Jump to content

Photo

2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion

890 replies to this topic

#81 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 posts

Posted 16 marca 2009 - 21:56

witam. jestem strasznie zdesperowany faktem że nie będę mógł być na koncercie w Chorzowie.ktoś kiedyś pisał że jest możliwy drugi koncert dzień później ale nie wiem ile w tym prawdy.w takiej sytuacji chciałbym pojechać do Berlina bo to najbliżej i w dobrym terminie, przynajmniej dla mnie. tylko zupełnie nie wiem ile kosztowałby taki wyjazd + bilet. bardzo prosze o jakies rady w tej kwestii.

#82 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 posts

Posted 17 marca 2009 - 09:06

witam. jestem strasznie zdesperowany faktem że nie będę mógł być na koncercie w Chorzowie.ktoś kiedyś pisał że jest możliwy drugi koncert dzień później ale nie wiem ile w tym prawdy.w takiej sytuacji chciałbym pojechać do Berlina bo to najbliżej i w dobrym terminie, przynajmniej dla mnie. tylko zupełnie nie wiem ile kosztowałby taki wyjazd + bilet. bardzo prosze o jakies rady w tej kwestii.

Witaj w klubie, ja niestety tez nie moge być w Chorzowie. czytaj ten wątek a na pewno wszystko sie wyjasni z czasem.

#83 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 17 marca 2009 - 09:30

No ja przezornie zrobiłem nawet sobie rezerwację noclegu w ETAPie po koncercie :P gdyż nie zamierzam tłuc się potem z powrotem niewyspany samochodem.

Proponuję innym, którzy również nie lubią jeździć nocą, aby zrobili to samo, póki są miejsca jeszcze w tanich hotelach....
Polecam sieci typu Etap Hotels, Formula1 czy B&B. O trochę wyższym standardzie (i przez to cenach) są hotele sieci Ibis.

#84 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 posts

Posted 17 marca 2009 - 10:51

No ja przezornie zrobiłem nawet sobie rezerwację noclegu w ETAPie po koncercie :P gdyż nie zamierzam tłuc się potem z powrotem niewyspany samochodem.

Proponuję innym, którzy również nie lubią jeździć nocą, aby zrobili to samo, póki są miejsca jeszcze w tanich hotelach....
Polecam sieci typu Etap Hotels, Formula1 czy B&B. O trochę wyższym standardzie (i przez to cenach) są hotele sieci Ibis.

Ktory Etap wybrales? Zupelnie nie wiem ktory najbliżej stadionu.

#85 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 17 marca 2009 - 11:23

Nie patrzyłem na odległość od stadionu, ale na położenie przy Ringu... (od strony Wschodniej --> bliżej domu).

Ja wybrałem:
Etap Hotel Berlin Ost Marzahn
Tel : (+49) 030 54 00 32 20 | Allee der Kosmonauten 33c - 12681 BERLIN

#86 badmonique

badmonique

Użytkownik

• Members
  • 20 posts

Posted 17 marca 2009 - 14:18

A nie prościej zamówić na Eventim.de? Ja tak zrobiłem podczas VT i dostałem bez problemu.

ja to sie nigdy nie bawie w jakies przesyłanie biletów, odkad znajomej bilet dotarł 2 dni po koncercie;/
zawsze jezdze bezposrednio do niemiec(mam h drogi), i tam w pierwszej przygranicznej niemieckiej dziurze , kupuje elegancko z raczki do raczki bilet w siedzibie eventimu.bez prowizji, bez oplat...elegancko.Tylko, ze jeszce nigdy nie bylo to koncerty podwyzszonego ryzyka:) tzn , ze istnialo ryzyko wykupienia biletów we wczesniejszej sprzedazy internetowej.

#87 totti83

totti83

Użytkownik

• Members
  • 59 posts

Posted 17 marca 2009 - 15:09

ja mam 20minut do Rzeszy,ale w Gorlitz chyba nie maja takiego punktu.na stronie tez nie widze spisu miejsc gdzie mozna kupic bilet osobiscie.

ciekawe, po ile dzis licza sobie euro złodzieje z eventim.pl? pytał ktos moze? ostanio bylo to 5,50zł...

#88 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 posts

Posted 17 marca 2009 - 20:09

Nie patrzyłem na odległość od stadionu, ale na położenie przy Ringu... (od strony Wschodniej --> bliżej domu).

Ja wybrałem:
Etap Hotel Berlin Ost Marzahn
Tel : (+49) 030 54 00 32 20 | Allee der Kosmonauten 33c - 12681 BERLIN

Po ile placisz za ten hotel?

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#89 badmonique

badmonique

Użytkownik

• Members
  • 20 posts

Posted 17 marca 2009 - 21:10

ja mam 20minut do Rzeszy,ale w Gorlitz chyba nie maja takiego punktu.na stronie tez nie widze spisu miejsc gdzie mozna kupic bilet osobiscie.

ciekawe, po ile dzis licza sobie euro złodzieje z eventim.pl? pytał ktos moze? ostanio bylo to 5,50zł...

to mieszkamy blisko siebie:)
w goerlitz jest punkt eventimu, a nawet 2:P
To prawda na stronie evcentim.de nie ma żadnego info, takie informacje to tylko u mnie:P

#90 numb

numb

I feel numb!

• Members
  • 1 698 posts

Posted 17 marca 2009 - 21:35

@badmonique: możesz rzucić adresem któregoś punktu? :rolleyes:
I was looking for the Spirit
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...

I still haven't found what I'm looking for...

#91 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 17 marca 2009 - 22:04

Po ile placisz za ten hotel?

51 Euro za 2-osoby bez śniadania.

#92 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Posted 17 marca 2009 - 22:34

Mam jeszcze pytanko - jak i gdzie będziecie kupować bilety na koncert do Berlina? Czytałam, że jak przez eventim.de to opłata za przesyłkę jest ponad 30 Euro. Macie jakieś doświadczenie z e-ticketami i czy eventim właściwie takie oferuje?

#93 badmonique

badmonique

Użytkownik

• Members
  • 20 posts

Posted 18 marca 2009 - 08:35

@badmonique: możesz rzucić adresem któregoś punktu? :rolleyes:

w goerlitz zaraz przy dworcu po prawej stronie głownej ulicy, w siedzibie gazetki WOCHENKURIER.

#94 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 posts

Posted 18 marca 2009 - 19:24

Są już oficjalnie podane ceny biletów na Berlin???? Czy nie doczytałam, a gdzieś ktoś podawał?..

http://www.u2.szczecin.pl

#95 totti83

totti83

Użytkownik

• Members
  • 59 posts

Posted 18 marca 2009 - 19:47

raczej nie ma.sam też czekam na info

#96 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 posts

Posted 19 marca 2009 - 14:17

Kupuje ktoś z LN.de?, czy za pomocą innych serwisów?

#97 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 posts

Posted 19 marca 2009 - 14:30

Kupuje ktoś z LN.de?, czy za pomocą innych serwisów?

No ja czekam na wiadomosc z eventim.de., narazie zero info o cenach

#98 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Posted 19 marca 2009 - 14:35

Ja wysłałam maila do polskiego eventimu, czekam na odpowiedź.

#99 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 posts

Posted 19 marca 2009 - 19:21

Czy kupując na niemieckim eventimie mogę zapłacić tylko kartą?

#100 totti83

totti83

Użytkownik

• Members
  • 59 posts

Posted 20 marca 2009 - 10:37

III. Price Components and Payment Modalities

1. The prices for tickets may exceed the printed-on ticket prices. You may pay per credit card (Visa, American Express or MasterCard/EuroCard) or per direct debit. Statutory value-added tax is included in the price. The total price of the order including all fees is immediately due for payment upon contractual conclusion.

2. A service fee, which varies accoutring to event, will be charged for online orders. Shipping and handling are already included. These fees will be displayed in the shopping basket during ordering; in addition to this, there will no further unidentified costs. Gift-wrap will be additionally billed with the relevantly displayed costs.

http://www.eventim.d...=EVG_NO_SESSION

Reply to this topic

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users