Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ustrzel Konika

665 replies to this topic

#221 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:15

Wlasnie dlatego coraz czesciej wstyd mi za polakow, klikales cala noc po to zeby kupic bilet i go shandlowac drozej... nie masz na rate w providencie? ze sprzedajesz bilety po 400 pln? Kurde co z Ciebie za konik to i po 350 zl maja dobrze sie cenisz ale lamiesz prawo a ups czy pan od kielbaski jak to ladnie napisales czy eventim poczta polska nie wiem i Papiez tego prawa nie lamia bo nie handluja biletami. Wiec jesli masz odrobine rozumu to nie wypowiadaj sie na forum dla fanow, bujaj sie z tymi biletami bo tu nikt od Ciebie nie kupi. Jesus Christ co za ludzie tu wchodza?

#222 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:19

Wlasnie dlatego coraz czesciej wstyd mi za polakow, klikales cala noc po to zeby kupic bilet i go shandlowac drozej... nie masz na rate w providencie? ze sprzedajesz bilety po 400 pln? Kurde co z Ciebie za konik to i po 350 zl maja dobrze sie cenisz ale lamiesz prawo a ups czy pan od kielbaski jak to ladnie napisales czy eventim poczta polska nie wiem i Papiez tego prawa nie lamia bo nie handluja biletami. Wiec jesli masz odrobine rozumu to nie wypowiadaj sie na forum dla fanow, bujaj sie z tymi biletami bo tu nikt od Ciebie nie kupi. Jesus Christ co za ludzie tu wchodza?

kozioł i to do tego matoł i czytac nie umie. a gdzie ja napisałem ze chcę coś sprzedać?? jednak racjonalne myslenie wyłączone...szkoda
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus . "Mistrz i Małgorzata

#223 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:21

siodlo Ci sie poluzowalo ;) hie hie hie ;)

#224 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:22

siodlo Ci sie poluzowalo ;) hie hie hie ;)

a umiesz czytac?? to przeczytaj jeszcze raz to co napisałem tym razem ze ZROZUMIENIEM...
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus . "Mistrz i Małgorzata

#225 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:26

Znasz sie na zartach? przeczytalem juz wczesniej. Racji nie masz co do sprzedazy biletow drozej, dla mnie zadnych argumentow nie widzialem...

#226 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:26

nic głupszego w życiu nie słyszałem... jak czymś złym może być że ktoś kupuje bilet na koncert swojego ukochanego zespołu, że jest gotów zapłacić każdą cenę za bilet?? racjonalne myslenie wyłączone?? szkoda.... i dodam ze nie jestem koniem, że kupiłem sobie dwa bilety klikając całą noc, ale mam świadomość że są ludzie dla których ważne jest to żeby iść na koncert a nie to od kogo i za ile kupią bilet.

Owszem - dla mnie jest ważne, a nawet bardzo ważne, żeby iść na koncert i jestem w stanie zapłacić każdą UCZCIWĄ cenę za bilet pod jednym tylko warunkiem - że nie jest to cena od konika, ale legalna stawka. Kupowanie od koników to - według mnie - przyzwalanie na najzwyklejsze okradanie fanów - nie tylko z pieniędzy...

#227 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:28

kozioł i to do tego matoł i czytac nie umie. a gdzie ja napisałem ze chcę coś sprzedać?? jednak racjonalne myslenie wyłączone...szkoda

Nie wiem skąd się tu wziąłeś i gdzie pisywałeś, ale do Twojej wiadomości - na tym forum nie będziemy tolerować wyzywania innych użytkowników, więc daruj sobie.

#228 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:33

jak ktos ma login to podrzucam odrazu link sa bilety na plyte:)

https://shop.ticketp...asp?evnt=421819

a jak nie to szybka rejestracja

ticketpro.cz

#229 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:35

ale dlaczego nie bierzecie pod uwagę że ktoś może mieć więcej kasy niż wy i może byc mu wszyatko jedno??

To ze ma więcej kasy nie znaczy, ze musi psuć rynek.
U2

#230 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:38

na tym forum nie będziemy tolerować wyzywania innych użytkowników, więc daruj sobie.

chciałem niesmiało zauważyć że to kolega Kozioł pierwszy mnie wyzwał od koników, więc chyba miałem prawo się zdenerwować...prawda??

#231 m~p

m~p

Użytkownik

• Members
  • 127 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:38

A ja będę konsekwentna i będę podrzucać, aktualniać i zgłaszać koników...

- http://www.allegro.p...009_okazja.html

- http://www.allegro.p...rzow_bilet.html

- http://www.allegro.p..._chorzowie.html

#232 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:39

To ze ma więcej kasy nie znaczy, ze musi psuć rynek.

ale to jest wolny rynek, decydują popyt i podaż, juz od 20 lat nie żyjemy w komuniźmie...

#233 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 17:41

chciałem niesmiało zauważyć że to kolega Kozioł pierwszy mnie wyzwał od koników, więc chyba miałem prawo się zdenerwować...prawda??

Każdy ma prawo się zdenerwować, więc i Ty nie jesteś wyjątkiem, ale niech Ci to nie wejdzie w krew... ;)

#234 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:11

http://allegro.pl/it...y_na_plyte.html

http://allegro.pl/it...ny_od_reki.html

http://allegro.pl/it...to_sprawdz.html

http://allegro.pl/it...009_okazja.html

http://allegro.pl/it..._chorzowie.html

#235 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:15

ale to jest wolny rynek, decydują popyt i podaż, juz od 20 lat nie żyjemy w komuniźmie...

powiedziałbym co jest nie tak w tej wypowiedzi, ale może po prostu lepiej kolega zrobi po swojemu, a przynajmniej tak, jak wymaga od innych: pomyśli racjonalnie i przeczyta ze zrozumieniem co napisał Fledge.

#236 CocoJumbo

CocoJumbo

Użytkownik

• Members
  • 104 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:16

Ja się z Panem Tareyem zgadzam, sam biletów nie dostałem, szukam, kombinuję, ale wiem, że jeżeli mi się nie uda nigdzie albo od nikogo dostać po uczciwej cenie, to kupię od konika. Bo CHCĘ iść na koncert. Na płytę, ze znajomymi, którym bilety na płytę udało się kupić.
Rozumiem bycie przeciw konikom, ale nie rozumiem bycia przeciwko zdesperowanemu fanowi gotowemu kupić u konika. Wyobraźcie sobie, Witas czy Max, że jest już lipiec, nie macie biletu i na żadne uczciwe źródło nie można już liczyć. Będziecie w stanie się tak zaprzeć i nie pójść? Nie wiem, ale ja nie jestem. Prawda jest taka, że mówicie swoje opinie z perspektywy ludzi, którzy wejście na koncert (i to na płytę) mają już zapewnione i nie rozumiecie tych, którzy tak nie mają

#237 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:18

Ja się z Panem Tareyem zgadzam, sam biletów nie dostałem, szukam, kombinuję, ale wiem, że jeżeli mi się nie uda nigdzie albo od nikogo dostać po uczciwej cenie, to kupię od konika. Bo CHCĘ iść na koncert. Na płytę, ze znajomymi, którym bilety na płytę udało się kupić.
Rozumiem bycie przeciw konikom, ale nie rozumiem bycia przeciwko zdesperowanemu fanowi gotowemu kupić u konika. Wyobraźcie sobie, Witas czy Max, że jest już lipiec, nie macie biletu i na żadne uczciwe źródło nie można już liczyć. Będziecie w stanie się tak zaprzeć i nie pójść? Nie wiem, ale ja nie jestem. Prawda jest taka, że mówicie swoje opinie z perspektywy ludzi, którzy wejście na koncert (i to na płytę) mają już zapewnione i nie rozumiecie tych, którzy tak nie mają

jeszcze 10 min temu byly bilety na czeskim ticketpro to moze tam kup za normalna cene, kon to ostatecznosc i nie za 400 zl bo za 450 to teraz kupujesz bilet na sektor.

#238 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:24

Ja się z Panem Tareyem zgadzam, sam biletów nie dostałem, szukam, kombinuję, ale wiem, że jeżeli mi się nie uda nigdzie albo od nikogo dostać po uczciwej cenie, to kupię od konika. Bo CHCĘ iść na koncert.

Wszystko ładnie, ale zastanowiłeś/aś się czemu nie mogłaś/eś kupić biletu po normalnej cenie i teraz musisz kombinować? Bo KOŃ zwinął Ci go sprzed nosa.

#239 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:28

Wszystko ładnie, ale zastanowiłeś/aś się czemu nie mogłaś/eś kupić biletu po normalnej cenie i teraz musisz kombinować? Bo KOŃ zwinął Ci go sprzed nosa.

Max ma rację - jestem bardzo ciekawa gdyby można było uzyskać informację ile biletów kupili fani, a ile trafiło w ręce koników - myślę, że na pewno bylibyśmy wszyscy zaskoczeni - i nie sądzę, że pozytywnie...

#240 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 25 marca 2009 - 18:29

10/10

ale dlaczego nie bierzecie pod uwagę że ktoś może mieć więcej kasy niż wy i może byc mu wszyatko jedno?? a jeśli chodzi o wolny rynek to gdzie tu mowa o przyzwoitości?? dlaczego na imprezie może zarobić eventim sp. z o.o., poczta polska, ups, facet który zawiezie mnie na koncert autokarem, gość który sprzeda mi kiełbaske z grila jak już dojadę, a nie moze zarobić jan kowalski jeśli tylko znajdzie nabywcę?

Był gość z Livenation, jest i konik. Powodzenia, nachap się za nas wszystkich.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych