2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Napisano 10 marca 2009 - 23:47
Warszawa, Poznań, Kraków ?
moze zanim zaczniemy sie umawiac na wyjazd, ktory ma byc w lipcu, poczekajmy do 27 marca conajmniej i przekonajmy sie kto bilety zdobyl, jakies sa widoki na ew. zakup przez shortcut itd? /taki drzacy glosik rozsadku/
ja wiem, ze orgazmiczne przewidywania potrafia zamglic myslenie, ale troche realizmu poprosze. najlepiej na wynos.
beda bilety - bedziemy sie domawiac, kto z kim, czym, skad i za ile...
Napisano 11 marca 2009 - 00:42
2.Mrówa
3.Reic_Diov + 1-3 osoby - ilość zależy od kosztów wyprawy.
4.matt
5.olive
6.doty
7. evay
8.Małgosia
9. ajrisz - na 90%
10. morfeusz Zbyt blisko by tam nie być z Wami i Nimi:)
11.dochna+bob+ania66+Domino na 85%
12. novia, J99
13. Pyza
14. Kinia
15. max4u2
16. Janeczek
ja bym najchętniej z kimś jechał... tak żeby większa grupą przeżywac emocje przed koncertowe !!!
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...light my way
Oooh...ultraviolet...
Napisano 11 marca 2009 - 07:23
moze zanim zaczniemy sie umawiac na wyjazd, ktory ma byc w lipcu, poczekajmy do 27 marca conajmniej i przekonajmy sie kto bilety zdobyl, jakies sa widoki na ew. zakup przez shortcut itd? /taki drzacy glosik rozsadku/
ja wiem, ze orgazmiczne przewidywania potrafia zamglic myslenie, ale troche realizmu poprosze. najlepiej na wynos.
Wszystko zgoda, podałem tylko miasta z których najczęściej organizowane są wyjazdy w pakiecie z biletem, pod patronatem shortcut'a. Nie robię ustawek na wyjazd
Jak się rzekło, trzeba poczekać do 27 marca.
Napisano 11 marca 2009 - 07:58
Kto chcetny, prosze o kontakt.
I ponowie pytanie, znacie choc przyblizone ceny biletow autokarowych za taka usluge?
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 11 marca 2009 - 08:10
Ja proponuję zakup przez niemiecki eventim. Transakcja przebiega naprawdę sprawnie, a koszt biletu w porównaniu do shortcuta może być niższy (chyba że ktoś chce opcję z dojazdem, wtedy tylko shortcut). Do ceny biletu w eventimie trzeba doliczyć koszt przesyłki, jakieś 35€.moze zanim zaczniemy sie umawiac na wyjazd, ktory ma byc w lipcu, poczekajmy do 27 marca conajmniej i przekonajmy sie kto bilety zdobyl, jakies sa widoki na ew. zakup przez shortcut itd? /taki drzacy glosik rozsadku/
Napisano 11 marca 2009 - 08:16
Do ceny biletu w eventimie trzeba doliczyć koszt przesyłki, jakieś 35€.
jesli serio takie sa koszty przesylki to ja jednak zdecyduje sie na ten shortcut. zreszta i tak bym przez to bral albo przez jakas inna polska strone.
Mam nadzieje ze te bilety co sa za 30 euro, nie beda drozsze niz 180 zl, jak myslicie?
#51 Guest_Panna Anna_*
Napisano 11 marca 2009 - 08:32
jesli serio takie sa koszty przesylki to ja jednak zdecyduje sie na ten shortcut. zreszta i tak bym przez to bral albo przez jakas inna polska strone.
Trzeba napisać do polskiego eventimu, na stronce jest mail w sprawie niemieckich biletów, zamówić mailowo, przelać pieniądze (przesyłka kosztuje parę złotych, jak jakiś polski polecony) i czekać na listonosza A, a warszawiacy mogą w jednym jakimś punkcie kupować bilety na zagramaniczne koncerty w eventimie.
Można się załapać na tańsze bilety, przejazd tam i z powrotem dla Ciebie to 40 euro. Gorzej, że ten pociąg od Wrocławia do niemieckiej granicy wlecze się jak jakaś marna osobówka no i na miejscu jest koło 17.jedni ekonomiczniej i beda juz dzien wczesniej, a inni elegancko wyjada sobie np. eurocity
Napisano 11 marca 2009 - 08:35
no i powiedzcie jakie obstawiacie ceny biletow na polskich stronach, ile zazwyczaj wynosi doliczenie kosztow na serwisach typu shortcut.
wiem ze na radiohead bilety byly po 45 euro, a shortcut sprzedawal je za 180, tylko ze wtedy byl inny kurs oiro;)
#53 Guest_Panna Anna_*
Napisano 11 marca 2009 - 08:43
Ychych, na pewno wyniesie Cię to taniej? Osobówka, osobówka plus intercity w dwie strony z Poznania? Chyba że też są jakieś promocje na IC albo chcesz się wpakować komuś do samochodudlatego wyjade jakos tanio wieczorem dzien wczesniej i od rana sobie bede czekac;)
Napisano 11 marca 2009 - 17:14
2.Mrówa
3.Reic_Diov + 1-3 osoby - ilość zależy od kosztów wyprawy.
4.matt
5.olive
6.doty
7. evay
8.Małgosia
9. morfeusz Zbyt blisko by tam nie być z Wami i Nimi:)
10.dochna+bob+ania66+Domino na 85%
11. novia, J99
12. Pyza
13. Kinia
14. max4u2
15. Janeczek
wypisuję się z listy
jeśli jakimś cudem zdobędę bilet, to wtedy się zgłoszę...
Napisano 12 marca 2009 - 17:51
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych