Sprzedam / kupię / zamienię bilet
Napisano 25 marca 2009 - 10:23
jestem nowy* na forum joshua dlatego nowy* bo wcześniej byłem przez moment na heh.pl pod nickiem "Ashe"
Żeby nie było, że piszę nie w tym temacie Zwracam się do was z ogromną Prośbą !!
Jeżeli ktoś ma jeszcze jeden bilet na płytę to go chętnie odkupię !!
POMOCY!! a na razie kombinuję i łażę po wszystkich Empik'ach ;P
moje gg:6701999
Napisano 25 marca 2009 - 17:33
Dodatkowo dziś pani w empiku powiedziała mi że podejrzewa że w piątek bilety na płytę cytuję "powinny być", za to - dzwoniłam do biura obsługi klienta i powiedzieli mi że są na droższe sektory ale na płytę już nie będzie. Rock long luck i Rock and roll oraz CIM w Poznaniu odpisali że na płytę powinni mić, ale nie wiedzą kiedy. Mają niby obiecane...
Napisano 25 marca 2009 - 18:06
1. Mają zarezerwowaną swoją pulę biletów
2. Liczna na bilety spadkowe, chodzi mi o te które wrócą do obrotu w piątek.
...
Napisano 25 marca 2009 - 18:18
Pędźcie na czeskie ticketpro! Dziś o 17.06 udało mi się tam kupić 4 bilety na płytę! Mają jeszcze otwarte to okienko gdzie się wpisuje ilość biletów - tam gdzie kiedyś pisało że "biletów już brak". Cena to 1300 koron czyli jakieś 216zł + 200 koron za przesyłkę. Jestem w 7 niebie Już zwątpilam we wszystko a tu taki cud
A w jakiej walucie płaciłaś?? Bo chyba tylko koronami mozna płacic nie?
Napisano 25 marca 2009 - 18:37
A w jakiej walucie płaciłaś?? Bo chyba tylko koronami mozna płacic nie?
Jak masz karte kredytowa to automatycznie przewalutuje Ci na korony, a jak przelew to chyba trzeba miec konto walutowe ale zazwyczaj w Polsce sa te konta w euro i frankach szwajcarskich.
#150 Guest_madredeus_*
Napisano 25 marca 2009 - 18:41
Jak masz karte kredytowa to automatycznie przewalutuje Ci na korony, a jak przelew to chyba trzeba miec konto walutowe ale zazwyczaj w Polsce sa te konta w euro i frankach szwajcarskich.
Nie trzeba mieć konta walutowego. Po prostu idziesz do banku i robisz przelew w obcej walucie. Trzeba tylko wypełnić troszkę dłuższy niż standardowy blankiet. Minusem jest to,że pobierają za to dodatkową opłatę - różne kwoty, w zależności od banku. Tak było jakiś czas temu, może coś się zmieniło (ale to raczej tylko w kwestii wysokości opłaty). Na pewno jest możliwość zrobienia takiego przelewu
Sprawdziłam na swoim internetowym koncie - ja np. mogę zrobić taki przelew także przez neta. Bez biegania do banku.
Napisano 25 marca 2009 - 18:48
Nie trzeba mieć konta walutowego. Po prostu idziesz do banku i robisz przelew w obcej walucie. Trzeba tylko wypełnić troszkę dłuższy niż standardowy blankiet. Minusem jest to,że pobierają za to dodatkową opłatę - różne kwoty, w zależności od banku. Tak było jakiś czas temu, może coś się zmieniło (ale to raczej tylko w kwestii wysokości opłaty). Na pewno jest możliwość zrobienia takiego przelewu
Sprawdziłam na swoim internetowym koncie - ja np. mogę zrobić taki przelew także przez neta. Bez biegania do banku.
Zaraz sprawdze, dzieki.
Napisano 25 marca 2009 - 20:53
nie no ja mam oczywiscie, tylko mój facet się obudził, ze też chce.Bombel, to Ty nie masz biletu, czy dla kogos szukasz?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych