Sprzedam / kupię / zamienię bilet
Posted 20 marca 2009 - 06:30
Ja osobiście chyba będę miał 1 bilet na płytę do sprzedania oczywiście po 190 PLN - wszystko zależy od tego czy ja i Newton dostaniemy bilety tak jak zamówiliśmy czy też gdzieś się zagubią.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 20 marca 2009 - 07:34
Ja chciałabym bardzo kupić 4 bilety ....
No Ty to akurat masz problem!
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 20 marca 2009 - 08:02
Edit: Rzecz jasna najlepiej będzie jak ktoś się odezwie jeszcze dzisiaj (kwestia przelewu i dotarcia pieniędzy)
Posted 20 marca 2009 - 10:09
Ludzie, kupujcie na trybuny bilety a nie za wszelką cenę na płytę
Wyprzedadzą się z trybun to będzie 2 Chorzów
No to kupuj, cwaniaku
Żaden szanujący się maniak U2 nie będzie siedział gdzieś w strefie ludzi pochłaniających chipsy w dodatku około 100 metrów od sceny.
No chyba, ze jest zmuszony przez okoliczności (młody wiek, niski wzrost itd.)
.
Posted 20 marca 2009 - 10:20
Cwaniakiem to ty jesteś, po co kupowałeś 1 bilet więcej?
Zlinczować cie tylko....
Raskol wyluzuj, przecież to miało być żartobliwe (stąd to )
A jeden bilet więcej kupiłem po to, żeby w razie jak by nie udało sie kupić koledze, bym mógł mu odsprzedać. Ale jemu się udało.
Poza tym gdy będę sprzedawać bilet to po cenie nominalnej.
Nie widzę tu cwaniactwa a raczej przezorność.
Posted 20 marca 2009 - 10:49
Mam zamowienie na 2 na plyte. Ale stac mnie na 1. 2 oddam po cenie rynkowej i ewentualnie jakiegos browara
Sprawa naprawde pilna, chcialbym dzisiaj sie ugadac z Ta osoba i zrobic przelew. Osobiscie, wspolnie. bez zadnych przekretow.
Dla tego najlpepiej ktos z wawy. Moje gg 1621712.
Czekam.
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users