chyba nieaktualne juz co?Pojawiły się bilety na koncert w Rzymie na Ticket One.
http://www.ticketone...=CLCM2010UZ1008
Z minuty na minutę znikają.
Sprzedam / kupię / zamienię bilet
Started by
pablo
, mar 20 2009 06:30
1044 replies to this topic
Napisano 27 września 2010 - 16:41
Było aktualne tylko około 45 minut, za sceną, dwa rodzaje biletów. Pewnie coś jeszcze będzie.
Stary jak możesz i chyba juz z drugi raz trafiłeś na te bilety to dzwon do mnie! albo w ciemno kupuj 3 sztuki za sceną, kase masz na milion procent plus gift:)!
Napisano 27 września 2010 - 20:04
Stary jak możesz i chyba juz z drugi raz trafiłeś na te bilety to dzwon do mnie! albo w ciemno kupuj 3 sztuki za sceną, kase masz na milion procent plus gift:)!
To był przypadek, a zaglądam tam z ciekawości. Od jutra nie wiem, czy będę miał na to czas i możliwości - przykro mi. Próbuj, bo coś jest nie tak z tym serwisem. Jest napisane, że bilety są dostępne, a jak się wchodzi dalej, to tak naprawdę ich tam nie ma. Tak sobie myślę, że mogą się pojawić w każdej chwili. Dzisiaj tak właśnie było.
Napisano 28 marca 2011 - 17:32
Odgrzeję trochę temat z racji zbliżającego się legu amerykańskiego.
Jeśli ktokolwiek miałby wieści o 1 bilecie na płytę i 1 na trybuny na koncert w Chicago (05.07.2011), to bardzo prosiłbym o info. Chodzi mi oczywiście o bilety po w miarę normalnej cenie, bez zbytniego przepłacania. Może akurat ktoś z forumowiczów gdzieś coś zauważy przy okazji.
Jeśli ktokolwiek miałby wieści o 1 bilecie na płytę i 1 na trybuny na koncert w Chicago (05.07.2011), to bardzo prosiłbym o info. Chodzi mi oczywiście o bilety po w miarę normalnej cenie, bez zbytniego przepłacania. Może akurat ktoś z forumowiczów gdzieś coś zauważy przy okazji.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych