conajmniej albo chociaz czegos zlego i bynajmniej nie majkelowatego
Napisano 15 sierpnia 2009 - 15:52
Ktoś się nareszcie poświęcił dla ogółu...dzisiaj nie bedzie mnie na posterunku podczas koncertu - jak znam zycie, nastapi zapewne rewolucja, Bonias bedzie spiewal 'Like a Virgin' z okazji dzisiejszego swieta, Edek zagra wszystko jak z nut, Larry wezmie fanke do tanca a Adam bedzie spiewal, deklamowal i tanczyl na rurze
Nareszcie! Zaczynam znowu marzyć, śnić na jawie, znów jestem naiwnypodobno podczas soundchecku White As Snow sie objawilo...
Słuchałem dzisiaj NLOTH i z przerażeniem odkryłem, że trochę zapomniałem o tym pięknym utworze. Jak widać, "trasa promująca płytę" ma też swoje złe strony
http://sit-and-wonder.blogspot.com/
Napisano 15 sierpnia 2009 - 20:12
eja ej, ja dziś setlistuję! Chrapcio napisał wczoraj, przecieno właśnie, kto dzisiaj setlistuje?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych