Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sprzedam / kupię / zamienię bilet

1044 replies to this topic

#221 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 06:03

Przestałem wierzyć, że mi sie uda, ale nadzieja umiera ostatnia :huh: ...dlatego do wszystkich czytających tę wiadomość uśmiecham się naiwnie i nieśmiało proszę o odrobinę litości ....na tym koncercie muszę być..koniec kropka. Dlatego zakupię bilety(kilka sztuk) w rozsądnej cenie...prosze o kontakt: voodracers@poczta.onet.pl

Bombel wcześniej oferowała 2 bilety.

#222 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 06:22

a kto by to czytał, co ? :)
po co, jak napiszę to inni przeczytają i się do mnie odezwią

tok rozumowania niektórych tutaj
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#223 brzo

brzo

Użytkownik

• Members
  • 134 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 06:22

Bombel, możesz mi podac maila albo numer gg twojej koleżanki ? :)

#224 Justaluc

Justaluc

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 09:12

Przestałem wierzyć, że mi sie uda, ale nadzieja umiera ostatnia :huh: ...dlatego do wszystkich czytających tę wiadomość uśmiecham się naiwnie i nieśmiało proszę o odrobinę litości ....na tym koncercie muszę być..koniec kropka. Dlatego zakupię bilety(kilka sztuk) w rozsądnej cenie...prosze o kontakt: voodracers@poczta.onet.pl

Pod tym podpisuje sie nogami, rękami i czym tylko mogę :)
Ludzie ulitujcie sie 400zł za bilet to masakra:(

ja też jeszcze raz apeluję:

KUPIĘ 2BILETY NAJLEPIEJ NA PŁYCIE ZA GÓRA 550zł

#225 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 09:20

Jeśli jeszcze raz ktoś napisze, że szuka biletu i dopłaci za to określoną kwotę, do ceny nominalnej to go zbanuję na amen.

#226 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 12:29

Zgadzam się niestety!!! Ludzie nie kupujcie biletów za taką kasę!!!

P. S. I jeszcze raz powtórzę swój apel : kupię 2 bilety na płytę po NORMALNEJ CENIE!

#227 bono_90

bono_90

Użytkownik

• Members
  • 32 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 15:28

kupie 3 bilety na plyte gg:8861708

#228 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 31 marca 2009 - 16:50

ZAMIENIĘ:

Posiadam:
Chorzów [06.08.09] (płyta)

Potrzebuję:
Zagreb2 [10.08.09] (obojętnie jaki)

#229 BIBI28

BIBI28

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 16:54

KUPIĘ DWA BILETY NA PŁYTĘ NA CHORZÓW (06.08)
gg: 5442676 mail: kzegota@gazeta.pl

#230 Justaluc

Justaluc

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 07:06

Jeśli jeszcze raz ktoś napisze, że szuka biletu i dopłaci za to określoną kwotę, do ceny nominalnej to go zbanuję na amen.

Drogi Modzie -Panu łatwo jest tak pisać jak sie posiada bilety za normalna cenę, a człowiek wie że może wcale nie pojechać jeśli nie kupi droższego biletu. Naszego społeczeństwa sie nie zmieni, bo chcąc zmian musiałoby to wszystkich dotyczyć.
Niestety jeden KTOŚ miał do sprzedania bilety i nie podał za nie ceny tylko liczył aż chętni zaproponują a on wybierze najkorzystniejszą ofertę. Mimo ze podałam dosć wysoką cenę przegrałam z innymi. Niestety zawsze znajdzie sie ktoś kto kupi bilet drożej, bo wkońcu może mu przejsć koło nosa wymarzony koncert...A dopóki znajdą sie chętni będą Ci co będą chcieli zarobić...A to nie realne by wszyscy nie chcieli kupować droższych biletów.

A ja muszę tam być, no nie ma bata! Dlatego nadal liczę że ktoś bedzie chciał sprzedać bilety za w miarę przystępna cene proszę o kontakt:
gg 5764502 :P

#231 Belatar

Belatar

Użytkownik

• Members
  • 3 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 07:51

Witam, powtórzę tu to, co już napisałem w temacie "Kompendium biletowe" - spróbujcie na stronie eventimu kupić bilety przez wybór z mapy obiektu. Pomimo, że nie widać kategorii za 190 i 140 zł na liście biletów (jako dostępnych) to na mapce są (przynajmniej te za 140) i można je wybrać i dodać do koszyka (sam tak wczoraj kupiłem). Nie ma sensu przepłacać u koni skoro można je jeszcze dostać w normalnej cenie :)
PS. To nie żart Prima Aprilisowy!!! :)

#232 Justaluc

Justaluc

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 08:45

Witam, powtórzę tu to, co już napisałem w temacie "Kompendium biletowe" - spróbujcie na stronie eventimu kupić bilety przez wybór z mapy obiektu. Pomimo, że nie widać kategorii za 190 i 140 zł na liście biletów (jako dostępnych) to na mapce są (przynajmniej te za 140) i można je wybrać i dodać do koszyka (sam tak wczoraj kupiłem). Nie ma sensu przepłacać u koni skoro można je jeszcze dostać w normalnej cenie :)
PS. To nie żart Prima Aprilisowy!!! :)

Ale pewnie zostały same bilety pojedyńcze?

#233 Belatar

Belatar

Użytkownik

• Members
  • 3 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 08:49

Ale pewnie zostały same bilety pojedyńcze?

Chyba nie tylko. Rano widziałem jeszcze kilka "grupek" po 3-4 miejsca koło siebie. Oczywiście pojedyńcze też są. Trzeba "poklikać" po sektorach i zobaczyć.

#234 Justaluc

Justaluc

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 09:11

Chyba nie tylko. Rano widziałem jeszcze kilka "grupek" po 3-4 miejsca koło siebie. Oczywiście pojedyńcze też są. Trzeba "poklikać" po sektorach i zobaczyć.

Faktycznie jest bardzo duzo miejsc wolnych :blink: nawet bardzo duzo, tylko czy ktoś się orientuje jaka jest z tamtąd widoczność i nagłośnienie????będę wddzięczna za wszelkie informacje?gdzie najlepeij usiąść, na balkonach, czy nad balkonami?

#235 fich

fich

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 09:39

witam mam do sprzedania 2 bilety 1 sektor 10g rząd 2 miejsce 18, drugi sektor 3d rząd 25 miejsce 6 . Zainteresowani pisać na maila fich@interia.pl

#236 Justaluc

Justaluc

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 09:54

Hey jeszcze godzinę temu było bardzo dużo miejsc na górne sektory, az w szoku byłam, w ciagu kilku zaledwie minut poszły wszystkie.

Udało nam sie nabyc 2 bilety, ale jeden pod drugim niestety. Czy myślicie ze jest możliwe by usiąść na schodkach?

#237 peter

peter

Użytkownik

• Members
  • 32 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 10:02

Hey jeszcze godzinę temu było bardzo dużo miejsc na górne sektory, az w szoku byłam, w ciagu kilku zaledwie minut poszły wszystkie.

Udało nam sie nabyc 2 bilety, ale jeden pod drugim niestety. Czy myślicie ze jest możliwe by usiąść na schodkach?

To prawda, bilety po 140 zniknęły baaardzo szybko. W pojedyńczych sektorach było wolnych po kilka, kilkanaście miejsc. Zdążyłem kupic 2 i po 30 min. biletów już nie ma.

#238 kamil-gk

kamil-gk

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 10:36

sprzedam 3 bilety obok siebie Sektor 3g kontakt na gg 1676577 albo maila kamil-gk@o2.pl CENA DO UZGODNIENIA

#239 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 13:45

Sprzedam 1 bilet Sektor 5g Rząd 10 Miejsce 27!
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#240 brzo

brzo

Użytkownik

• Members
  • 134 Postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 13:50

Aphasia jaka cena z przesyłką ? :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych