Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kompendium biletowe

556 replies to this topic

#301 QQRyQ

QQRyQ

Użytkownik

• Members
  • 79 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 12:55

U2 360° Tour - ostatnia szansa, aby kupic bilet na koncert w Polsce!

Szanowni Panstwo,

6 sierpnia na Stadionie Slaskim w Chorzowie zagra legendarny zespól U2 w ramach swiatowej trasy U2 360° Tour. Bilety na to wydarzenie rozchodza sie blyskawicznie.

Pragniemy poinformowac, ze bilety w cenach 140zl oraz 190zl zostaly juz sprzedane.

Jesli chcecie Panstwo wybrac sie na ten wyjatkowy koncert prosimy o zakupienie biletów w najblizszym czasie.

Prosimy:
kliknac tutaj, aby przejsc do zakupu biletów w cenie 450zl lub 825zl
kliknac tutaj, aby przejsc do zakupu biletów VIP
W razie pytan i watpliwosci prosimy o kontakt z naszym biurem pod nr telefonu 22 646 06 49

Z powazaniem,
Live Nation Polska

Jakoś muszą przekonać ludzi do kupna tych droższych biletów aby się w końcu z ich sprzedażą coś ruszyło. :P A jak jest z tym wyprzedaniem biletów na płytę to nikt do końca nie wie więc nadzieję można dalej trzymać w sobie ;)
Mój świat, powiadam, jest chory
Władają nim potwory..

#302 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 13:06

Jakoś muszą przekonać ludzi do kupna tych droższych biletów aby się w końcu z ich sprzedażą coś ruszyło.

Szczególnie, że w przyszłym tygodniu ludzie znowu będą mogli kupować tańsze ;)
Dołączona grafika

#303 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 13:08

no własnie QQRyQ pan w jednym z punktów sprzedaży eventimu, powiedział mi iż bardzo możliwe jest to, że mają jeszcze tańsze bilety, ale najpierw chcą się pozbyć droższych. No i kazał przychodzić i się dowiadywać. Także jak na mój gust bilety będą, ale czekanie może wykończyć.

Szczególnie, że w przyszłym tygodniu ludzie znowu będą mogli kupować tańsze wink.gif

co Ty wiesz?
-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#304 QQRyQ

QQRyQ

Użytkownik

• Members
  • 79 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 13:08

Szczególnie, że w przyszłym tygodniu ludzie znowu będą mogli kupować tańsze ;)

Dajesz sobie uciąć za to, to i owo? :P
Władają nim potwory..

#305 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 13:13

co Ty wiesz?

Ja nic nie wiem, jak słuszenie zauważył Max w innym temacie :ph34r:
Dołączona grafika

#306 QQRyQ

QQRyQ

Użytkownik

• Members
  • 79 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 13:14

Ja nic nie wiem, jak słuszenie zauważył Max w innym temacie :ph34r:

Ty tylko siejesz nadzieje w sercach tych wszystkich ludzi ;) a jak się okaże, że na marne to spłoniesz na stosie :P
Władają nim potwory..

#307 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 16:21

KTO ZAPISYWAŁ SIĘ W EVENTIMIE NA LISTĘ REZERWOWĄ NA BILETY NA PLYTE - MOŻE JE ODEBRAĆ DZISIAJ OK. 19.00.
NIE WSZYSCY PEWNIE ODBIORĄ, WIĘC BĘDĄ ZWROTY DZISIAJ WIECZOREM I JUTRO RANO ALE W PUNKCIE EVENTIMU W ALEJACH... POWODZENIA!

PS - co oznacza, ze w malych ilosciach, ale beda sie pojawiac...

#308 Inverness

Inverness

Użytkownik

• Members
  • 17 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 16:50

KTO ZAPISYWAŁ SIĘ W EVENTIMIE NA LISTĘ REZERWOWĄ NA BILETY NA PLYTE - MOŻE JE ODEBRAĆ DZISIAJ OK. 19.00.

eee może pytanie nie na miejscu, ale gdzie była w ogóle możliwość zapisania się na jakąś listę rezerwową??? W jakimś konkretnym punkcie Eventimu, czy na ich stronie? Bo jeśli to pierwsze, to węszę niesprawiedliwość spowodowaną tym, że w jednym miejscu pracownicy są poinformowani co i jak o niebo lepiej niż w innym, a jeśli drugie, to znaczy, że dopadła mnie zaćma bo nigdzie takiej opcji nie widziałam...

(powyższe poirytowanie nie jest spowodowane wrogością do kogokolwiek poza konikami, a jedynie bezsilnością i zwątpieniem...)

#309 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 18:52

tak zwane bilety spod lady...

#310 Św. Wit

Św. Wit

Użytkownik

• Members
  • 91 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:41

Facet z wrocławskiego Empiku powiedział mi dzisiaj, że bilety na płytę cały czas są, tylko Eventim chce najpierw sprzedać te droższe. I nie wyglądało to na jego własną spiskową teorię.

#311 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:11

Facet z wrocławskiego Empiku powiedział mi dzisiaj, że bilety na płytę cały czas są, tylko Eventim chce najpierw sprzedać te droższe. I nie wyglądało to na jego własną spiskową teorię.

też tak mi się wydaje - ciekawe tylko kiedy będą dostępne?

#312 dochna

dochna

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:38

koleżanka we wro chciała w empiku upolować bilecik i niestety, ponoć rzucili o 12, szybko się rozeszły i nie wiadomo kiedy następna partia
Im bardziej Puchatek zaglądał do środka
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było

#313 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:50

Dzisiaj byłem w poznańskim empiku i z tego co mi oczekujący w kolejce powiedzieli, to przez 6 godzin wydrukowano 30 biletów, z czego 10 kupiła jedna osoba (pewnie koń).

Generalnie tłok taki że az dozownik z woda przynieśli, bo niektóre dziewuchy na skraju wyczerpania były :)
U2

#314 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:59

eee może pytanie nie na miejscu, ale gdzie była w ogóle możliwość zapisania się na jakąś listę rezerwową??? W jakimś konkretnym punkcie Eventimu, czy na ich stronie? Bo jeśli to pierwsze, to węszę niesprawiedliwość spowodowaną tym, że w jednym miejscu pracownicy są poinformowani co i jak o niebo lepiej niż w innym, a jeśli drugie, to znaczy, że dopadła mnie zaćma bo nigdzie takiej opcji nie widziałam...

(powyższe poirytowanie nie jest spowodowane wrogością do kogokolwiek poza konikami, a jedynie bezsilnością i zwątpieniem...)

rzuciłam te informacje na prosbe kolezanki spoza naszego forum, ktora po wielu dniach zalamki i zwatpienia pojechala zakupic bilety w empiku a tu sie okazalo, ze wlasciwie moze sobie spokojnie wpasc w depresje... pojechala do eventimu gdzie dowiedziala sie 'nie ma, moze beda, prosze sprawdzac', po kilku minutach rozmowy pani zgodzila sie ja wpisac na 'liste rezerwowa' - zadne bilety spod lady. kolezanka nie ma nikogo znajomego tam ani nic z tych rzeczy... pani miala juz tam kilka telefonow na liscie i obiecala, ze da znac, jak sie pojawia zwroty. pojawily sie, wiec zadzwonila i przekazala co i ja wam przekazalam. wyglada na to, ze to po prostu mila osoba, ktorej sie zal zrobilo tych desperatow szukajacych szczescia i biletow...
ktos na pm mi napisal, ze eventim jest zamkniety w soboty - warto sprawdzic ich w poniedzialek, warto sprawdzac strone co jakis czas (sama tak robie z berlinem). acha, sprzedaja tylko po 2 sztuki... reglamentacja...

#315 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 22:05

dzięki za info!

#316 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 23:24

byłam w drugim gdańskim empiku chwile przed zamknięciem i pani powiedziała, że w ogole nie było tych tańszych biletów i nie wie czy i kiedy będą.także co empik to obyczaj
-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#317 margoda

margoda

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 28 marca 2009 - 09:50

W Empiku w Wawie na Nowym Świecie i w Juniorze do 10:30 nie było nic -nawet tych za 450 przez jakiś czas nie można było kupić. Przy mnie sprzedawca dzwonił do Eventimu, ponieważ mieli maila od nich że bilety na płytę będą, ale oficjalnie mu powiedzieli, że tańsze bilety są wyprzedane. W Live Nation poinformowali do, że to czy Empik dostanie pulę zależy od Eventimu. :(

#318 ksiądz

ksiądz

Użytkownik

• Members
  • 13 Postów

Napisano 28 marca 2009 - 14:36

a ja czekałem od pieprzonej 5 rano!! bilety miały być już 9 a wrzucili tak naprawde o 13!! pieprzony Eventim sobie leci w kulki. i tak było w całej polsce nie tyko w poznaniu. ale podobno jeszcze mieli rzucić po południu ale tego już nie wiem bo poszedlem do chaty z bilecikami:D

a co do tańszych to tylko mówili ze nie bedzie a wrzucili je potem. tylko nie wiem po co to wszystko tak robia beznadziejne przeciez wiadomo ze i tak w koncu rozejda sie wszystkie bilety bez wzgledu na cene. tylko sobie odejmuja klientow.

Użytkownik bee edytował ten post 28 marca 2009 - 18:02

#319 mobius

mobius

Użytkownik

• Members
  • 20 Postów

Napisano 28 marca 2009 - 15:00

bilety po 140 i 190 z pewnoscia jeszcze sa, ale szmaciana firma LN nie puszcza ich zeby co bardziej niecierpliwi ludzie bez biletu polecieli na te za 450.

dlatego polecam jeszcze troche poczekac, a jesli sie myle to za miesiac - dwa te za 450 jeszcze beda i wtedy trzeba bedzie je zaatakowac.

co do empikow to zalezne one sa wlasnie od LN czy tam eventimu dlatego wiedza tyle co my, albo nie chca powiedziec wiecej. a to ze ktos w ostatnich dniach wychaczyl bilet za 140 lub 190 w empiku czy przez internet to mial szczescie ze akurat znalazly sie w systemie.

troche a nawet bardzo to niesprawiedliwe i ewidentne sepienie sie firmy na nasza kase.

#320 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 28 marca 2009 - 15:25

bilety po 140 i 190 z pewnoscia jeszcze sa, ale szmaciana firma LN nie puszcza ich zeby co bardziej niecierpliwi ludzie bez biletu polecieli na te za 450.

dlatego polecam jeszcze troche poczekac, a jesli sie myle to za miesiac - dwa te za 450 jeszcze beda i wtedy trzeba bedzie je zaatakowac.

co do empikow to zalezne one sa wlasnie od LN czy tam eventimu dlatego wiedza tyle co my, albo nie chca powiedziec wiecej. a to ze ktos w ostatnich dniach wychaczyl bilet za 140 lub 190 w empiku czy przez internet to mial szczescie ze akurat znalazly sie w systemie.

troche a nawet bardzo to niesprawiedliwe i ewidentne sepienie sie firmy na nasza kase.

A nie pomyślałeś przypadkiem o czymś takim jak zwroty i nie zapłacone zamówienia, właśnie to spływając spowrotem pozwala na pojawienie się ich w systemie.

Gdyby "firma" miała się tak sępić to nie bawiła by się w wypuszczamy 30 biletów o 13:30 jutro, kolejne 9 damy jeszcze dziś o 9:12, tylko odrazu w nocy z piątku na sobotę złapała by ten temat powiedzmy po sprzedaży około 50 % biletów na płytę.

... :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych