Sprzedam / kupię / zamienię bilet
Started by
pablo
, mar 20 2009 06:30
1044 replies to this topic
#982 Guest_madredeus_*
Posted 03 września 2010 - 17:28
Mam na sprzedaż 2 bilety na płytę na pierwszy koncert w Coimbrze (02.10.2010). Mieliśmy jechać w 5 osób niestety najpierw odpadła jedna a teraz 2 kolejne.
Bileciki po 310 zł za sztukę plus przesyłka lub odbiór osobisty we Wrześni/Poznaniu/Warszawie. Za 2-3 dni bilety wrzucę na ebay, więc gdyby ktoś chciał to trzeba szybko podjąć decyzję.
SPRZEDANE!
Jeśli ktoś ma 2 bilety na Rzym to chętnie się zamienię
Bileciki po 310 zł za sztukę plus przesyłka lub odbiór osobisty we Wrześni/Poznaniu/Warszawie. Za 2-3 dni bilety wrzucę na ebay, więc gdyby ktoś chciał to trzeba szybko podjąć decyzję.
SPRZEDANE!
Jeśli ktoś ma 2 bilety na Rzym to chętnie się zamienię
Posted 04 września 2010 - 19:58
Jeśli masz z pierwszej ręki, jako że przesunęli termin koncertu masz prawo zwrócić bilet ale chyba tylko do 10.09Posiadam bilety na płytę:
SevillaCoimbra (I)- SPRZEDANY
Ewentualnie odstąpię w cenie nominalnej...
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Posted 06 września 2010 - 11:41
Zatem i mi się znów przyjdzie wpisac. Kolejna osoba z ekipy wyjazdowej się wykrusza więc mam do sprzedania bilet na płytę na koncert w Coimbrze (pierwszy koncert) w dniu 02.10.2010. Termin koncertu nakłada się z terminem mojego wyjazdu na europejski meeting. Sprzedam po 310zł tyle zapłaciłam plus przesyłka.
Nieaktualne - Sprzedane
Nieaktualne - Sprzedane
"I'm not afraid of anything in this world
There's nothing you can throw at me that I haven't already heard
I'm just trying to find a decent melody
A song that I can sing in my own company (...)"
Posted 08 września 2010 - 13:30
No to znów wpisuję się w tym wątku.
Mój znajomy jednak nie jedzie i mam jeden wolny bilet na płyte do Monachium. kontakt na PM.
Mój znajomy jednak nie jedzie i mam jeden wolny bilet na płyte do Monachium. kontakt na PM.
Posted 13 września 2010 - 23:20
Bilet na płytę na koncert w Monachium (15.09.2010), który mam do sprzedania, jest nadal wolny - jak coś szukać i pytać o mnie pod stadionem, choć jeszcze jutro oczywiście zaglądnę na forum.
Nieaktualne - Sprzedane dziś rano (14.09.)
Nieaktualne - Sprzedane dziś rano (14.09.)
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users