2009-08-15 - London, England - Wembley Stadium - 2
#283 Guest_depe_*
Napisano 15 sierpnia 2009 - 23:48
"Bono klęknął przede mną, spojrzał centralnie w oczy i powiedział: 'I Love Poland'.
W Bad zaśpiewał coś 'polish flag'. Filmowali mnie ręczną kamerą jak szaleję w Vertigo, podczas Streets fotograf ze sceny robił zdjęcia.
Co za koncert!! Po Chorzowie one of the best.."
Napisano 16 sierpnia 2009 - 00:46
Zbych nadaje z Londynu:
"Bono klęknął przede mną, spojrzał centralnie w oczy i powiedział: 'I Love Poland'.
W Bad zaśpiewał coś 'polish flag'. Filmowali mnie ręczną kamerą jak szaleję w Vertigo, podczas Streets fotograf ze sceny robił zdjęcia.
ŁAŁ... : takie info w środku nocy...?
...... i jak tu zansnąć.... ?
Napisano 16 sierpnia 2009 - 01:01
Setlista boska, publika- beznadziejna...
Po wczrajszym koncercie mialem dosc mieszane uczucia, ale dziś chyba znowu nie będę mógł zasnąć po tym co U2 zaprezentowalo no Wembley Stadium! W pelni zgodzę sie ze publiczoność sobie nie zaslużyla na taką setlistę i wykonanie. Bylo naprawdę wspaniale! Until, NYD, Stay i Bad na jedym koncercie.. jak to możliwe, że stworzyli takiego potwora?!
Napisano 16 sierpnia 2009 - 01:53
Zbych nadaje z Londynu:
"Bono klęknął przede mną (...)
widziałam to i chyba sfilmowałam z bardzo daleka co prawda, ale powinno być coś widać...
sorry za post pod postem, ale nie wiem jak zedytować dodając cytat, może to ktoś połączyć...
Użytkownik acr edytował ten post 16 sierpnia 2009 - 02:16
Napisano 16 sierpnia 2009 - 02:30
A do tych co byli mam pytanie czy zarejestrowaliście czypodczas NYD Bonias machał w stronę wysokich trybun po stronie Edg'a? Tam była Nasza flaga i jestem na 99% pewny, że było to do nas...Zbych?...A może byłem w takim amoku i miałem fata morganę:-)
Fucking amazing show!!!
Napisano 16 sierpnia 2009 - 04:55
Pozdrawiam wszystkich hipokrytów, którzy nie byli a już zdązyli ocenić niesamowicie międzynarodową publiczność w Londynie...
A co z tymi ktorzy tam byli i nadal uwazaja,ze publicznosc byla beznadziejna...
'Akcenty Polskie- niesamowite... Ale ogolnie atmosfera na publice sztywna' To ze bylo miedzynarodowo nie swiadczy ze bylo super.
I nie chodzi o to,ze uwazam ze tylko atmosfera w Chorzowie byla swietna i wszedzie indziej jest beznadziejnie. Bylam na kilku koncertach tej trasy i na wiekszosci publicznosc byla swietna. A w Londynie po prostu nie czulo sie zadnej magii.
Napisano 16 sierpnia 2009 - 08:20
Napisano 16 sierpnia 2009 - 09:02
A co z tymi ktorzy tam byli i nadal uwazaja,ze publicznosc byla beznadziejna...
'Akcenty Polskie- niesamowite... Ale ogolnie atmosfera na publice sztywna' To ze bylo miedzynarodowo nie swiadczy ze bylo super.
I nie chodzi o to,ze uwazam ze tylko atmosfera w Chorzowie byla swietna i wszedzie indziej jest beznadziejnie. Bylam na kilku koncertach tej trasy i na wiekszosci publicznosc byla swietna. A w Londynie po prostu nie czulo sie zadnej magii.
Może mój sektor był super (sporo innych nacji), może setlista, może to że po 5 koncertach z płyty oglądałem koncert z trybun.Ja poczułem wczoraj magię na Wembley.
Pewnie,że to my mamy najlepszą publikę, ale nie popadajmy w hurraoptymizm bo jeszcze sporo musimy się nauczyć. Dla mnie ten show top 3 tej trasy na pewno, ale każdy odbiera, odczuwa inaczej
Napisano 16 sierpnia 2009 - 10:09
Zbych nadaje z Londynu:
...yyyyyyyyyyyyyyyyy bo niby erudycji mi nie brak ale nie wiem co powiedzieć...
Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:00
hmm podczas "Bad" nie słyszę nic na temat "polish flag" chyba że czegoś nie dosłyszałem, natomiast polską flagę widać na Until the end of the world :-) no i ten Edge na wyciągnięcie dłoni...
A tutaj taki fajny drobiażdżek :-)
http://www.youtube.c...h?v=vBgKTKsKqHk
Napisano 16 sierpnia 2009 - 14:42
Wembley fantastyczna, U2 takie samo. Edz zapieprzajacy po wybiegu z gitara nie do zapomnienia Do Breathe bylo sporo wolnych miejsc. Publika w moim sektorze i okolicach...ekhym!
Może mój sektor był super (sporo innych nacji), może setlista, może to że po 5 koncertach z płyty oglądałem koncert z trybun.Ja poczułem wczoraj magię na Wembley.
Pewnie,że to my mamy najlepszą publikę, ale nie popadajmy w hurraoptymizm bo jeszcze sporo musimy się nauczyć.
Czego musimy sié nauczyc? Chyba nie festyniarstwa od Wembley. Z kazdej strony ktos albo bez przerwy delektowal sie frytkami albo hot dogiem.
Siedzac przy schodach non stop ktos przechodzil z taca wypelniona 4 kubkami od browara. Masakryczne ilosci zarcia i piwa zostay przelkniete wczoraj na Wembley miedzy Breathe a Moment of Surrender. Do Beautiful day wszyscy siedzieli a na Moment of Surrender mieli problem wyciagnac komorki - droga mleczna nie zaistniala.
Napisano 17 sierpnia 2009 - 16:04
Jak juz tak piszecie o koncercie w Wembley, to dostalem dzis maila od Kasi, przyjaciolki Wojtka Generalczyka, ktory prowadzi U2 poland.com
i z ktorym siedzielismy w Chorzowie w kolejce pod brama nr.1. Cytuje:
Cześć,
zobacz nasze zdjęcia z Londynu, Wojtek spotkał Bono znowu http://www.u2poland....ews/id_news=280
pozdrawiamy
Kasia i Wojtek
Moze popatrzycie, zazdroszcze mu takiego spotkania... Wojtek to ten na 1 zdjeciu i dalej od tylu, w czapce U2 360. A ten pan, z ktorym Bono wyszedl, to jego ochrona, juz tutaj na forum byly jego zdjecia z Bono...
Napisano 17 sierpnia 2009 - 16:17
Zbych nadaje z Londynu:
Aż ciary przechodzą jak to czytam
Napisano 17 sierpnia 2009 - 18:41
a jesli tak, to czy ktos z szanownych sciagaczy moglby wykonac zwyczajowe ruchy i wrzucic mp3 na jakis serweros?
(nie piszcie, zeby sie rejestrowac na starcie czy gdzie tam sa bootlegi, bo skoro niektorzy tego nie robia od lat, najwidoczniej maja swoje powody )
mucios gracias, olivos ole! (tak mnie jakos wzielo na jalapeno
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych