2009-06-30 - Barcelona, Spain - Camp Nou
Posted 01 lipca 2009 - 11:56
Jestem w tych bootlegach niedoświadczony więc pomóżcie
Pobrałem ten plik, chcę go rozpakować a on pisze, że nie może, bo... nie ma czego.
Jak to uruchomić?
Pobrałeś obie paczki?
Wygląda że wystarczy mieć winrar'a i powinno się dać.
Zaraz zaciągne drugą to się zobaczy
edit:
Wszystko gra i trąbi :]
So dream out loud
Posted 01 lipca 2009 - 12:04
Crazy wgniata, w Chorzowie nie tylko wgniecie, ale też zmiecie, nic ze mnie nie zostanie, miazga.
With or Without You rzeczywiście trochę anemiczne, za to I Still znakomity! Dawno tak dobrej wersji nie słyszałem... TUF świetny, przyłożyli się, SBS bez intro z Vertigo Tour już nie brzmi tak dobrze dla mnie, Streets też wolałem w wersji z VT, Ultraviolet rewelacyjny, Bono nie powinien się wyręczać publiką przy śpiewaniu samego "Ultraviolet" w dwugłosie z Edge'em brzmi znakomicie! MoS poprawny, liczyłem na więcej. One uroczo położone Reszta w normie, ale wiadomo, że na koncercie to bym przy każdym numerze przeżywał orgazmiczne spazmy
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 01 lipca 2009 - 12:04
a MoS natomiast ma duszę, kurcze. naprawdę ma duszę, ma to COŚ. niesamowitości.
spieprzone za to wowy, streets i pride. w sensie, przeciętne. do tego bez sensu vertigo i cobl.
Edited by acr, 01 lipca 2009 - 12:07 .
#286 Guest_depe_*
Posted 01 lipca 2009 - 12:12
NLOTH - b. dobre wykonanie, nieco zbliżone do NLOTH2, jest moc!
GOYB - przeciętne, na szczęśćie z mini-intro
MAGNI, BDAY - mocne, świetne wersje
ISHFWIFor, AOHarlem - zajebiste! jak za starych dobrych czasów
Posted 01 lipca 2009 - 12:24
Posted 01 lipca 2009 - 12:26
a MoS natomiast ma duszę, kurcze. naprawdę ma duszę, ma to COŚ. niesamowitości.
W 100% się zgadzam, Bono wcale nie przesadził mówiąc, że MoS jest tym dla tego albumu czym One był na Achtung Baby. Udowodnili tym, że nie stracili umiejętności nagrania takich arcydzieł jak te z Joshua Tree i AB, może już nie będzie im dane nagranie CAŁEGO tak świetnego albumu, ale pojedyncze wystrzały i owszem. Tylko akurat to barcelońskie wykonanie do mnie nie trafiło, wolę wersję studyjną, może za poźno to zagrali? Przecież na końcu zawsze można zagrać "40" i nikt narzekać nie będzie Z HTDAAB Vertigo jak najbardziej zostać powinno, wyjątkowo koncertowy numer, force is with it
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 01 lipca 2009 - 12:38
Pobrałeś obie paczki?
Wygląda że wystarczy mieć winrar'a i powinno się dać.
Zaraz zaciągne drugą to się zobaczy
edit:
Wszystko gra i trąbi :]
Pobrałęm obie, z tym że przy pobieraniu nie dałem "otwórz za pomocą" tylko "zapisz jako".
Błąd?
EDIT:
Działa, jakoś się uporałem ;p
Sory za zamieszanie.
#292 Guest_depe_*
Posted 01 lipca 2009 - 12:45
AnkaKoler - zgodnie z przewidywaniami i oczekiwaniami co poniektórych - MIECIE! ooooooo-ooooooooo!!! Barcelońska publika spisała się.. Bar-Ce-Lo-Na .. You know Your name..
TUFire - potęga, świetne wykonanie, największa niespodzianka tej First Night, wizualnie wygląda naprawdę cudnie
COBLights - wersja w zasadzie taka sama jak na VTour, ale jakby bardziej 'smętniejsza'; nie bede sie specjalnie smucił jakby to wypadło z seta. Na plus - dobre miejsce w setliście, zajebiste doznania wzrokowe
Vertigo - dokładnie to samo jak wyżej
Posted 01 lipca 2009 - 12:47
Pobrałęm obie, z tym że przy pobieraniu nie dałem "otwórz za pomocą" tylko "zapisz jako".
Błąd?
Jak masz pobrane obie w całości ( chociaż to oddzielne mp3 więc zawsze coś powinno wypakować ), a dałeś "zapisz jako" to może zmieniłeś przypadkiem typ pliku.
Upewnij się, że masz na obu rozszerzenia ".rar"
Jeśli nie to zmień z palca:
Narzędzia -> Opcje folderów -> zakładka Widok -> odznacz "Ukryj rozszerzenia znanych plików" -> i zmień rozszerzenia na " .rar"
edit:
Działa to luz.
Enjoy
pzdr
So dream out loud
Posted 01 lipca 2009 - 12:52
So dream out loud
Posted 01 lipca 2009 - 12:54
You bury your treasure
Where it can't be found
But your love is like a secret
That's been passed around
#299 Guest_depe_*
Posted 01 lipca 2009 - 13:10
SBSunday - jak zwykle wporzo ale bez rewelacji, jak dla mnie mogliby to grać wymiennie z np. z Bulletem albo Disotheque czy coś tam
Pride - j.w.; dla niektórych bez tego nie ma koncertu U2, mi się przejadło i mogłoby juz ustąpić miejsca innemu kawałkowi choć na 360T doznajemy przyzwoitej wersji..
MLK - takie dokończenie Pride, nic wielkiego w sumie
WalkOn - na EleT miotło, tutaj nie za bardzo, troche denerwujace to co chwila 'AąSanSuczi'.. ale ogólnie może być, jako Fan FC Liverpoolu - podoba mi sie snippet na koniec..
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users