2009-07-11 - Paris, France - Stade de France
Napisano 11 lipca 2009 - 22:19
Napisano 11 lipca 2009 - 22:25
Napisano 11 lipca 2009 - 22:28
No właśnie. Można by było spekulować, że liczy się cała otoczka a nie muzyka. Jasne, że na żywo jest inaczej, ale jak Bono będzie śpiewał tak jakoś bez jaj i to wszystko będzie takie nudnawe to raczej błyskotki ich w moich oczach nie uratują...
z jajami czy bez, ale ciagle czytam 'stadion faluje', 'publiak w histerii', 'totalny odlot'...
to nie jest reakcja na brak jaj...
Napisano 11 lipca 2009 - 22:28
Napisano 11 lipca 2009 - 22:29
Czyli może się opłacało czekać ! Bo już miałem przestać wysiadywać i na bieżąco sprawdzać set .
A jednak ! Ech chyba sobie odpuszcze takie siedzenie. Na razie wszystkim miłego czekania na MOS !
Ja jakims cudem zmusiłem siebie do NIE oglądania filmików na youtube i ściągania bootlegów. Utrzymuję sie przy życiu przy relacjach live na forum i opiniach w prasie, a mam ich sporo wokoło. Nie mogę sie doczekać nowych aranżacji, rarytasów, sceny, zmęczenia i euforii! Na dzis odliczam czas.. i boję się czym bedę zajmował w życiu, gdy ta U2 nawałnica przejdzie przez moje życie. Jedno jest pewne: ślad na psychice zostanie podobnie jak po Vertigo, a przygoda pod haslem "EIRE" nabierze nowego, pełnego znaczenia.
Napisano 11 lipca 2009 - 22:30
Bo jesteśmy fanami na dobre i na złe ! I nie mów, że fan nie chciałby zobaczyć swoich idoli na żywo nawet jeśli odwalają manianę, jaką jest brak pomysłu na stworzenie szoł ... Maski - niewypał, intro outro - niewypał, brak kilku nowych żywiołowych nr, które by rozruszały show - brak. Kilka plusów na całą stertę minusów to jak na taki zespół porażkaz jajami czy bez, ale ciagle czytam 'stadion faluje', 'publiak w histerii', 'totalny odlot'...
to nie jest reakcja na brak jaj...
Według tego co słyszymy teraz to bez wątpienia VT>.....>360 Human Rights, kącik z ZOOTV, bębny podczas LAPOE itp itd SHOW!jakąż to fantastyczną trasą było Vertigo Tour ( akurat ja tak zawsze twierdziłem ).
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych