Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-08-15 - London, England - Wembley Stadium - 2

390 replies to this topic

#281 Molly

Molly

Użytkownik

• Members
  • 170 Postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 23:02

Setlista boska, publika- beznadziejna...

#282 buzzons

buzzons

Użytkownik

• Members
  • 74 Postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 23:12

Przy każdym kolejnym koncercie będziemy narzekać na publikę, bo Chorzów był best of di bests?

#283 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 15 sierpnia 2009 - 23:48

Zbych nadaje z Londynu:
"Bono klęknął przede mną, spojrzał centralnie w oczy i powiedział: 'I Love Poland'.
W Bad zaśpiewał coś 'polish flag'. Filmowali mnie ręczną kamerą jak szaleję w Vertigo, podczas Streets fotograf ze sceny robił zdjęcia.
Co za koncert!! Po Chorzowie one of the best.."

#284 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 00:27

Szczęściarz z tego Zbycha :lol: Nie wiem co bym zrobił na jego miejscu.

#285 mayday

mayday

Użytkownik

• Members
  • 358 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 00:29

Kurczę, on naprawdę nas polubił i nakręcił się na Polskę ;) Bo to na pewno nie było "pod publiczkę" i zaplanowane.

Grejt!

Świetna i krzepiąca informacja na dobranoc.

Good night 2U2Forums :)

#286 kinia

kinia

Użytkownik

• Members
  • 200 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 00:46

Zbych nadaje z Londynu:
"Bono klęknął przede mną, spojrzał centralnie w oczy i powiedział: 'I Love Poland'.
W Bad zaśpiewał coś 'polish flag'. Filmowali mnie ręczną kamerą jak szaleję w Vertigo, podczas Streets fotograf ze sceny robił zdjęcia.

ŁAŁ... :wub: :wub: :wub: : takie info w środku nocy...?
...... i jak tu zansnąć.... ? :wub: :wub::wub::rolleyes: :D
Dołączona grafika

#287 jackseg1

jackseg1

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 01:01

Setlista boska, publika- beznadziejna...

Po wczrajszym koncercie mialem dosc mieszane uczucia, ale dziś chyba znowu nie będę mógł zasnąć po tym co U2 zaprezentowalo no Wembley Stadium! W pelni zgodzę sie ze publiczoność sobie nie zaslużyla na taką setlistę i wykonanie. Bylo naprawdę wspaniale! Until, NYD, Stay i Bad na jedym koncercie.. jak to możliwe, że stworzyli takiego potwora?!

#288 donya

donya

Użytkownik

• Members
  • 22 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 01:53

Absolutnie genialny koncert!!! Wczorajszy był fatalny, dzisiejszy - najskrytsze marzenie każdego wyznawcy B) I odnoszę niejasne wrażenie, że NYD zostało zagrane przez wzgląd na nas, polskie fanki i polskich fanów obecnych na obu koncertach... Idę spać, jeśli w ogóle uda mi się zasnąć. o bogowie jakie to piękne, że przede mną jeszcze Glasgow :lol: może później napiszę więcej, jak moje zdania zaczną się same układac w sensowną całość...

Zbych nadaje z Londynu:
"Bono klęknął przede mną (...)

widziałam to i chyba sfilmowałam :) z bardzo daleka co prawda, ale powinno być coś widać...

sorry za post pod postem, ale nie wiem jak zedytować dodając cytat, może to ktoś połączyć... :blink:

Użytkownik acr edytował ten post 16 sierpnia 2009 - 02:16

#289 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 02:30

Pozdrawiam wszystkich hipokrytów, którzy nie byli a już zdązyli ocenić niesamowicie międzynarodową publiczność w Londynie...

A do tych co byli mam pytanie czy zarejestrowaliście czypodczas NYD Bonias machał w stronę wysokich trybun po stronie Edg'a? Tam była Nasza flaga i jestem na 99% pewny, że było to do nas...Zbych?...A może byłem w takim amoku i miałem fata morganę:-)

Fucking amazing show!!!

#290 Molly

Molly

Użytkownik

• Members
  • 170 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 04:55

Pozdrawiam wszystkich hipokrytów, którzy nie byli a już zdązyli ocenić niesamowicie międzynarodową publiczność w Londynie...

A co z tymi ktorzy tam byli i nadal uwazaja,ze publicznosc byla beznadziejna...
'Akcenty Polskie- niesamowite... Ale ogolnie atmosfera na publice sztywna' To ze bylo miedzynarodowo nie swiadczy ze bylo super.
I nie chodzi o to,ze uwazam ze tylko atmosfera w Chorzowie byla swietna i wszedzie indziej jest beznadziejnie. Bylam na kilku koncertach tej trasy i na wiekszosci publicznosc byla swietna. A w Londynie po prostu nie czulo sie zadnej magii.

#291 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 08:20

Trudno, publika londyńska, zwłaszcza " wembleyowa " nie od dziś uchodzi za " zgnuśniałą ", już przy okazji koncertów w ramach Popmartu było o tym w U2show - siedzą sobie lordowie z minami " my już i tak wszystko widzieliśmy ". Wszystko ok, tylko mam nadzieję że gdy będzie trasa po USA, to zdołacie się jednak powstrzymać przed pisaniem po każdym jednym koncercie, że jednak " to nie to co Chorzów " ( nie zdziwię się zresztą, jeśli połowy z Was już tu wtedy nie będzie.. ). Od razu więc ustalmy, że w Norman, OK czy Raleigh, NC nie ma szans na taką MAGIĘ jak w Chorzowie, i miejmy to już za sobą.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#292 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 09:02

A co z tymi ktorzy tam byli i nadal uwazaja,ze publicznosc byla beznadziejna...
'Akcenty Polskie- niesamowite... Ale ogolnie atmosfera na publice sztywna' To ze bylo miedzynarodowo nie swiadczy ze bylo super.
I nie chodzi o to,ze uwazam ze tylko atmosfera w Chorzowie byla swietna i wszedzie indziej jest beznadziejnie. Bylam na kilku koncertach tej trasy i na wiekszosci publicznosc byla swietna. A w Londynie po prostu nie czulo sie zadnej magii.

Może mój sektor był super (sporo innych nacji), może setlista, może to że po 5 koncertach z płyty oglądałem koncert z trybun.Ja poczułem wczoraj magię na Wembley.
Pewnie,że to my mamy najlepszą publikę, ale nie popadajmy w hurraoptymizm bo jeszcze sporo musimy się nauczyć. Dla mnie ten show top 3 tej trasy na pewno, ale każdy odbiera, odczuwa inaczej :rolleyes:

#293 Clupus

Clupus

Użytkownik

• Members
  • 83 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 10:09

Zbych nadaje z Londynu:

...yyyyyyyyyyyyyyyyy bo niby erudycji mi nie brak ale nie wiem co powiedzieć...

#294 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:00

Są już nagrania U2006.com z wczoraj...

hmm podczas "Bad" nie słyszę nic na temat "polish flag" chyba że czegoś nie dosłyszałem, natomiast polską flagę widać na Until the end of the world :-) no i ten Edge na wyciągnięcie dłoni...

A tutaj taki fajny drobiażdżek :-)

http://www.youtube.c...h?v=vBgKTKsKqHk
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#295 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 14:42

Hej. Jak wróce do Polski szerzej opisze swoje wrazenia. Generalnie setlista I-DE-AL!! Marzylem o Stay,Until i Bad i udalo sie. Widocznosc z trybun
Wembley fantastyczna, U2 takie samo. Edz zapieprzajacy po wybiegu z gitara nie do zapomnienia :) Do Breathe bylo sporo wolnych miejsc. Publika w moim sektorze i okolicach...ekhym!

Może mój sektor był super (sporo innych nacji), może setlista, może to że po 5 koncertach z płyty oglądałem koncert z trybun.Ja poczułem wczoraj magię na Wembley.
Pewnie,że to my mamy najlepszą publikę, ale nie popadajmy w hurraoptymizm bo jeszcze sporo musimy się nauczyć.

Czego musimy sié nauczyc? Chyba nie festyniarstwa od Wembley. Z kazdej strony ktos albo bez przerwy delektowal sie frytkami albo hot dogiem.
Siedzac przy schodach non stop ktos przechodzil z taca wypelniona 4 kubkami od browara. Masakryczne ilosci zarcia i piwa zostay przelkniete wczoraj na Wembley miedzy Breathe a Moment of Surrender. Do Beautiful day wszyscy siedzieli a na Moment of Surrender mieli problem wyciagnac komorki - droga mleczna nie zaistniala.
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#296 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 23:00

czyli tylko tanca adamowego na rurze brak ;)
mam nadzieje, ze ktos doceni jak sie poswiecilam i dalam sie porwac poza zasieg komputera ;)

ale na ostatnie europejskie koncerty przykuwam sie do biurka!!! :)

#297 orionstar

orionstar

Użytkownik

• Members
  • 444 Postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 16:04

Pozdrawiam wszystkich!

Jak juz tak piszecie o koncercie w Wembley, to dostalem dzis maila od Kasi, przyjaciolki Wojtka Generalczyka, ktory prowadzi U2 poland.com
i z ktorym siedzielismy w Chorzowie w kolejce pod brama nr.1. Cytuje:

Cześć,
zobacz nasze zdjęcia z Londynu, Wojtek spotkał Bono znowu :) http://www.u2poland....ews/id_news=280

pozdrawiamy
Kasia i Wojtek

Moze popatrzycie, zazdroszcze mu takiego spotkania... Wojtek to ten na 1 zdjeciu i dalej od tylu, w czapce U2 360. A ten pan, z ktorym Bono wyszedl, to jego ochrona, juz tutaj na forum byly jego zdjecia z Bono...
Dołączona grafika

#298 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 16:17

Zbych nadaje z Londynu:

Aż ciary przechodzą jak to czytam :D :) ^_^

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#299 kinia2742

kinia2742

Użytkownik

• Members
  • 55 Postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 18:21

Aż ciary przechodzą jak to czytam :D :) ^_^

nietylko Ciebie ;)
One love. One life.

#300 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 18:41

my tu sobie peplamy, a czy jest juz los butlegos w super jakoscios?

a jesli tak, to czy ktos z szanownych sciagaczy :) moglby wykonac zwyczajowe ruchy i wrzucic mp3 na jakis serweros?
(nie piszcie, zeby sie rejestrowac na starcie czy gdzie tam sa bootlegi, bo skoro niektorzy tego nie robia od lat, najwidoczniej maja swoje powody ;))

mucios gracias, olivos ole! (tak mnie jakos wzielo na jalapeno ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych